Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Parduodami serverio failai + sms sistema


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2409 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, esu naujokas šiame forume, norėčiau perimti draugo palikimą t.y. minecraft projekto serverio failus, juos atnaujinti bei paruošti veikimui. Viskas yra sutvarkyta, įeina įdomūs pluginai tokie kaip "krepšeliai", daužant monstrus iškrenta krepšelis, jų retumas priklauso nuo krepšelio raudonumo (iš viso yra 4 rūšys). Kiekvienos rūšies krepšelį atidarius galima gauti užkerėjimus (pvz. užkerėjimas kardui: aukai bėgant - jam trenkus spawn'inasi laikinas ledo gaubtas aplink jus, kad blokuotų bėgančią auką todėl arba kova, arba mirtis). Toliau egzistuoja kazino sistema, vidurinėje eilutėje standartiškai turi iškristi 3 vienodos brangenybės (kiekvienai brangenybei skirtingas prizas); Taippat yra sudiegtas factions įskiepis, paruoštas darbui. Svarbiausius bei dažniausiai naudojamus įskiepius sulietuvinau :) Serveryje yra ir daugiau įskiepių (viršija 40). Spawnas yra perkeltas į švarų pasaulį, paruoštas 1.9.2 versijai. Jums tereiktų atsinaujinti pasaulį, įskiepius :) Taippat pridėsiu sms sistemą, surištą su privilegijomis į jūsų vpsnet paskyros balansą (paaiškinsiu kaip susijungti). Kaina sutartinė, egzistuoja serveris ant VPS, jeigu norite apžvelgti susisiekite skype jaguaras6761 įjungsiu, aprodysiu :) 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2409 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...