Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3323 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki nespėjau net kojų apšilti, kaip noriu parduoti savo paskyra, todėl susikuriau accounta, negalvokit kad aš ten kažkoksai fake ir panašiai, tiesiog norėčiau parduoti savo paskyra, galiu palaukti, niekur neskubu kol sulauksiu tinkamo pirkėjo. Taip pat yra visos CS 1.6 dalys, ir kiti žaidimai, pamatysite patis apačioje, kokie žaidimai yra.

• Pirmas eisiu tik tada, kaip žmogus šiame forume yra patikimas, ir turi gan nemažai atsilepimu.
• Pirmas neisiu, kaip žmogus yra žinomas kaip scameris, ir kaip yra forume dar nežinomas.
• Pirmanybė teikiu žmonėms, kurie šiame forume yra pasidare įspūdi.

PASKYRA : http://steamcommunity.com/id/789555599454648/games/?tab=all

Redaguota , nario SaniaNET
35 minutes prieš, Benta parašė:

Šaunu daune kad parduodi vakar pavogta paskyra iš šito žmogaus https://www.supergames.lt/profile/48743-dovyzz/ ir pats buvai iš manes pavoges steam paskyra su arma 2 visomis dalimis ir dar supergames paskyra #krc vaikas pinigus taupo masinai arba saldainiams 

Sužlugdei verslą Kappa

(redaguota)

Tai yra mano paskyra. Aš ją irgi pardavinėjau, jis mane apgavo pakeitė passwordą, emailą, užsidėjo numerį, bet pinigų neperveda jau kelias dienas, sako pervesti bet jau 3 diena nėra. Ir atmazina kad tipo kaime, nors žaidžiama. Bėje rašė, kad čytina ant CS:GO, tad nepirkit... šitas accountas yra vogtas iš manes, aš jį bandžiau pardavinėti o jis mane apgavo ant jo. Nepirkit. Kai pinigus gausiu, tada ir delete comentarą. :) 

Įrodymai, kad jis ant jos čytina, bei matosi kad rašo kad neduos šaibų : b35a98d3ac1388ca18dc03e9d858922b647.png

Redaguota , nario Dovyzz
1 minute prieš, Dovyzz parašė:

Tai yra mano paskyra. Aš ją irgi pardavinėjau, jis mane apgavo pakeitė passwordą, emailą, užsidėjo numerį, bet pinigų neperveda jau kelias dienas, sako pervesti bet jau 3 diena nėra. Ir atmazina kad tipo kaime, nors žaidžiama. Bėje rašė, kad čytina ant CS:GO, tad nepirkit... šitas accountas yra vogtas iš manes, aš jį bandžiau pardavinėti o jis mane apgavo ant jo. Nepirkit. Kai pinigus gausiu, tada ir delete comentarą. :) 

atsigražink :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3323 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...