Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2908 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, daug labai neprisistatinėsiu, tiesiog gal kažkas prisiminsite iš pGRP.lt bei Saints-City.lt projektų, bet tikriausiai jau mažai tokių likę čia, su Sa:Mp aš nuo 2010metų, turėjau 2 projektus, nei vienas nepasisekė, galbūt kėliau per aukštus reikalavimus, galbūt per daug skubėjau viską daryti, gal bėda buvo kažkur kitur, taigi dabar viską darysiu kiek kitaip, prisijujungčiau prie jau startavusio projekto turinčio minimalų žaidėjų kiekį, tie žaidėjai gali būti vien tik keletas jūsų draugų ar panašiai, man svarbu kad mano scripto darbai būtų pastebėti, ištestuoti. Taip pat iškart perspėju, kad nedarysiu tokių sistemų kaip jūs matėte kitam servery ir jums buvo labai cool ir jums tokios reikia, tiesiog atlikinėsiu savo idėjas, paderinęs su jumis, taip pat negaliu garantuoti kada ir kokią sistemą turėsiu, nes tai tiesiog man patinkantis dalykas kurį darau kai turiu laisvo laiko, tai nėra mano darbas. Kad įgautumėte šiokį toki supratimą apie mano sugebėjimus, prisegu temą(

kurioje pardavinėjau savo Saints-City.lt gamemode, kur yra matomi mano padaryti atnaujinimai. Kontaktuoju per supergames asmenines žinutes, skype nenaudoju.)

Redaguota , nario Finix
  • ,
Dabar, Med parašė:

Tai jei tu viską pagal save darysi, jokios įdėjos neįgyvendinsi ko prašo savininkai, tai kokia iš tavęs nauda?

Tokia, kad serveris bent jau bus atnaujinamas, o ne stovės vietoje, kadangi domina prisijungimas prie paprasto serverio, o ne kažkokio aukšto lygio, yra didelė tikimybė, kad tų vadinamų savininkų idėjos bei prašymai bus, visiškai neįdomūs, matyti šimtus kartų prie kurių nebus net įdomumo dirbti.

1 minute prieš, Finix parašė:

Tokia, kad serveris bent jau bus atnaujinamas, o ne stovės vietoje, kadangi domina prisijungimas prie paprasto serverio, o ne kažkokio aukšto lygio, yra didelė tikimybė, kad tų vadinamų savininkų idėjos bei prašymai bus, visiškai neįdomūs, matyti šimtus kartų prie kurių nebus net įdomumo dirbti.

Nepasakok tu pasakų gerai :DD, sakyk jog nesugebėsi įgyvendinti ir tiek. Aiškus esi. Sėkmės randant.

Dabar, Med parašė:

Nes tu sakai jungiesi prie paprastų projektų, man įdomu ką ten darysi, keisi tekstus ar kaip?

Tiesiog nematau tikslo eiti į rimtesnį, bet dar nestartavusį projektą, nes labai didelė tikimybė, kad jis net nestartuos, arba vos startavęs užsidarys, ir būtų gan gaila įdėjus darbo, net nepamatyt jo. O idėjų turiu keletą pakankamai gerų atrodo ir ne tai ne tekstų keitimai.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2908 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...