Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5123 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Norėčiau sukurti naują CS projektą.

Taigi, gal yra norinčių kurti rimtą Counter Strike 1.6 serverių tinklą, projektą? Projektas tikrai būtų vertas dėmesio.

Šiuo metu esu sukūręs Public serverį 24/7 ir šiokią tokią svetainę www.Hardgame.CS.lt. Vėliau galėtume įsigyti daugiau serverių, .lt domeną ir gražesnį dizainą. Kartu turėtume dėtis prie projekto išlaikymo.

Reikalavimai:

- siekti užsibrėžto tikslo;

- nesiekti tik pasipelnyti iš to, ką kuriame;

- elgtis protingai;

- turėti patirties kuriant serverius įvairaus turinio arba turėti php-fusion žinių;

- mokėti mandagiai bendrauti su kitais;

- užsiimti reklamomis.

Taip pat ieškomi rėmėjai ir uploader'iai (pamokoms, skriptams ir kt. medžiagai kelti).

Jeigu manote, kad atitinkate šiuos reikalavimus, prašau parašyti man į Skype: shiro.lt

arba palikti savo kontaktus.

daug ka is to moku, ir bendraut galiu kada reikia :D, moku mapint, todel galetumet buti su unikaliais mapais :D. nu krc, rasyk y pm jei manes reikia. galiu but uploaderis, forumo modu , kaip tik mokinuos su php fusion, nu krc rasyk.

Nemokamos pamokos kaip modinti, mappinti, ir t.t. ČIA Nepamirškit, kad reikia UŽSIREGISTRUOTI!!

Counter-strike 1.6 nick- M4ster.

SuperGames.lt nick- Equall.

Mapping.lt nick- M4ster

Mano gyvenimo aprasymas :D(spauskit)

Uzsiregistraves gali ir pakoreguoti :D

zm_dead_house_10

[||||||||||]

zm_ecology

[||||||||||]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5123 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...