Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3252 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Laba, netempęs gumos norėčiau pranešti, kad prisijungčiau prie SA:MP projekto. Buvau dingęs, truputį nutolau nuo SA:MP. Tačiau grįžau ir dairausi kažko naujo. Prie projekto prisijungti galiu kaip modifikacijos koduotojas, grafikos dizaineris. Taip pat iš bėdos galiu ir sumappinti kažką ar padėti su forumu. Prie PAWN dirbu neilgai, tačiau jūsų sistemą sukurti galiu, galiu taisyti klaidas, koreguoti ir tobulinti modifikacija. Prie grafikos galiu piešti dizainus svetainėms, kurti logotipus ir kitus grafikos darbus. Iš projekto norėčiau domeno (LT), draugiškos ir darbščios administracijos, ūnikalumo. Nesvarbu ar projektas startavęs ar jis dar tik kūrimo stadijoje. Mano darbų pavyždžius galite pamatyti mano paskyroje arba su manimi susisieke.

Mano kontaktai, skype: walker.r7

Geros dienos!

72a58adcc706ae5489a87826204af85e748.png.

(redaguota)
prieš 2 valandas(-ų), MartyT parašė:

O kaip del tavo apgavysciu ir praeities? 

O kaip dėl tavo brendimo? Turbūt augimas tau dar tik prasidės mežuti. Daugiau neapykantos, daugiau hastagų skype ir rašysenos pataisymas tau rekomenduojama iš visų forumo narių.

parekomenduosiu jog nebūtų freepost nes martyt negaluoja ties galvos juosta.

Redaguota , nario lucas

da30838075596c240bcb3a60e6ed0d0b.png

@pesh MVP

(redaguota)
On 8/18/2017 at 09:42, lucas parašė:

O kaip dėl tavo brendimo? Turbūt augimas tau dar tik prasidės mežuti. Daugiau neapykantos, daugiau hastagų skype ir rašysenos pataisymas tau rekomenduojama iš visų forumo narių.

parekomenduosiu jog nebūtų freepost nes martyt negaluoja ties galvos juosta.

Aš pastebėjau visur brendimas ir augimas tavo,užduočiau klaisymą,kiek pačiam metų yra?

Redaguota , nario Donatelio

649680309_FiveMBanneris(1).thumb.png.4e1416803734e1825028f7e8079acbc3.png

Kokiu tu dar projektu vis ieskai? Gal padaryk pirma zmonems zadetus darbus arba pinigus atiduok? Tada galvok apie kazkokius projektus. O jei neturi laiko darbam tai is kur pas tave laikas yra projektam? Esi neatsakingas zmogus, plius melagis. Jei kas paimsit i projekta tai sekmes su situo zmogum, nebuvau pirmas nei paskutinis kuris pakliuvo. Beja jau cia trecia jo paskyra, nes vis gaves negatyvius atsiliepimus pakeicia paskyra vietoj to, kad istaisytu savo klaidas.

Atleiskite del netaisiklyngo rasymo Lietuviu kalba, gan ilga laika Lietuvoje nebegyvenu. :)ob_launchface.gif

prieš 10 valandas(-ų), Lukas_Fiesta parašė:

Oj, oj, oj sakiau mesk samp nes tu žlugęs esi tas kuris prižada viską, bet apgauna ir pabėga tiesa sakant šiuo asmeniu nepasitikeciau būsiu prie kompo ikelsiu šio asmenio aferas ir visas kitas smulkmenas ;) nepatikimas viską pasako profilio atsiliepimai ;)

Seni , labas. Pirma pasižiūrėk į savo atsiliepimus. Beje, ateik tuo pačiu į skype :)8767cf3fc2d0a6d6e2d50c2dd6cd9310708.png 

72a58adcc706ae5489a87826204af85e748.png.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3252 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...