Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3308 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

ten kas skundetes jog dosina kazka bebras nebejuokinkit, paskutinis bailys. Nepaejus nudosint sitam vaikui sove atmaza jog as vpn naudoju, zodziu kiddas kuris bijo rageli pakelt pamojna cia su jo kazka daryt. 

PHkRPXy.png
AxqolTB.png
(esme tokia jog cia ne vpn)

na ir draugelis jo pasirode, gint draugo irgi is uku (pasirodo jog cia bebras is kito skypes)

Shb9bBx.png
yJbGqeF.png

bebro abu skypes ir ipai:
auriukas.butkus
live:smf07102

204.93.59.30
194.72.165.176

tiesiog exposed kaip mes sakom savotiskai, negazdinkit kitu dosais jeigu nesugebat nudosint. 

(redaguota)
prieš 13 valandas(-ų), Xuarino parašė:

o kam jis is vis idomus ?:D 

niekam tiesiog triochala paviesintas ir viskas, man juolab neidomus. :D tiesiog maciau komentarus ,, atsargei jis dosina " 

p.s. nuejus į ts isjunge serveri ir sove ,, atjungtas " ech

srr for double post 

Redaguota , nario Reklameris1
Redaguota: Sujungti 2 pranešimai į vieną.
(redaguota)
5 minutes prieš, Lucano parašė:

Eh rimtai daunas;/ buvai nuimtas o dabar čia verki ? :DD tuc tuc 

Ai rimtai kada mane nuimsi hackeri ?

jeigu nuiimtas būčiau dabar nerašyčiau, still su pc sėdžiu. ;x  10k sekundziu ipisai sakei ar kiek ten

kaH9GQU.pngb

Redaguota , nario Džeremis
(redaguota)
1 minute prieš, LeveL. parašė:

ooo čia viena tu pačių personų.. :D Auris. taip pat didysis ddoseris kaip išsireiškė bet savų žodžiu neturi atsišaudymams, nes net tel interneto nesugeba nuimt.. ech.. regards. :D ištremt tokius vaikėzus ;s

Auris ir yra taspats Bebras sulyginau ipus. :D  taprasme ant tiek ciuvakas atsokes, sau pritaria ant bazaro. 
p.s. pas mane sviesolaidis ne intikas rago. :D 

(redaguota)
1 minute prieš, Lucano parašė:

Nu ja tu tai protingas *Myliu SuperGames.lt* :/ pro hackeris ka daugiau galiu pasakyti 

nebeįžeidinėk bičiuli, faktas toks jog aš dar vis prisijungęs o tu su stresseriu pirktu iš pinigų kurios uždirbai parduodamas lmg milijonus nenujungi. 

ech nebeblijuok tos pačios ss, gi aš dar on. :(XUOoUAE.png

prieš 18 valandas(-ų), Lucano parašė:

Kai mane nuimsi pro hackeri paskambink, o tu jau buvau nuimtas + pabėgai iš grupes apsiverkes 

ech jeigu tu mane būtum nuemes pasikartosiu aš šiuo metų nerašyčiau. :(

p.s. labiausiai patiko kaip rase, pridek i skype kad ipa suzinociau. :D  srr uz double post. 

Dabar, Lucano parašė:

:DD Atėjai paverk į sg bei vaikeli neprakaituok čia nes jau baigi užpist freepost

,, vaikeli " Kažkodėl kaip kalbėjau ts3 tu mažai kažką ir besakei, nes išgirdus pasimetei. :D Išgirdau tik kaimietuko balsa. :D nėraaa ko verkt, nenujungei manęs darrrr :(

(redaguota)
1 minute prieš, Lucano parašė:

Ai nejuokink nabagas prakaituoji čia, buvai nuimtas ir viso dabar jau gali paverkt nueik gal pienuko pagerk 

sėkmės siauro mąstymo žmogau. :D Atsibodo kartot tau nepritapėliui jog aš dar čia, neatjungtas. :D 

23 minutes prieš, Lucano parašė:

Eh rimtai daunas;/ buvai nuimtas o dabar čia verki ? :DD tuc tuc 

Ai rimtai kada mane nuimsi hackeri ?

Uhh ye? Čia gi tas Domis :D Vytunes korišas. skype; domcee10  IP; cia teo; 78.56.248.64
cia telia 2
83.188.31.98.... Dar jis čia raganėja vaiaks :DD Patykėkit kaip jis atrodo mačiau... Nu nahh grynas tešlagalvis.

Opa

1 minute prieš, .RethaS` parašė:

Uhh ye? Čia gi tas Domis :D Vytunes korišas. skype; domcee10  IP; cia teo; 78.56.248.64
cia telia 2
83.188.31.98.... Dar jis čia raganėja vaiaks :DD Patykėkit kaip jis atrodo mačiau... Nu nahh grynas tešlagalvis.

Jo rimtai va mano vardas  Domis ir mano IP čia tikras labai bijau tik nedosinkit

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3308 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...