Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Code4u.lt - PHP/JAVA/PWN/GFX/TEXTD/BOOTSTRAP/HTML/CSS (v2)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2845 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

On 2017-07-29 at 09:38, Trayce parašė:

Tai kam kurei projekta ir teikiai tokias nekokybiskas paslaugas?

Tos paslaugos buvo kokybiškiausios, kokias galima gaut už tokią kainą. Būdavo pasakoma arba rimtai už normalią kainą imat arba prasčiau už mažesnę. Rimtesni projektai (kaip pvz sf-city) nepagailėjo dizainams pinigų ir dizainus gavo 1=1 kaip psd. Ir gana čia apie mane tema nemano ir mažiau prisipisinėk, vpš nesiorientuoju aš į tą sg sampinių rinką jau, eikit dabar patys ir dirbkit kokybiškiausius darbus kokius matėt ever ir darykit už 10 euriukų. Kappa

On 2017-07-29 at 18:01, Andrius P. parašė:

Jei tu pinigais matuoji savo lygį, tai tu joks dizaineris ar programuotojas.. Atmata ir tiek.

Ne, mano lygis ne pinigais matuojamas, bet pinigai lemia kiek laiko ir pastangų įdėsiu į tą darbą. Anw, jei kitiems taip nėra, tai tegu daro nemokamai darbus. Gl

prieš 4 valandas(-ų), #Dissco parašė:

Tos paslaugos buvo kokybiškiausios, kokias galima gaut už tokią kainą. Būdavo pasakoma arba rimtai už normalią kainą imat arba prasčiau už mažesnę. Rimtesni projektai (kaip pvz sf-city) nepagailėjo dizainams pinigų ir dizainus gavo 1=1 kaip psd. Ir gana čia apie mane tema nemano ir mažiau prisipisinėk, vpš nesiorientuoju aš į tą sg sampinių rinką jau, eikit dabar patys ir dirbkit kokybiškiausius darbus kokius matėt ever ir darykit už 10 euriukų. Kappa

Ne, mano lygis ne pinigais matuojamas, bet pinigai lemia kiek laiko ir pastangų įdėsiu į tą darbą. Anw, jei kitiems taip nėra, tai tegu daro nemokamai darbus. Gl

Sf city dabartinis bugintas, tai ka as zinau ar daktarai ar chirurgai

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2845 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...