Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

vSync.lt - Visi yra laukiami !


modzya

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2434 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

427c4f77853b7e949e412d9c2fc4fdb6783.png

Taip, taip, tai dar vienas Counter-Strike 1.6 projektas. Atrodo, turėtų pabosti, bet... yra tas „bet“. Taigi, einame tiesiai prie tikslų, teikiamų paslaugų, pačių mūsų ir, ko galite iš mūsų tikėtis.

Esame trijulė asmenų, kurie jau ne kartą buvo įsitraukę į žaidimų projektų administravimų bei plėtojimą. Savo amatą išmanome gana gerai. Siekiame užsibrėžtų tikslų, rankų nenuleidžiame, administravime patirties tikrai turime, esame subrendusi komanda.

Tikslai? Galbūt nuskambės kiek banalokai, bet, štai ir jie: bandysime išlaikyti pastovius ir kokybiškus atnaujinimus (tiek ties serveriu, tiek ties forumu/tinklapiu), stengsimės įgyvendinti kiekvieną jūsų, žaidėjų, pasiūlymą (na, jei jis bus beprotiškas, teks apsvarstyti), kreipsime dėmesį net į smulkiausias detales (estetinį įvaizdį vis gi reikia palaikyti). Stengsimės projektą prikelti kuo labiau, įgyvendinti dar iki dabar neįgyvendintas idėjas, sutaisyti klaidas ir išsireklamuoti. Žinom ką darom. Žodžiai neliks žodžiais, jie virs veiksmais. Kadangi Roma taip pat nebuvo pastatyta per dieną, atgimimas užtruks. Na, ir dar, bandysime plėtoti savo projektą, kurdami įvairesnio ir įvairesnio tipo serverius.

Paslaugos bus kaip ir visuose serveriuose: VIP/ADMIN/(galbūt) S. ADMIN, kuriems bus suteikti tam tikri privalumai (priklausomai nuo serverio tipo (pvz., Counter-Strike: Global Offensive mod'o serveryje jums bus suteikiami didesni šansai gauti skrynią/raktą ir visos kitos, Counter-Strike 1.6 būdingos, galimybės).

Šiuo metu dirbame ties CS:GO modifikacijos, atlikome tikrai nemažai darbų, sutvarkėme saugojimą, radome bug'ą, bet su laiku jį sutvarkėme, kaip ir minėjau, daug dėmesio skiriame į estetinį įvaizdį, net menkiausios detalės patraukia mūsų dėmesį.  Manau, jog mėnesio tarpe bus atnaujinamas tiek forumas, tiek serveriai, taipogi bus kuriami naujo tipo serveriai (CSDM, DR, etc.).

Trumpai apie CSGO modifikaciją - Serveris šiuo momentu turi pilnai paruošta Public CS:GO modifikacija. Norėjau kaip ir kiekvienas save gerbiantis serverių tinklas pradėti viska nuo Public stiliaus serverio, todėl tą patį darome ir mes, nes šiuo momentu nenorime išsiskirti iš minios. Modifikacija nėra labai jau tobula, bet žaisti drąsiai galima. Nuėjus į serveri jums reikės užsiregistruoti ir pradėti rinkti skrynes, raktus. Turint viena raktą ir viena skrynę galite atidaryti ir gauti random išrinktą skin'ą. Už nužudytą žmogų gausit taškų už juos galėsite pirktis iš žaidėjų skinus. Na toliau nebepasakosime, manau ir taip puikiai žinote šia modifikacija.

 

Forumas - http://www.vsync.lt/

CS:GO serveris - 185.80.128.211:27015 ( Tvarkomos mažos klaidelės, rytoj turėtu jau startuoti serveris )

 

Kontaktai :

   - huh. - [email protected]

   - Memeries. - philosophical.introvert

   - Aivaras. - squad_9

Redaguota , nario inferior.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2434 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...