Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2726 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

seni, didesnė alternatyva perkant e. cigaretę yra užsienis, arba patikimi žmonės, kurie pardavinėja apynaujus/naujus dalykus. Kaip pradedantysis, net nežinau, ar tu nori pradėti garinti, nes nori mesti rūkyt, ar patraukė mada, ar norisi tiesiog išbandyti kas tai per daiktas? Taip pat kas tave domintų, ar garo kiekis, ar skonis? Integruota ar išorinė baterija? Taip pat ties kokia kaina orientuojiesi? Ta prasme, visą setą iki kelių €? Galiu kaip nors padėt, jei nori kažką išsirinkt ir nežinai ką :D

graphic.png

100 eurų skirt tokiam niekingam žaisliukui pasiryžęs? Ne mano reikalas aišku, bet tiesiog noriu informuoti, kad gali susitaupyti 70 eurų ir nusipirkti pakankamai normalų aparatą. Pats turiu Kamrytech K1000+, vos 30w, 0.5omo makaulė, kainavo vos 12 eurų nauja ir su papildomais coilais, o kai kur nors išsinešu visi kurie garina 150 pinigų vertės modus saviškius dedasi į kišenes ir prašo "dūmo" iš manęs, nors ir 30w, bet garų kiekiu neatsilieka ir nuo galingesnių. 

P.S žinoma priklausomai nuo to, ko tau reikia. Jeigu nori iškėlęs pirščiukus vaikščiot su brangiu modu, tada kitas reikalas, o jeigu tiesiog ieškai to, kas atlieka savo funkciją, bet ir smagiai leidžia garus, pilnas internetas, tam pačiam AliExpress'e šimtai elektronkių, kurios kainuoja pigiau bulvės, o ir kaip aparatas vertos dėmesio. 

1 minute prieš, cCheerSs parašė:

Aš tai aplamai nesuprantu, kam reikalinga el cigaretė galingesnė nei 60w. Ar 30w, ar 200w, man jos identiškai vienodos, garini ir tiek, čia jau išpyzdėjimas labiau, maždaug pas ką naglesnė tas kiečiausias bičas. 

butent, man 40w per akis, pagarinu skaniai, garo normaliai, nes kai buvom kavines rukomajam :D as 40w daugas 300w :D Draugeliui pasake iseini arba nebegarini:D nes isvis nesamone ten:D

Dabar, No Life King parašė:

butent, man 40w per akis, pagarinu skaniai, garo normaliai, nes kai buvom kavines rukomajam :D as 40w daugas 300w :D Draugeliui pasake iseini arba nebegarini:D nes isvis nesamone ten:D

Tai va būtent, grupiokas aplamai nesveikas, neturi kur pinigų dėt, perka visokias vienetines, limited edition elektronkes su "custom paintjob" ir ten visokiom nesąmonė, moka šimtais eurų vien tam, kad garint, o kai pamatė mano 30w pypkę, vsio savąją į kišenę, kiša rankas prie mano, kad tik duočiau truktelt, nors ir aplamai naudoju ją labiau kaip žaisliuką, kai visiškai neturiu kuo užsiimti, šiaip pastovaus garinimo nesuprantu, tsg nesuprantu koks tikslas. 

Jus vaperiai esat zmonijos atlekos, zemiau uz parazita besiveisentis pedos gilumoje. Tikri vyrai ir zmones ruko normalius cizus o ne kazkoki suda. Cia tas pats, kaip mesos nevalgit o ispausti is jos krauja ir isgerti - vampyrai - ar kazkas tokio. Kaip pamatau vaperi uzdaroje aplinkoje iskarto pasiulau eit pasirasbolinti, bet jusu kraujije veisesi velnio myzalai ir apsimyze pabegat nacer. !  Siulau nepradeti vapinti o imti normalu ciza ir betraukiant pagalvoti kodel tu toks koks esi.

prieš 20 valandas(-ų), Imprint parašė:

Jus vaperiai esat zmonijos atlekos, zemiau uz parazita besiveisentis pedos gilumoje. Tikri vyrai ir zmones ruko normalius cizus o ne kazkoki suda. Cia tas pats, kaip mesos nevalgit o ispausti is jos krauja ir isgerti - vampyrai - ar kazkas tokio. Kaip pamatau vaperi uzdaroje aplinkoje iskarto pasiulau eit pasirasbolinti, bet jusu kraujije veisesi velnio myzalai ir apsimyze pabegat nacer. !  Siulau nepradeti vapinti o imti normalu ciza ir betraukiant pagalvoti kodel tu toks koks esi.

