Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2809 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

prieš 22 valandas(-ų), Rodžeris2007 parašė:

ka tu nusipezi *Myliu SuperGames.lt*. miskas ir yra kad medziai visur auga betkur , ir nereikia cia pievu sneket. tas ciuveliz neturi ka veikt ir mapina pievas visa diena. o klasiokai susirinke sako "kaip grazu omg omg". matau tik medžius , jei matai dar kažka , nueik pas daktarą

*Myliu SuperGames.lt*..e pramušė mldc :DDD

Šiaip Infernus'ai tikrai gražus map'as, šaunuolis (y)
Prieš atidarymas temą visai kitaip įsivaizdavau bet atsidaręs tikrai nustulbau, tikrai gudriai bei gerai sugalvotą.

Dabar, Cyrex'as parašė:

*Myliu SuperGames.lt*..e pramušė mldc :DDD

Šiaip Infernus'ai tikrai gražus map'as, šaunuolis (y)
Prieš atidarymas temą visai kitaip įsivaizdavau bet atsidaręs tikrai nustulbau, tikrai gudriai bei gerai sugalvotą.

jo tas tai vps .... :D

Dekoju :) reik gi kazka naujo sugalvoti kaip sakant ;)

(redaguota)
13 minutes prieš, Cyrex'as parašė:

man toks jausmas kad arba tu samp'o nesi žaidęsarba net nežinai kas yra map'as bei kaip jie daromi

Nu aš esu žaidęs ir esu mapinęs, bet nihuja nesuprantu, kokių čia idėjų reikia.
" Hmmmm, ką čia galima padaryt miške... net nežinau.. o, sugalvojau, pridėsiu medžių ir sakysiu, kad čia mano idėja buvo į mišką jų pridėt.. gerai, ką čia dar... turbūt reikia padaryti takelius, gerai čia sugalvojau, niekas taip nesugalvotų nes nė vienam miške to nėra, dar viena gera mano idėja, aš genijus!"

Redaguota , nario Ocetter
(redaguota)
prieš 1 valandą, Ocetter parašė:

" Hmmmm, ką čia galima padaryt miške... net nežinau.. o, sugalvojau, pridėsiu medžių ir sakysiu, kad čia mano idėja buvo į mišką jų pridėt.. gerai, ką čia dar... turbūt reikia padaryti takelius, gerai čia sugalvojau, niekas taip nesugalvotų nes nė vienam miške to nėra, dar viena gera mano idėja, aš genijus!"

ne tau žinutė buvo skirta, tu gal dauno sindromu sergi? O tau net idėja nebuvo kilus elementaraus miško ar parko sumapint. Kiekvienas serveris turi savo idėją. Šio serverio - jaukumas, gamta, prieblanda.

Redaguota , nario Hoonz

„Life is too short to remove usb safely“

prieš 2 valandas(-ų), Ocetter parašė:

bet tu tai dužęs esu visiškai. net puodelis taip nedūžta. kaip tu dužai. visu pirmą. Sampe belenkaip sumapinti medžiai tikrai atrodys ne  kaip ir baidys žaidėjus iš serverio.  Tarpkitko   šitam map darbui  tik pavadinimas miškas o kam ir kur jis naudojamas bus niekas nežino. įdėjos?  gerai. dabar pasijunk Editoriu ir pamėgink padaryti tapatį ką jis padarė palyginsim darbus ir suprasi kas yra įdėjos vizija ir taip toliau.  tarp kitko.  labai dažnai čia grybą pjauni. galėtum ir išnykti su savo žvairu žvilgsniu nes  kiek pastebėjau nematai kam buvo cituota.
Dėkui už dėmesi.

Gryžtu prie temos. Visai gražus mapp darbas, matosi įdėta darbo.

23a628317863c980291cff5871493695731.png
 :funny::mucha::crazy::taika::upps:

Ačiū visiem :)

8 minutes prieš, Karolis_Handza parašė:

Na man ko truko tai tokio misko keliuko. pas tave jis labai jau "svarus" noretusi pamatyti toki isvaziuot bet kaip ir netvarkinga (medziai ant jo. apvaziavimai medziu ir panasiai) bet siaip neblogas darbas

Na dėl šito galvosim ir manau nebus toks švarus keliukas :D

Ačiū už išsakyta nuomonė :)

(redaguota)
prieš 2 valandas(-ų), Hoonz parašė:

ne tau žinutė buvo skirta, tu gal dauno sindromu sergi? O tau net idėja nebuvo kilus elementaraus miško ar parko sumapint. Kiekvienas serveris turi savo idėją. Šio serverio - jaukumas, gamta, prieblanda.

Prieš 1 valandą, Capriox parašė:

bet tu tai dužęs esu visiškai. net puodelis taip nedūžta. kaip tu dužai. visu pirmą. Sampe belenkaip sumapinti medžiai tikrai atrodys ne  kaip ir baidys žaidėjus iš serverio.  Tarpkitko   šitam map darbui  tik pavadinimas miškas o kam ir kur jis naudojamas bus niekas nežino. įdėjos?  gerai. dabar pasijunk Editoriu ir pamėgink padaryti tapatį ką jis padarė palyginsim darbus ir suprasi kas yra įdėjos vizija ir taip toliau.  tarp kitko.  labai dažnai čia grybą pjauni. galėtum ir išnykti su savo žvairu žvilgsniu nes  kiek pastebėjau nematai kam buvo cituota.
Dėkui už dėmesi.

Gryžtu prie temos. Visai gražus mapp darbas, matosi įdėta darbo.

Prie ko čia man turėjo ji būt skirta? aš tsg parašiau, kad jeigu ne jis yra žaidęs sampą, tai bent jau aš esu, bet kad ir žaidęs ir mapinęs vistiek nieko nematau. O jeigu ir reiktų, sumapinčiau tokį dalyką per mažiau negu valandą, nes sudėt medžius ir padaryt keliuką čia juokų darbas (tas keliukas čia tik pakeistos tekstūros iš fermų keliuko į paprastas žemes). Suprantu bent tas keliukas nebūtų pačio san andreaso darytas tai jo, idėjų reiktų, dabar vpš nieko gero nematau čia. O dėl to, kad "labai dažnai čia grybą pjauni" tai pirmą kart pakomentavau šitą temą, todėl čia pas tave žvairas žvilgsnis :)

Redaguota , nario Ocetter
Prieš 1 valandą, Ocetter parašė:

Prie ko čia man turėjo ji būt skirta? aš tsg parašiau, kad jeigu ne jis yra žaidęs sampą, tai bent jau aš esu, bet kad ir žaidęs ir mapinęs vistiek nieko nematau. O jeigu ir reiktų, sumapinčiau tokį dalyką per mažiau negu valandą, nes sudėt medžius ir padaryt keliuką čia juokų darbas (tas keliukas čia tik pakeistos tekstūros iš fermų keliuko į paprastas žemes). Suprantu bent tas keliukas nebūtų pačio san andreaso darytas tai jo, idėjų reiktų, dabar vpš nieko gero nematau čia. O dėl to, kad "labai dažnai čia grybą pjauni" tai pirmą kart pakomentavau šitą temą, todėl čia pas tave žvairas žvilgsnis :)

tu rimtai dužęs, viską tiesiogiai supranti, net nesugebi plačiau pažiūrėt, tai ką kalbėt apie idėjas mapinime, spėju jau išsisėmei.

„Life is too short to remove usb safely“

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2809 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...