Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3203 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

taigi pastebėjau šiame forume tikrai užduoda banalų klausimą kurią kalbą rinktis? Na šioje situacijoje panašiai, bet vistiek noriu išgirsti jūsų nuomones.

Kolkas aš moku tik paprasčiausią HTML+CSS kalbą ( dauguma sakys, kad tai nėra kalba but still) todėl galvoju praplėsti savo žinias. Per rekomendacijas, man pasiūlė mokytis Vilnius Coding School arba Code Academy. Pats pirmas mano klausimas būtu toks: Ar kas nors mokėtės nors vienoje šių mokyklų? Šių mokyklų principas yra paruošti žmogų pilnai darbui. Šiose mokyklose jūs kaip ir mokykloje, darote praktiką, gaunate įvertinimus ir gale yra kursinis darbas. Galite gauti diplomą kuris labai praves ateitį. Taip pat baigiant šią mokyklą gerais rezultatais, mokykla jus pasiūlo darbdaviams, todėl darbą rasti žymiai paprasčiau.

Kitas klausimėlis būtu ar man likti su tinklapių kūrimu ar keltis į programavimą (t.y. Java, c++ ir t.t)? Galiu prisipažinti, kad man labiau prie širdies yra tinklapių kurimas, norėčiau toliau judėti su PHP+MySQL+JS, bet kaip minėjau šitie mokslai nepigūs, todėl kitas klausimėlis būtu ar apsimoka? Ar web kūrėjai turėdami HTML+PHP(taip pat priskiriama MySQL, JS) išsilavinimą turi didesnį šansą gauti gerai apmokamą darba, negu programuotojai? Taip, žinau, kad šios dvi sritys yra du skirtingi dalykai, bet todėl ir noriu jūsų nuomonių.

Norėčiau rimtų ir gerų atsakymų, kurie tikrai padėtu, o ne tik peikimo kažkokio ar panašiai.

Redaguota , nario GaDzas

9cbc58595b3d47af51dfa3bd916c3703589.gif

Kitas klausimėlis būtu ar man likti su tinklapių kūrimu ar keltis į programavimą (t.y. Java, c++ ir t.t)?

Į šį klausimą gali atsakyti tik pats. Galiu prisipažinti, kad man labiau prie širdies yra tinklapių kurimas, norėčiau toliau judėti su PHP+MySQL+JS, . Rinkis tokį darbą, kuris tau patiktų, o ne tą už kurį daugiau moka. Mėgstamas darbas seksis daug geriau.

3 minutes prieš, MantasPwn parašė:

Kitas klausimėlis būtu ar man likti su tinklapių kūrimu ar keltis į programavimą (t.y. Java, c++ ir t.t)?

Į šį klausimą gali atsakyti tik pats. Galiu prisipažinti, kad man labiau prie širdies yra tinklapių kurimas, norėčiau toliau judėti su PHP+MySQL+JS, . Rinkis tokį darbą, kuris tau patiktų, o ne tą už kurį daugiau moka. Mėgstamas darbas seksis daug geriau.

Dėkui už nuostabų atsakymą, bet ar pagrindas svetainių kūrimo susideda iš mano minėtų dalykų, ar kažkas dar dasideda?

9cbc58595b3d47af51dfa3bd916c3703589.gif

(redaguota)
2017-10-04 22:56, GaDzas parašė:

Dėkui už nuostabų atsakymą, bet ar pagrindas svetainių kūrimo susideda iš mano minėtų dalykų, ar kažkas dar dasideda?

Visi atsakymai internete:

https://en.wikipedia.org/wiki/Front-end_web_development

https://en.wikipedia.org/wiki/Server-side_scripting

Redaguota , nario MantasPwn

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3203 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...