Sofų bataliono vadas atėjo... Prarūkiau aš tas tavo cizas 8 m., buvau pasėdės nevaikiškai. Iš savo patirties, sveikatos galiu pasakyt, kad cizos dar labiau kenkia. Prieš 2 m. mėčiau rūkyti jas, o prieš pora mėnesių pradėjau elektroninę, nes patiko kvapas ir, kad daug garų. Nesu aš kažkoks pituhas ar emo, nedarau drakonų, tornadų ir kito mėšlo, nešaukiu vape nation, nelaikau savęs vaper'iu ar panašiai. Patraukiu porą dūmų ir padedu į šoną. O aš siūlau nei vieno iš šių šūdų nepradėti.  O šiaip, žiauriai nusišneki. Surask mane pagal IP, prilėk, arbatos raminančiosios įpilsiu.

59 minutes prieš, ES.^ parašė:

Sofų bataliono vadas atėjo... Prarūkiau aš tas tavo cizas 8 m., buvau pasėdės nevaikiškai. Iš savo patirties, sveikatos galiu pasakyt, kad cizos dar labiau kenkia. Prieš 2 m. mėčiau rūkyti jas, o prieš pora mėnesių pradėjau elektroninę, nes patiko kvapas ir, kad daug garų. Nesu aš kažkoks pituhas ar emo, nedarau drakonų, tornadų ir kito mėšlo, nešaukiu vape nation, nelaikau savęs vaper'iu ar panašiai. Patraukiu porą dūmų ir padedu į šoną. O aš siūlau nei vieno iš šių šūdų nepradėti.  O šiaip, žiauriai nusišneki. Surask mane pagal IP, prilėk, arbatos raminančiosios įpilsiu.

Jei rukyt tai tik normalu ciza o ne kazkokias huines. Taip sutinku su tavim kad geriau nieko nerukit bet ne d* tai suprasti.

(redaguota)
prieš 22 valandas(-ų), Imprint parašė:

Ble sugalvoji tu. Rūkiau cigaretes 4 metus, surūkydavau per dieną nedaug, bet visgi, po tam tikrų įvykių, prieš tris mėnesius mečiau, kažkaip *Myliu SuperGames.lt* realiai priklausomas nepaskayčiau kad buvau, organizmas neprašė, labiau kaip įprotis buvo tą cizą traukt, elektronkę turiu taipogi kokius keturis metus, bet per mėnesį užtraukiu duok Dieve tris kartus, tai labiau kaip žaisliukas, tas pats kaip ir kaljanas, tik tiek, kad elektronkę gali į kišenę įsidėti, o kaljano - ne. Tai tu gali sėdėt tarp tų early 2000 panetkių ir rūkyt cigaretės, prieš vaikėzus mandrą vaidint, bet čia tai pochui visiems ką tu bandai įrodyt, [MODERATED] tu. 

Redaguota , nario Tautedorus
Pašalinti įžeidimai ir/ar keiksmažodžiai.
prieš 23 valandas(-ų), Imprint parašė:

"tikri vyrai" Toli jums iki to tikro vyro.  Matai yra veiperiai kurie veipina del mandrumo o kiti, kad pajustu nikotino kvapo, bet nesmirdetu.

Siuo atveju nerukau nes: gelsta dantys, smirda burna (kai turesi pana gal suprasi, nebent ji BOBA), smirda rubai. 

Prieš 1 valandą, cCheerSs parašė:

Ble sugalvoji tu. Rūkiau cigaretes 4 metus, surūkydavau per dieną nedaug, bet visgi, po tam tikrų įvykių, prieš tris mėnesius mečiau, kažkaip *Myliu SuperGames.lt* realiai priklausomas nepaskayčiau kad buvau, organizmas neprašė, labiau kaip įprotis buvo tą cizą traukt, elektronkę turiu taipogi kokius keturis metus, bet per mėnesį užtraukiu duok Dieve tris kartus, tai labiau kaip žaisliukas, tas pats kaip ir kaljanas, tik tiek, kad elektronkę gali į kišenę įsidėti, o kaljano - ne. Tai tu gali sėdėt tarp tų early 2000 panetkių ir rūkyt cigaretės, prieš vaikėzus mandrą vaidint, bet čia tai pochui visiems ką tu bandai įrodyt, [MODERATED] tu. 

