Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3227 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, susiduriau su tokia problema kad neveikia man samp. Modu jokiu neturiu, vakar perrasytas. Vakar atsisiuntes buvau pasijunges ir zaidziau dB serveryje. Siandien norejau prisijungti prie serverio ir nieko nereaguoja.. Spaudziu zalia play button ir nieko.. Ziurejau task manageri, nebuvo gta app'o.. Kas galetu buti? Gi San Andreas veikia, buvau perejas kelias misijas... O sampas nieko nereaguoja. 

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

22 minutes prieš, Low parašė:

Ištrink sampą ir atsisiųsk gta_sa.exe kitą, mesk į papkę ir vėl įsirašyk samp ir po to bandyk, gal padės.

Crack pakeist nebuvo lengviau pasakyt?

I tema: jei perrasai turi veikti. Gal tik tas serveris neveikia ar visi? Jei visi tai gal neatnaujinai kažko Windowsuose. Pradėjo neveikti kada? Kita diena ar kaip. Bandyk atsukti kompo laiką atgal. Matai, kaip mažai info pasakai tai sunku ir spėti ką daryti

An error occurred while loading signature.

32 minutes prieš, Big-citylife parašė:

Crack pakeist nebuvo lengviau pasakyt?

I tema: jei perrasai turi veikti. Gal tik tas serveris neveikia ar visi? Jei visi tai gal neatnaujinai kažko Windowsuose. Pradėjo neveikti kada? Kita diena ar kaip. Bandyk atsukti kompo laiką atgal. Matai, kaip mažai info pasakai tai sunku ir spėti ką daryti

Ilgai sampo nelosiau, pasijungiau vakar ziuriu neveikia.. Persirasau visa gta su sampu tai vakar veike siandien vel neveikia.

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3227 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...