Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5527 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, forumečiai.

Norėčiau pasiūlyti, toki dalyka, kaip reputacijos taškų tobulinimo, nes kartais, būna tokių momentų ( Kaip buvo man ), atemę reputacijos tašką už nieką, priežastis iš mano reputacijos taškų:

3ab84fb806ba7a150840e5b9095b3541723.png

Manau nesąmonė? Tikrai susitiksite su manimi, beto norėčiau kad patobulentumėtet, kad negalėtų šiaip, arba dėl pikčio atimti reputacijos taškų, manau už tam tikras priežastis, čia atemimui, manau kada siųstu, geriau ne iškarto atimti, arba siunčia Dixie, arba Indigo, iš šitų rimtų vyr.moderatorių. Norėčiau kad jūs parašytumetet tikrą savo nuomonė, bet ne temos prikelimo.

Vienu žodžiu manes pagrindinis administratorius taip ir neišklause parašiau pasiūlima , kad +rep ir -rep galima dalinti tik nuo 100 pranešimo sako viskas gerai ir nieko .. O šeip atsiprašant tokie ducha'i ir sugadina nuotaika ..

Iš šito pranešimo, gali sužinoti šio nario charakterį, o dabar reikia lauktį gerų naujienų, ir norėčiau kad būtų daugiau diskutojamą šią temą, nes ateityje tai tikrai reikės šiam forumui.

Vienu žodžiu manes pagrindinis administratorius taip ir neišklause parašiau pasiūlima , kad +rep ir -rep galima dalinti tik nuo 100 pranešimo sako viskas gerai ir nieko .. O šeip atsiprašant tokie ducha'i ir sugadina nuotaika ..

Iš šito pranešimo, gali sužinoti šio nario charakterį, o dabar reikia lauktį gerų naujienų, ir norėčiau kad būtų daugiau diskutojamą šią temą, nes ateityje tai tikrai reikės šiam forumui.

Atsiprašau už posta bet če kalba eina apie mane ? :shok:

Atsiprašau už posta bet če kalba eina apie mane ? :shok:

Ne, apie tą fotografiją, kurią buvau įdėjęs temos pradžioje. ;]]

Aš manau jei jus būsit normalus nesišakosit ir niekas nedės -rep su tokiais reasonais...

Man atrodo būkit savo vietoje, o jei jau nebūnat tai bent neverkit :))))

Nevisada būna tokiu kaip sakant , kad jie del malonumo deda tuos -rep taškus neprisimenu , kam bet mačiau toki labusai.lt narį kuris turi -rep tašku ir ne del isikišimo o del kaškokio duchel'io štai ka rašė -

Sveikinimai nuo pimpalo 1

Ir taip iki 10 če logiška ? Išvis kaip ir rašiau reike uždrausti tokes nesamones tik nuo 100 pranešimu gali jau dėti tuos taškus ;]

Aš manau jei jus būsit normalus nesišakosit ir niekas nedės -rep su tokiais reasonais...

Nevisada būna tokiu kaip sakant , kad jie del malonumo deda tuos -rep taškus neprisimenu , kam bet mačiau toki labusai.lt narį kuris turi -rep tašku ir ne del isikišimo o del kaškokio duchel'io štai ka rašė -

Ir taip iki 10 če logiška ? Išvis kaip ir rašiau reike uždrausti tokes nesamones tik nuo 100 pranešimu gali jau dėti tuos taškus ;]

Manau kad su tokia sistema dar padidės flodo, o kaip gfx parduotuves??

o_6f22f65331.jpg

Manau kad su tokia sistema dar padidės flodo, o kaip gfx parduotuves??

Nu ir gerai tie atsiprašant besarmačiai papfloodins ir ušteks beto tegu sau laiminga ir floodina jiems kris ispejimai iš dangaus o veliau block gaus ir ramybe gerybė ;]

Tipo tau daug reiskia tas +rep?

Nepatikai kazkam ir -rep tau dave.

P.s. Kai duodi kam nors -rep, butinai sulauksi -rep is jo lol.

Čia kalbamą apie ką? PauliusV. ar mane?

Apie visus. Nebūkite Reputacijos aukos ir nežiūrėkit tos suknistos reputacijos. REPUTACIJA TIK SMAGUMUI, TU UŽ JĄ NIEKO NEGAUSI, NEI PRIZĄ NEI KĄ.

Gausi ;] Gali patekti i grupe : D

Apie reputacija nuo kažkiek pranešimų , jau svarstyta. Tikrai ne. Kodėl ?

Tai tiesiog neleistu forumui plėstis. Būtų , vienas gali rep duoti , kitas ne.

O jeigu , nereikalyngas REP , kuris uždėtas šiaip ir panašiai. Manau , gal ir galėtų padaryti , kad moderatoriai tai pašalinti galėtų.

Vyr.Moderatoriai, nes kartais moderatoriais, skundų yra. :]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5527 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...