Tiesa sakant nihuja nesupratau ka cia bandei irodit :D Apie priklausomybe gal ir kazka parasyciau bet nerasysiu nes akivaizdziai esi labai agresivus pasnekovas ir mane uzsipulsi visiskai be reikalo.

2 minutes prieš, No Life King parašė:

"tikri vyrai" Toli jums iki to tikro vyro.  Matai yra veiperiai kurie veipina del mandrumo o kiti, kad pajustu nikotino kvapo, bet nesmirdetu.

Siuo atveju nerukau nes: gelsta dantys, smirda burna (kai turesi pana gal suprasi, nebent ji BOBA), smirda rubai. 

Per visa savo gyvenima niekados netraukiau cigaretes ir tuo labiau to sudo apie kuri eina tema. Tai ka tu cia bandai ant manes dabar uzstumti pacanas? Taciau visus veiperius reiktu pakarti, nes jie totalus etatiniai dalbaj*bai kuriems iki tikru vyru, kaip man iki profesionalaus kepsininko. Tie jobani veiperiai nesupranta, kad 90% nerukanciu zmoniu smirda tie ju dumai kuriuos pucia bet kur (klubas,parduotuvbes,viesi renginiai,sporto klubas, ir pns.). Normalus vyras nueis parukis i tam skirtas vietas ir pareis o tie veiperiai ruko belekur ir jiems giliai p*. Jei sitie dalbaj*bai rukytu ten kur vieta rukymui  butu viskas ok, bet dabar juos pakart ir sudegint dar siltus.

2 minutes prieš, Imprint parašė:

Tiesa sakant nihuja nesupratau ka cia bandei irodit :D Apie priklausomybe gal ir kazka parasyciau bet nerasysiu nes akivaizdziai esi labai agresivus pasnekovas ir mane uzsipulsi visiskai be reikalo.

Per visa savo gyvenima niekados netraukiau cigaretes ir tuo labiau to sudo apie kuri eina tema. Tai ka tu cia bandai ant manes dabar uzstumti pacanas? Taciau visus veiperius reiktu pakarti, nes jie totalus etatiniai dalbaj*bai kuriems iki tikru vyru, kaip man iki profesionalaus kepsininko. Tie jobani veiperiai nesupranta, kad 90% nerukanciu zmoniu smirda tie ju dumai kuriuos pucia bet kur (klubas,parduotuvbes,viesi renginiai,sporto klubas, ir pns.). Normalus vyras nueis parukis i tam skirtas vietas ir pareis o tie veiperiai ruko belekur ir jiems giliai p*. Jei sitie dalbaj*bai rukytu ten kur vieta rukymui  butu viskas ok, bet dabar juos pakart ir sudegint dar siltus.

zmogau, tau garantuotai reik permastyti savo mastyma, nes esi nusiteikes ne taip. Ir koks skirtumas kas ka ruko, geria? Jeigu tau maiso rukantis idiotai kur pucia daugiau nei fabrikes iskerti  ir viskas. Ir siaip jau aciu tiems idiotams el.cig priskiria prie tabako gaminiu. 

Dabar, No Life King parašė:

zmogau, tau garantuotai reik permastyti savo mastyma, nes esi nusiteikes ne taip. Ir koks skirtumas kas ka ruko, geria? Jeigu tau maiso rukantis idiotai kur pucia daugiau nei fabrikes iskerti  ir viskas. Ir siaip jau aciu tiems idiotams el.cig priskiria prie tabako gaminiu. 

Per tuos loh*us man visi veiperiai lygus. Vien ko vertas vaizdelis kai ilipi i trulika ir nesimato kito galo per ju tuos dumus o smarve tai o jezau, sudas ir tas skaniau kvepia. Aciu Dievui, kad priskiria prie tabako gaminiu, gal sumazes situ aborigenu.

(redaguota)
On 2017-11-30 at 20:29, Imprint parašė:

Per tuos loh*us man visi veiperiai lygus. Vien ko vertas vaizdelis kai ilipi i trulika ir nesimato kito galo per ju tuos dumus o smarve tai o jezau, sudas ir tas skaniau kvepia. Aciu Dievui, kad priskiria prie tabako gaminiu, gal sumazes situ aborigenu.

Na jeigu ten, iš kur tu kilęs, troleibusuose tokia betvarkė, tada suprantu, ko tu taip nusiteikęs. Kaune troleibusuose ankščiau buvo kažkokia karo zona, bet dabar lyg ir apramino erelius. 

P.S ne tau čia skųstis dėl agresyvumo reikėtu. 

Redaguota , nario cCheerSs

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2726 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...