Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3265 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Šis žmogus apsimeta "programuotoju". Jis man turėjo suteikti paslaugas per 2-3 dienas. Kad jam būtų lengviau nupirkau dizainą ir jam atsiunčiau, kad jis šį dizainą suprogramuotu, jis vis atidėliojo laiką, nes neva jis turi kitų projektų. Taip atidėliojo VISĄ MĖNĖSĮ ir iki dabar neatliko tai kas buvo prašyta. -rep scameris neatlieka savo paslaugų ir  taipogi pavogė dizainą. Aš net nesuprantu, koks tikslas buvo parašyti man į pm per supergames ir po to visą mėnesį knisti protą, kad greit pradės darbą, kai tas dizainas kurį nusiunčiau vertas 10eur? Blemba 30 dienų knisti protą, dėl 10 eurų? Čia normalu suagusiam vyrui, kuris turi darbą? Visiškas žmogaus degradavimas. Nepatariu iš jo užsisakyti  paslaugų.

Jo supergames profilis : https://www.supergames.lt/profile/39246-robertas_brownas/

Jo skype : etahamer

Netrukus gausiu daugiau jo asm. info. 

Jei reikia įrodymų, turiu sočiai, kam reiks į pm.

Redaguota , nario Manttroll

Ką galiu atsakyti, kad palikai atsiliepimą forume, nors sandoris nėra susijęs su forumu tiesiogiai.

Antras dalykas, asmeninių duomenų viešinti negalima pagal Lietuvos Respublikos įstatymus.

O galutu gale, toks, kad dizainas man nereikalingas, nei kažkur jį naudočiau nei dar ką, dizainas tau vienam tik naudingas, kad galėtum pateikti programuotojui savo mintis ir norus. Tau buvau pranešęs, kad tik laisvu laiku galiu dirbti, o taip pat ir menuo nepraėjo nuo derybų pradžios. Darbams pradėti laisvo laiko neturėjau, apie ką buvau pranešęs jau ne vieną kartą bei siūliau susirasti kitą programuotoją, kuris gali atlikti tavo užsakymą. O taip pat ir morališkai nemalonu butu atlikti tavo užsakymą, kadangi tai skatintu mažamečius lošti iš savo turto, nesvarbu kad jis virtualus.

(redaguota)
6 minutes prieš, Robertas_Brownas parašė:

Ką galiu atsakyti, kad palikai atsiliepimą forume, nors sandoris nėra susijęs su forumu tiesiogiai.

Antras dalykas, asmeninių duomenų viešinti negalima pagal Lietuvos Respublikos įstatymus.

O galutu gale, toks, kad dizainas man nereikalingas, nei kažkur jį naudočiau nei dar ką, dizainas tau vienam tik naudingas, kad galėtum pateikti programuotojui savo mintis ir norus. Tau buvau pranešęs, kad tik laisvu laiku galiu dirbti, o taip pat ir menuo nepraėjo nuo derybų pradžios. Darbams pradėti laisvo laiko neturėjau, apie ką buvau pranešęs jau ne vieną kartą bei siūliau susirasti kitą programuotoją, kuris gali atlikti tavo užsakymą. O taip pat ir morališkai nemalonu butu atlikti tavo užsakymą, kadangi tai skatintu mažamečius lošti iš savo turto, nesvarbu kad jis virtualus.

Visų pirmą tai galiu viešint tavo informaciją kaip vardas, pavardė, e.paštas. BTW kodėl tada priemei dizainą jei nesiruošei daryti? :D Galiu tą patį pasakyti, jog pasisavinai ne tau priklausančius virtualius daiktus :) Also tu galų gale mane užblokavai.

Redaguota , nario Manttroll

(redaguota)
5 minutes prieš, Manttroll parašė:

Visų pirmą tai galiu viešint tavo informaciją kaip vardas, pavardė, e.paštas. BTW kodėl tada priemei dizainą jei nesiruošei daryti? :D Galiu tą patį pasakyti, jog pasisavinai ne tau priklausančius virtualius daiktus :) 

Bylos neturiu niekur, ją gali kada nori pašalinti iš skype, manau moki naudotis skype :)

P.s. Vardo ir pavardės viešinti taip pat negalima, vis dėl to įstatymai tai draudžia, kaip ir aš pats.

P.s.s.  Also tu galų gale mane užblokavai.: 

Ne neblokavau, tiesiog ištrinti iš kontaktų funkcija yra.

Redaguota , nario Robertas_Brownas
5 minutes prieš, Robertas_Brownas parašė:

Bylos neturiu niekur, ją gali kada nori pašalinti iš skype, manau moki naudotis skype :)

P.s. Vardo ir pavardės viešinti taip pat negalima, vis dėl to įstatymai tai draudžia, kaip ir aš pats.

Na, kadangi tu mane apgavai, tai aš priverstas kitiems pranešti apie tave :)

prieš 1 valandą, Robertas_Brownas parašė:

ta prasme?

Aš tavęs nesuprantu pats žmogui į pm rašinėjai kaip greitai bus atliktas darbas ir pan dabar parašė tema apie tave ir atrodai kaip vaikas koks 12-metis pradėjai dėt -rep už ka ? kad pats nesugebi normaliai susikalbėt su klientais ? ignoravimas čia tavo kalbėjimo būdas toks ? :D 

51 minutes prieš, Martini* parašė:

Aš tavęs nesuprantu pats žmogui į pm rašinėjai kaip greitai bus atliktas darbas ir pan dabar parašė tema apie tave ir atrodai kaip vaikas koks 12-metis pradėjai dėt -rep už ka ? kad pats nesugebi normaliai susikalbėt su klientais ? ignoravimas čia tavo kalbėjimo būdas toks ? :D 

Labas, žmogučiui sakiau, kad tik atsilaisvines kurt galėsiu,o -rep už šmeižtą. O apie ignoravimą, tai kam tęst bereikšmius pokalbius, jei žmogus nesugeba suprast kas jam yra sakoma ir bando reketuoti.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3265 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...