Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3274 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas vakaras,

Na kaip ir kiekvienas tikriausiai pasakys SAMP yra bevertis ir t.t.. Na šių kalbų nenoriu išgirsti būtent šioje temoje, pasakysiu tik vieną turiu daug įdėjų, didelį norą, daug labai motyvacijos ir kantrybės. Šiandieną sėdėdamas pagalvojau jog reikia sukurti kokį nors projektuką, nesakau, kad jis bus unikalus taipogi ir labai jau populiarus, na bet bandysiu padaryti, tai kad būtų nemažai žaidėjų ir kiekvienas būtų laimingas serveryje, žinau, kad yra nemažai startuotų projektų su stipriu lankomumu ir žaidėjų kiekiu, neneigiu to, kad ir dabar atsidarys dauguma neblogų projektų. Tiesiog noriu savo įdėjas išpildyti serveryje ir sukurti, tai kas pagyvintų žaidimą ir kitka.

Tai va, esu Lukas iš nedidelio miesto, labai draugiškas, linksmas, mėgstantis pajuokauti, komunikabilus, darbo žmogus, mėgstu visuomet bent kokius išūkius, vis kažko naujo siekiantis žmogelis, aktyvus, neieškantis žodžių kišenėje, kartais būnu ir karštakošiu ir stiprių nervų žmogumi, žiūrint pagal nuotaiką, na bet galiu visuomet susilaikyti. Trumpai apie save papasakojau žinoma kalbant privačiai atsakysiu dar plačiau ir būtinai į kiekvieną jūsų klausimą.

Ką tikiuosi rasti ir ko man trūksta projekte ?

- TextDraw'erio.

- Skripterio / Programuotojo.

- GFX'erio.

- Žemėlapio maketuotojo. - Nebūtina, bet išties neblogai būtų.

Na ir jeigu manai, kad man dar kažko gali pritrūkti projekte būtinai rašyk !

Ką pats veiksiu projekte ?

Na nuo seniai užsiimu IPB forumo kūrimu bei efektyvia reklama čia taip trumpai nupasakojau, na projekte tuo pačiu ir viską prižiūrėsiu sukursiu, tai kas mums reikalinga bus, viską finansuosiu pats iš savo kišenės, teiksiu skripteriui savo pasiūlymus kuriuos tikrai įmanoma įgyvendinti.

Na ir kaip aš jums žadu atsiskaityti ?

Šia tema su kiekvienu susitarsiu privačia žinute skype arba forume.

Ar esu patikimas veikėjas ir visa kita ?

Na patikimumo turiu ir išties jo man netrūksta, paprašysiu tų komentuoti kas mane pažysta ir su kuo esu turėjas reikalų ar dirbęs.

Kita info ?

Kaip ir naujiena, kaip ir nenaujienas. Šis projektas bus mano paskutinis, prižadu, kad po šio projekto nieko daugiau nebekursiu ir SAMP'ą užmiršiu visiems laikams.

Kontaktai

Skype - lukas.bestukas

SG - PM.

Redaguota , nario Lukas_Fiesta
  • Teigiamai 2
(redaguota)
53 minutes prieš, Martynas// parašė:

Patikimas, sėkmės ieškant UP!

Ačiū tau Martynai.

52 minutes prieš, Pablas parašė:

Patikimas 100 proc didžiausia rekomendacija jei ką sumastysi  Lukai raštelk ;)

Dėkui Pablito. Būtinai.

21 minutes prieš, Med parašė:

Sėkmės susirandant patikima komanda.

Dėkoju Med ! :)

14 minutes prieš, #Dissco parašė:

Parašyčiau, kad patikims, bet, kad intro negali man padaryt :(

Uoj tu Dissco, Dissco, ateis laikas bus ir INTRO :D

- Ties vienu skripteriu esu apsistojas, bet dar laukiu ir kitų kurie parašys, tad paskubėkit. ;)

Redaguota , nario Lukas_Fiesta

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3274 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...