Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2799 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi šiandien sugalvojau savo CS:GO komandai sukurti logotipą.

Naudojau Adobe Illustrator + Adobe Photoshop. AI naudojau antr`ą kartą gyvenime tai net nelabai supratau iš pradžių kaip ten ką daryt. Bet paskui įsivažiavau.

1.STEP

Nusipiešiau pusę logotipo.

xdrNmH0.jpg

2.STEP

NUSIPIEŠIAU STROKE

RMX2YD5.png

3.STEP

UŽPILDŽIAU SPALVOM

0a5Lree.png

4.STEP

NUKOPIJAVAU VIENĄ PUSĘ IR PRIJUNGIAU PRIE JOS ANTRAJĄ. IŠTRYNIAU VIDURINĘ LINIJA IR PRIDĖJAU DETALIŲ NOSIES DALYJE.

2he9FtV.png

5.STEP(FINAL)

NUPIEŠIAU ,,SHADOW EFFECTĄ" DEŠINĖJE LOGOTIPO PUSĖJE IR PRIDĖJAU BACKGROUNDĄ.

oKAMuBo.png

• ,
(redaguota)
9 minutes prieš, N4CHIS parašė:

Šaunuolis, gerai padirbėjai!

Kaip vienas iš tokių pirmųjų darbų, tai gan gerai, nes aš realiai apskritai nemoku tos programos naudot xD

Dėkui, tiesiog aš daug žiūriu ,,Armagan Videos" ir "Design Tuts" kurie kuria ir rodo kaip detaliau padaryti logo, kad geriau atrodytų.

3 minutes prieš, 11:47 parašė:

Labai keistas man tas pats logotipas, bet atrodo šauniai.

Pats dar nesugalvojau pavadinimo jam pats. BTW dq už komplimentą.
Iš manęs ne koks menininkas tai nusipiešiau ant lapo kažkokį padarą :)

Redaguota , nario AurimasV
(redaguota)
32 minutes prieš, IGNN1S 弐 parašė:

Keistas logotipas, kaip čia kažkas sakė, bet realiai spalvos ir bg wow, koks pavadinimas bus? :)

Dar nesugalvojau, bet vakare turėtų kilti mintis.

14 minutes prieš, alch0bako parašė:

Nebaigtas logotipas, nėra jokio komandos identifikacijos požymių. Manau, kad logotipas turi atvaizduoti komandos pavadinimą, o ką šis vaizduos? „Ilgaragiai“ ar „ilgaausiai“?

Kur parašytą, kad taip turi būti?

Pavyzdys: 

Liquid komandos logotipas:

UWxnKJt.png

dar parašyta apačioj team liquid ir kas??? 
Tai aš prie savo logotipo irgi galiu pridėti tekstą :)

Redaguota , nario AurimasV
  • Parašė po 1 mėnesio...
On 2017-08-10 at 06:31, alch0bako parašė:

Nebaigtas logotipas, nėra jokio komandos identifikacijos požymių. Manau, kad logotipas turi atvaizduoti komandos pavadinimą, o ką šis vaizduos? „Ilgaragiai“ ar „ilgaausiai“?

Nera butina represendinti komandos pavadinimo. Cia kaip pacios komandos leader'is ar kapitonas [ kaip pavadinsi , taip nepagadinsi } nusprendzia. Logotipas apskritai tiesiog pristato komandos ar organizacijos paveiksleli. Nera butina kad kazkur konkreciai butu paminetas komandos pavadinimas.

gifas.gif.7a03578e4df75aec0542a359b8edacad.gif

" They told me to kill my monster inside my head "

On 10/10/2017 at 01:52, Sadyy parašė:

Nera butina represendinti komandos pavadinimo. Cia kaip pacios komandos leader'is ar kapitonas [ kaip pavadinsi , taip nepagadinsi } nusprendzia. Logotipas apskritai tiesiog pristato komandos ar organizacijos paveiksleli. Nera butina kad kazkur konkreciai butu paminetas komandos pavadinimas.

Mano avataras reprezentuoja, kad tu man visai nieko toks

j

Nu darbas tai su juo žinai tolete ka darom visi, šiaip kaip žaliam tai neblogas visai, mokykis daugiau  nereik čia kelt opa pirms darbelis čia gerbkit aš čia dievs meskit tiks ta repą ir fsio padaryk ahuena darba ir fsio. Ramus kimarini, turi ir dahuja tos karmos taškų ir viską, ir užsakymai gal ateis o dabar. ne ne. Nu spręsk pats.

prieš 1 valandą, SCHOKK parašė:

Nu darbas tai su juo žinai tolete ka darom visi, šiaip kaip žaliam tai neblogas visai, mokykis daugiau  nereik čia kelt opa pirms darbelis čia gerbkit aš čia dievs meskit tiks ta repą ir fsio padaryk ahuena darba ir fsio. Ramus kimarini, turi ir dahuja tos karmos taškų ir viską, ir užsakymai gal ateis o dabar. ne ne. Nu spręsk pats.

Matos atėjęs pranešimų prisirinkti. Pradėjai rašyti apie +rep, kur nei vienoje vietoje aš jo neprašiau. Apie dievą dar ištraukei iš kažkur...

Labai gražus ir šaunus darbelis :) Smagu bus matyti ir ateities darbelius, o tokių komentatorių kurie turi po 2 pranešimus, nickus kaip baldas ir nuotraukas su pyderastais, mažiau klausyk ir ignoruok, nes vienintelis dalykas ką jie moka daryti tai tik komentuoti, bet jų grafikos duomenys, galiu garantuoti, kad yra šimtu kartu žemesnės nei tavo.

Sėkmės ;)

YpIX4xG.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2799 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...