Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3207 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

ea79596ea9cbe4fcd8e211509290efdf764.png

Sveiki visi :hi:

Žinau,kad dauguma viso posto neskaitys, įjungs išjungs blablabla ir t.t. taigi iškart dėkoju tiems kurie skaito iki galo :taika:

Iškart eisiu prie reikalo, jog neužmigtumėt skaitydami ir pnš.  esu sukūręs savo instagram puslapį, kuriame keliu viską apie krepšinį - NBA žaidėjai, video, apklausos ant story, kai prasidės sezonas rašysiu apie matchus, žaidėjų statistikas ir t.t. 

Norėčiau jūsų visų, nesvarbu domitės ar ne, kad pasektumėt mano instagram puslapį, neprašau jūsų like'inti visų postų, komentuoti ar dar kažko, tiesiog noriu,kad pažėtumėt ir galbūt parašytumėt kas patrauklu akiai -kas ne, ką keisti - ką palikti. Manau dauguma suprantant ir mokat anglų kalbą, taigi noriu suburti, kad ir nedidelę bet angliškai suprantančių/kalbančių žmonių bendruomenę su kuriais būtų galima padiskutuoti komentaruose, ar šiaip pabendrauti.

Ir viskas, tik tiek! :song:

Mano instagram puslapis - https://www.instagram.com/romeomelox/

Visų lauksiu prisijungiat, IR !!!! VISI KURIE NORIT, KAD ATSEKČIAU - parašykite komentaruose ir būtinai tai padarysiu, juk negaila :)

Geros dienos visiems!

Redaguota , nario Ervinas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3207 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...