Peršokti į turinį

Reikia pagalbos [SA:MP]


Recommended Posts

Guest heatzy

CreateObject ar CreateDynamicObject? Ir po kuria eilute dėjai? Ir atsiųsk to antro mapo kur neįsikelia betkurią map eilutę vieną.

Redaguota , nario heatzy
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

[15:05:53] [debug] Run time error 20: "Invalid index parameter (bad entry point)"

log'e Å¡itoki prokola radau.

Map'o ištrauka, dedu po OnGamemodeInit:

	tmpobjid = CreateObject(11013, -2163.906250, -264.335937, 42.031250, 0.000000, 0.000000, 0.000000, 300.00);
	SetObjectMaterial(tmpobjid, 1, 13691, "bevcunto2_lahills", "adeta", 0x00000000);
	SetObjectMaterial(tmpobjid, 4, 18800, "mroadhelix1", "road1-3", 0x00000000);
	
	tmpobjid = CreateDynamicObject(19456, -2138.178222, -254.747039, 36.000640, 0.000000, 0.000000, 0.000000, -1, -1, -1, 300.00, 300.00);
	SetDynamicObjectMaterial(tmpobjid, 0, 18233, "cuntwshopscs_t", "orange1", 0x00000000);


 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Guest heatzy

Nesu skripteris pro bet kiek matau CreateDynamicObject turi dvi pasikartojančius šitus :

300.00, 300.00);

Pabandyki :

300.00);

O kai kompailini nemeta warning'ų? Jei kas pasižiūrėk čia : 

https://www.google.com/search?client=opera&q=Run+time+error+20%3A+"Invalid+index+parameter+(bad+entry+point)"&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

28 minutes prieš, Dėdis parašė:
[15:05:53] [debug] Run time error 20: "Invalid index parameter (bad entry point)"

log'e Å¡itoki prokola radau.

Map'o ištrauka, dedu po OnGamemodeInit:

	tmpobjid = CreateObject(11013, -2163.906250, -264.335937, 42.031250, 0.000000, 0.000000, 0.000000, 300.00);
	SetObjectMaterial(tmpobjid, 1, 13691, "bevcunto2_lahills", "adeta", 0x00000000);
	SetObjectMaterial(tmpobjid, 4, 18800, "mroadhelix1", "road1-3", 0x00000000);
	
	tmpobjid = CreateDynamicObject(19456, -2138.178222, -254.747039, 36.000640, 0.000000, 0.000000, 0.000000, -1, -1, -1, 300.00, 300.00);
	SetDynamicObjectMaterial(tmpobjid, 0, 18233, "cuntwshopscs_t", "orange1", 0x00000000);


 

Susitvarkyk jeigu neklystu, tai dėl pluginų gali būti bėda.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
prieš 2 valandas(-ų), - David parašė:

Susitvarkyk jeigu neklystu, tai dėl pluginų gali būti bėda.

Atnaujinau streamerį į 2.9.1 bet vstk nekrauna daugiau kaip +1000 objektų

SUSITVARKIAU, GALIT RAKINT TEMĄ

Redaguota , nario Dėdis
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Å iame puslapyje narÅ¡o:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiÅ«rinčių šį forumą.

×
×
  • Sukurti naują...