Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3214 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Asmeniškai man RX GEN 3 net su Aspire Cleito 120 (100w) dienos neatlaikydavo (su 2700mAh ir 3000mAh akumais). Tiesa, su išjungtu ekranu laiko ilgiau, bet ir to neužteko. Naudoju 4 baterijų GX350 ir TFV12 (140w) ir jokių problemų, daugiau nei dienai užtenka, o per dieną padarau apie 550-625 puff'us po 1.5-4 sek. Bet pagal patogumą, GEN3 yra geresnis, jis ir kompaktiškesnis, lengvesnis, o ir dizainas, bent jau man, gražesnis. Dar gali žiūrėt Wismec RX300, 4 akumų, bet manau ir jis prasčiau laikys už GX'ą.

Redaguota , nario ES.^
22 minutes prieš, ES.^ parašė:

Asmeniškai man RX GEN 3 net su Aspire Cleito 120 (100w) dienos neatlaikydavo (su 2700mAh ir 3000mAh akumais). Tiesa, su išjungtu ekranu laiko ilgiau, bet ir to neužteko. Naudoju 4 baterijų GX350 ir TFV12 (140w) ir jokių problemų, daugiau nei dienai užtenka, o per dieną padarau apie 550-625 puff'us po 1.5-4 sek. Bet pagal patogumą, GEN3 yra geresnis, jis ir kompaktiškesnis, lengvesnis, o ir dizainas, bent jau man, gražesnis. Dar gali žiūrėt Wismec RX300, 4 akumų, bet manau ir jis prasčiau laikys už GX'ą.

O gx350 geriau rankoj guli nei rx300? Nes sitas tai per didelis mano rankai, ir nesmagiai joje guli

naudoju pats rx gen3, bet su tornado 150 kaitikliu. traukiu ant 50-70w, batarkes 2 dienas atlaiko drasiai, per diena padarau virs 500 puffu. kas liecia tfv12, taipogi turiu, bet garinu su juo retkarciais. buvo cia uzejusi mada, kad traukiau vos ne savaite laiko is eiles vien su tfv12 ir t12 galvute - batarke ir skystis dingdavo tiesiog ant akiu, uzsukau porai dienu x4 galvute - visai kitaip, skysti ryja daug silpniau, batarke silpniau irgi. bet su tfv12 batarke atlaikydavo tik ciut ciut daugiau nei puse dienos, na bet faktas, kad tornado 150 nepalyginsi su tfv12 ispuciamu cloudu kiekiu :D . batarkes visad kraunamos per slotini.

p.s. parduociau tfv12 jeigu kazka sudomintu uz tikrai sutariama kaina:)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3214 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...