Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3313 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dabar, naut1lus parašė:

Neapsimoka rizikuoti, nes be leidimo įėjus į teritoriją bus iškviesta policija, ko pasekoje turėsit papildomų problemų. O dėl galvos svaigimo, tai nuo antenų galva tikrai nesvaigs, gali svaigti tik nuo aukščio. Pats esu lipęs į 110 metų bokštą Plungės rajone, tai man galva nesvaigo.

Aišku, o gal žinai kokios tos problėmas konkrečiau? Manau jeigu nieko nesulaužėm/nepavogėm neturėtų problėmų kilt ar turėtų?

(redaguota)

Žiūrint kokios ten antenos bokšte, įvairių yra pvz prie pramoninių prisiartinus ~1metru gali iškapt tave, arba tiesiog gausi didelę dozę spindulių

Redaguota , nario Ewal'

. Esu užblokuotas dėl to nes apgaudinėjau kitus narius , neturėkite jokių reikalų su manim ir nepirkite mano sistemų kurios internete yra platintos.

Dabar, Ffresh parašė:

Aišku, o gal žinai kokios tos problėmas konkrečiau? Manau jeigu nieko nesulaužėm/nepavogėm neturėtų problėmų kilt ar turėtų?

Problemos tokios, kad jūs patenkate į teritoriją, kurioje neturite teisės būti. Tai reiškia, kad pažeidžiate įstatymus už kuriuos atitinkamai yra baudžiama (kiek pamenu bauda buvo apie 70 litų, jei pirmas kartas, tai pusė baudos)

2 minutes prieš, Ewal' parašė:

Žiūrint kokios ten antenos bokšte, įvairių yra pvz prie pramoninių prisiartinus ~1metru gali iškapt tave, arba tiesiog gausi didelę dozę spindulių

Na manau visuose radijos bokštuose tokios pat antenos, tai neturėtų lyg ir problėmų kilt.

1 minute prieš, naut1lus parašė:

Problemos tokios, kad jūs patenkate į teritoriją, kurioje neturite teisės būti. Tai reiškia, kad pažeidžiate įstatymus už kuriuos atitinkamai yra baudžiama (kiek pamenu bauda buvo apie 70 litų, jei pirmas kartas, tai pusė baudos)

naa del tokio linksmumo verta manau:D o kai lipai kokį paros laiką rinkais?

Dabar, Ffresh parašė:

Na manau visuose radijos bokštuose tokios pat antenos, tai neturėtų lyg ir problėmų kilt.

naa del tokio linksmumo verta manau:D o kai lipai kokį paros laiką rinkais?

Patikėk, tikrai ne visur tas pats :D

. Esu užblokuotas dėl to nes apgaudinėjau kitus narius , neturėkite jokių reikalų su manim ir nepirkite mano sistemų kurios internete yra platintos.

Dabar, naut1lus parašė:

aš lipau dieną, nes turiu pažįstamų, kurie dirba ten, tai jokių problemų nebuvo

Kai su pažistamtais, kurie ten dirba lipai, tai jie ir atjunge arba bent mažino dažnius tada saugu, bet jei @Ffresh lipsi į nepaįžtamą bokštą, kur yra veikiančios antenos, geriau nerizikuok, nes prabuvęs bent valandą arti jų 100% tapsi vėžininku :/

Dabar, Ewal' parašė:

Kai su pažistamtais, kurie ten dirba lipai, tai jie ir atjunge arba bent mažino dažnius tada saugu, bet jei @Ffresh lipsi į nepaįžtamą bokštą, kur yra veikiančios antenos, geriau nerizikuok, nes prabuvęs bent valandą arti jų 100% tapsi vėžininku :/

Tu gal nešnekėk, nes nusišneki. Jiems sumažinus dažnius tada televizija neveiks niekur, tiesiog prisiskaitęs tu tų pasakų, jog priėjus prie antenos mirsi.

