Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3223 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

prieš 1 valandą, faizonas parašė:

Žinau čia MartyT , jau susisiekiau net negali apie projektą plačiau aprašyti tai net nežinau ką toliau bedaryt su juo. :D

Nepasakoju randomams..

prieš 1 valandą, Deivis'V parašė:

tai jo projektas dar tik kūrimo stadijoj, niekur neskuba sakė 

Jo

Prieš 1 valandą, faizonas parašė:

Kiek pamenu jo projektas buvo WhiteWood.lt ilgai užsistovėjo? - ne, tai nemanau kad ir dabar . Bet anyway sėkmės jam

Ne mano ten buvo ;Ddd o westo lol

Labai juokingas žmogus :D yra posūkis ,, Už tiesą - Visi pyksta ''. Aš galvojau kad tu pasikeitei , bet ne aš klydau . Sėkmės paieškose, manau atrasi ką reikia.

P.S. Jeigu reiks galėsiu visos dienos čhatus įmest. (Tik neverk kad aš tave įžeidinėjau, pagalvok kaip pats elgiesi su kitais žmonėmis, ir kiek zapadlo esi padaręs, ir dar beto iš draugų išmetei). gl hf

[17:13:33] Arnas M.  | grandrp.lt: Pats nemoki skriptint, pisi protą MartyT.
[17:13:48] MartyT: :Dddd
[17:13:50] MartyT: Nemoku ok
[17:13:59] Arnas M.  | grandrp.lt: Arnoldas skriptina :x
[17:14:02] Arnas M.  | grandrp.lt: O nee, tu pro juk
[17:14:25] MartyT: Skriptina vietoj manes  nes as namusntvarkausi, nes nesenai persikrausciau :)
[17:15:05] MartyT: Kaip bus viskas oke, pats skriptinsiu.

c16b4ef3ccd81e554e5a40eec1356ffd915.png

38 minutes prieš, faizonas parašė:

Labai juokingas žmogus :D yra posūkis ,, Už tiesą - Visi pyksta ''. Aš galvojau kad tu pasikeitei , bet ne aš klydau . Sėkmės paieškose, manau atrasi ką reikia.

P.S. Jeigu reiks galėsiu visos dienos čhatus įmest. (Tik neverk kad aš tave įžeidinėjau, pagalvok kaip pats elgiesi su kitais žmonėmis, ir kiek zapadlo esi padaręs, ir dar beto iš draugų išmetei). gl hf

[17:14:25] MartyT: Skriptina vietoj manes  nes as namusntvarkausi, nes nesenai persikrausciau :)

man ta patį sakė jog kraustosi i nauja nama ir skriptins kitas žmogus už jį xddd

• Teigiamai 1
53 minutes prieš, Deivis'V parašė:

man ta patį sakė jog kraustosi i nauja nama ir skriptins kitas žmogus už jį xddd

Persikrausciau uzvakar,  ir iki siandienos yra darbo.

prieš 1 valandą, faizonas parašė:

Nu neverk jog nepriemiau i pagalbininkus, nereik pasikelusiu zmoniu.

Rakinam tema, radau ko reikejom

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3223 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...