Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2831 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

*Ieškomas tik SA:MP serverio koduotojas, kurio patirtis nemažesnė 2 metų, ir turi pateikti puikiai atliktų darbų, bei keletą rekomendacijų.

Turiu galybę idėjų bei minčių kurių negaliu išpildyti vienas, todėl ieškau asmens kuris sugebėtų tinkamai išklausyti mane, ir iš abipusės motyvacijos bei noro dirbti prie bendro būsimo projekto, jas išplėtotų be jokio spaudimo ar papildomos prievartos, ieškau žmogaus tik tokio kuris norėtų pradėti dirbti prie naujo projekto, dėl detalių viskas bus aptariama asmeniškai.

Esi jaunas ir gabus savo srityje? žemiau pateikiau kelis kriterijus atsižvelgęs ar viskas puikiai atitinką tave parašyk man ir mes išbandysime save, bei savo gebėjimus, galbūt galėsime padėti vienas kitam. Metu apribojimo nėra, bet itin tikiuosi jog jeigu jums vis dar -kelioliką metų, jūs būsite rimtas, subrendęs ir komunikabilus, tad parodykite man tai iškarto ir aš jus vertinsiu, taip darbo eiga bus 10-20% spartesnė, nes pasitikėjimas nešą geresnius rezultatus.

Ką aš siūlau?

• Vietą projekte,
  • Laiku išmokamą atsiskaitymą už įdėtą darbą. (koduotojas pirmus 3mėnesius po serverio starto, gaus visus pinigėlius, kurie liks nuo projekto išlaidų). Vėliau (po trijų mėnesių) kiekvieno mėnesio 1 dieną, 60% projekto pelno.
  • Jokio pradinio kapitalo įnešti koduotojui nereikės,
  • Išlaidas iki starto apmokėsiu aš, abipusiu sutarimu jeigu norės, koduotojas galės prisidėti.

Ko aš tikiuosi?

• Laiku atliekamo darbo,
  • Pilno idėjų išvystymo,
  • Subrendusio asmens,
  • Motyvacijos,
  • Komunikabilumo, gebėjimo dirbti komandoje, mokėjimo bendrauti su kitais asmenimis.

Kontaktai

Su manimi galite laisvai ir lengvai susisiekti šio forumo asmenine žinute,
Arba rašydami el. paštu [email protected],

768x90.png

• ,
5 minutes prieš, #Justasino parašė:

koduotojas pirmus 3mėnesius po serverio starto, gaus visus pinigėlius

O kodėl negali mokėti realiu laiku už atliekamą darbą? Vien tas sakinys man juoką ir 100 procentinį scam'ą skleidžia, na bet kokiu atveju geri skripteriai neeis pas tave nes jie pakankamai protingi, kad nepasigautu. Sėkmės ieškant.

Žmogau .. Tu žinai ką reiškia išmokėti skripteriui už darbą ? Viena sistema apie 2-3 eurus kurią galimą rasti supergames paplatintą .. Jis turėjo omeny kad sumokės pinigus už jo trijų mėnesių darbą // Jie galės susitarti ir ankščiau pinigėlius paduot.. Viskas yra svarstoma manau ..  

Rekomendacija . Bei sėkmės kurti projektą .. Manau užsuksiu .

Prieš 1 valandą, Deiman'tas parašė:

Žmogau .. Tu žinai ką reiškia išmokėti skripteriui už darbą ? Viena sistema apie 2-3 eurus kurią galimą rasti supergames paplatintą .. Jis turėjo omeny kad sumokės pinigus už jo trijų mėnesių darbą // Jie galės susitarti ir ankščiau pinigėlius paduot.. Viskas yra svarstoma manau ..  

Jis turi omenyje jog kaip viskas bus padaryta ir kiek uždirbs is serverio tiek duos ;)

prieš 1 valandą, Deiman'tas parašė:

po 2-3 eurus moka textdraweriui tu už tuos 2-3 eurus koki spidometra nereikalinga(scripterio atžvilgiu) nusipirksi

prieš 10 valandas(-ų), #Justasino parašė:

koduotojas pirmus 3mėnesius po serverio starto, gaus visus pinigėlius

O kodėl negali mokėti realiu laiku už atliekamą darbą? Vien tas sakinys man juoką ir 100 procentinį scam'ą skleidžia, na bet kokiu atveju geri skripteriai neeis pas tave nes jie pakankamai protingi, kad nepasigautu. Sėkmės ieškant.

Realiu laiku man mokėti už padarytą darbą jeigu žmogų priemu į komandą ir visą projekto plėtrą finansuoju vienas, kaip suprasti žmogau, ar Tu pats supranti ką šneki..
Toliau kalbant apie atėjimą į projektą, geras skripteris manau nežiūrės prastų žmonių pasisakymų jis paklaus apie mano buvusius darbus, ir pagal tai spręs ant kiek esu patikimas.
Ačiū, sėkmės man prireiks, randant gerą ir tinkamą žmogų.

prieš 10 valandas(-ų), Jonas13 parašė:

jeigu mokėsi pradžioj galima derėtis jeigu ne net neverta kadangi pasimsi gm ir fsio ;)

Modifikacijos net nežadu turėti savo kompiuteryje, kadangi man nepriklauso darbas su ja, aš vistiek nekažką nusimanau pawn.. O dėl derybų jos visalaiką būtinos, tik po projekto starto pirmi trys mėnesiai atitenką visi koduotojui, nesvarbu kokia suma, aš parodau išklotinę, sumoku už projekto išlaikymą iš tų pinigėlių, o like keliaują programuotojui į kišenę.

prieš 10 valandas(-ų), Deiman'tas parašė:

Ačiū už rekomendaciją jeigu mane pažysti man malonu, dėl užsukimo, dar šiek tiek reikės luktelti.

768x90.png

• Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2831 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...