1 minute prieš, Ewal' parašė:

nu nežinau, o ką ten elektromagnetines bangas skleidžia tie radijos bokštai ar ką?

5 minutes prieš, naut1lus parašė:

aš lipau dieną, nes turiu pažįstamų, kurie dirba ten, tai jokių problemų nebuvo

tai kaip ten atjunge tavo draugai tas antenas ar sumažino, ar nieko nedarė?

Juokingi komentarai, Nuo antenos spindulių automatiškai tu negausi vėžio, gali sukelti problemu su smegenu veikla, gali sutrikti organizmas, nesakau kad nedidėja rizika susirkti vėžiu, ji didėja. Bet nereiškia kad tu susirgsi.

Kažkaip nieko smagaus tame neįžvelgiu nes tikrai sveikatai kenkia, nes leidžia spindulius tuos(Nežinau kaip tiksliai įvardinti).  Jeigu spindulių jėga stipri, gali pajusti galvos svaigimą, nuovargį.

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

(redaguota)
33 minutes prieš, Ewal' parašė:

Radijo bangos pagal dažnį yra pačios silpniausios bangos iš visų. Radijo bangos neturi jokio poveikio žmogaus kūnui. Mes kiekvieną dieną, visur ir visada esame apsupti radijo bangų kurios keliauja į mūsų kompiuterius ar telefonus kaip wi:fi ir t.t. Radijo bangos jokiu būdų  nėra radioaktyvios. Gamma spinduliai ir rentgeno spinduliai išskiria radijacija, kuri kenkia žmogaus kūnui. Rentgeno spinduliai naudojami šviečiant kūna, tačiau jie naudojami labai mažomis dozėmis todėl jokio esminio poveikio nėra. Prisiartinimas prie radio antenos yra tas pats kaip kalbėtis telefonu pridedant jį prie ausies - praktiškai jokio poveikio.

Viską galima rasti google jei neišmokote viso šito mokykloje.

+Tokius objektus dieną naktį saugo apsaugos kompanijos, todėl nepatarčiau lipti į tokį bokštą tiek dieną, tiek naktį. 

Redaguota , nario Nemix

OVnJhvf.png

prieš 1 valandą, Nemix parašė:

Radijo bangos pagal dažnį yra pačios silpniausios bangos iš visų. Radijo bangos neturi jokio poveikio žmogaus kūnui. Mes kiekvieną dieną, visur ir visada esame apsupti radijo bangų kurios keliauja į mūsų kompiuterius ar telefonus kaip wi:fi ir t.t. Radijo bangos jokiu būdų  nėra radioaktyvios. Gamma spinduliai ir rentgeno spinduliai išskiria radijacija, kuri kenkia žmogaus kūnui. Rentgeno spinduliai naudojami šviečiant kūna, tačiau jie naudojami labai mažomis dozėmis todėl jokio esminio poveikio nėra. Prisiartinimas prie radio antenos yra tas pats kaip kalbėtis telefonu pridedant jį prie ausies - praktiškai jokio poveikio.

Viską galima rasti google jei neišmokote viso šito mokykloje.

+Tokius objektus dieną naktį saugo apsaugos kompanijos, todėl nepatarčiau lipti į tokį bokštą tiek dieną, tiek naktį. 

ačiū labai už informaciją,o gal žinai kas grėstų už lipimą į tą bokštą jeigu sulaikytų? Manau tikrai nevisus saugo dieną/naktį, ypač mažesniuose miestuose.

On 5/25/2017 at 20:33, finiti parašė:

ant devynaukscio stogo atbrailos ant ranku pavaiksciok ir uzteks adrenalino

nuu pas mane nera tokių aukštų pastatų:D ir ant rankų nelabai mokųų, tai gal atsisakysiu ^^

On 5/25/2017 at 22:36, Justux204 parašė:

Kai nusiridensi :D ant maximos stogo lipk, kopečios užrakintos bus adrenalino tau :D

Kad neaukštai ten:D aukštis pagrinde adrenaliną sukelia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3313 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...