Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2891 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

parduodu 2 sarg.lt paskyras. Mažai teprašau, nes jos pačios nieko vertos.

Pirma paskyra:

54e7835fba97b194fb32c671d06a5fae322.jpg

Antra paskyra:

5592f0a0e81eea89e57ee05c195bdee934.jpg

Daugiau informacijos:

Abi paskyros yra švarut švarutėlės, saugumas nuiimtas išskyrus pirmo vartotojo PIN kodas. Paskyros neužbanintos nei vieno karto, galite naudoti tikrai puikios mano manymu kiek žaidęs esu viskas būdavo gerai. Ant pirmos paskyros taip pat yra Buffalo mašina su 78 km rida. Taip pat nei ant vienos nėra blistų.

Kaina:

Kainos tokios didelės neiškelsiu, nes šios paskyros neturi tokio didelio konkurencingumo, tad kaina būtų 1-2 e. Sutarsim kas parašysit.

Atsiskaitymas:

Atsiskaitymas yra tik PAYSERA, SMS žinute 2x brangiau.

Pardavimas:

Eisiu pirmas, jeigu Jūs esate patikimas.

Kontaktai:

Mano skype kontaktas - liiffas.

Geros dienos.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2891 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...