Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3319 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, parduodu sena 2004-ų metų steam paskyra (DIGIT-7). Paskyra yra visiškai švari, t.y. nežaistas nei vienas žaidimas joje (visi žaidimai gauti 2004-ais metais ir nebuvo net paleisti), marketas užrakintas, jokie kred. kortelės, paypalai prie paskyros nebuvo prisiekti, parduodamas su pirmų mailu (registracijos). Niekas nebuvo joje pirkta.

Pora skrinu: 

Kontaktai:

Kaina: 3€

Atsiskaitymas:

Visi Lietuvos bankai (Swedbank ir PaySera greičiausiai)

PayPal

Redaguota , nario Bachida

76561197961619057.png

prieš 11 valandas(-ų), - Profesorius - parašė:

Nepatariu pirkti iš šio žmogaus vien paskaičius niegiamus atsiliepimus galima spręsti jog pardavės atsigražinsi.

vaikėli tavęs niekas nieko neklausę. Kaip atsigražinsiu aš tuščiausia paskyra ? Kuom aš įrodysiu kad jinai mano ? Tu eik ant kitų temu free postink, arba ne vpš psk iš šio forumo

76561197961619057.png

Dabar, Bachida parašė:

vaikėli tavęs niekas nieko neklausę. Kaip atsigražinsiu aš tuščiausia paskyra ? Kuom aš įrodysiu kad jinai mano ? Tu eik ant kitų temu free postink, arba ne vpš psk iš šio forumo

Tu rimtai tokiu debilu apsimeti ? Laisvai atsigražinsi ir nereikia čia pisti proto. Vaikelis tai čia tik tu. Kuris apipisinėja žmonęs ant centu. Tu gal pinigų neturi kad žmonęs ant cento apipisinėti ? Tau jau metas pisti iš tio forumo o ne man. Taip kad pagalvok pirma apie save ką tu darai o tada kitiem pisk prota. 

Dabar, - Profesorius - parašė:

Tu rimtai tokiu debilu apsimeti ? Laisvai atsigražinsi ir nereikia čia pisti proto. Vaikelis tai čia tik tu. Kuris apipisinėja žmonęs ant centu. Tu gal pinigų neturi kad žmonęs ant cento apipisinėti ? Tau jau metas pisti iš tio forumo o ne man. Taip kad pagalvok pirma apie save ką tu darai o tada kitiem pisk prota. 

Duxe, kokio dar cento ? Tu pirma pažėk kas čia kaltas tame n. atslp., aš iki šiol neatsigražinau paskyra kuria pas mane pavogę (ir už kuria norėjau 16) 

tu manai aš iš oro temas tokias kurčiau ? tai eik papysk katina tada, nes keistas tu žmogus kažkoks. Ir jo, skaityk kokius įrodymus reikia pateikti steam supprtui o poto išsipisinėk išsigymeli https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=5421-QTFB-3090 , aš nei vieno iš tu dalyku nesu pirkęs/įrašęs ar dar ką ten. ždž psk nah iš mano vaizdo kad akys mano tavęs nematytu, susidėk pragare, nušok nuo 10 aukšto tik dink nh

76561197961619057.png

Dabar, Bachida parašė:

Duxe, kokio dar cento ? Tu pirma pažėk kas čia kaltas tame n. atslp., aš iki šiol neatsigražinau paskyra kuria pas mane pavogę (ir už kuria norėjau 16) 

tu manai aš iš oro temas tokias kurčiau ? tai eik papysk katina tada, nes keistas tu žmogus kažkoks. Ir jo, skaityk kokius įrodymus reikia pateikti steam supprtui o poto išsipisinėk išsigymeli https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=5421-QTFB-3090 , aš nei vieno iš tu dalyku nesu pirkęs/įrašęs ar dar ką ten. ždž psk nah iš mano vaizdo kad akys mano tavęs nematytu, susidėk pragare, nušok nuo 10 aukšto tik dink nh

:DDDD pyzdec tu klounas stopudovas.. Tai žinoma kurtum visokių žmonių yra ir reikia. Kaip tu gali tvirtinti jog aš išsigimelis jeigu manęs nepažįsti nei matei. Tau tai čia jau bloga daros tu ir eik papisk ta katina duhaveidi.. Aš tau prieš akis ne stoviu ir nepisiu o kai pisiu pajausi. Tu čia žiūrėk jau beveik visa eileraštuka man parašei ką man pasidaryti :o nesitikėjau nesitikėjau. Žodžiu vapšė tu gal dalbajobas žmogus ar kas ? Sarginis *Myliu SuperGames.lt* dalbajobas. Už laido čia bazarus savo mėto vaikiškus ką daryti o ko nedaryti. Aš tik normaliai į tema parašiau kad nepatarčiau turėti reikalų su tavim tu pradėjai kai lavonas putotis per visa tema. Eik išgerk valerijonkes. Žinai man visiškai kažkaip ph ar tave apgavo ar kas bet pas tave yra 2 neigiami atsiliepimai kuriuos dar iki šiol nepanaikino. Tai manau jeigu tikrai jie būtų neteisingi būtų panaikine atsiliepimus ? Tai pat ir antras žmogus pirko paskyrą iš tavęs ir tu tai pat atsigražinai paskyrą. Gauni šaibu and sargo kredu leidi ? Vsio davaite nebėra ką čia su tokiu forumo lohu bazarinti.

Dabar, Bachida parašė:

ok, 112 arba 033 (patarčiau kreiptis į psihuškė) Sėkmes gyvenime.

Ačiū kad pasiūlei. Jau mačiau ne tik man pasiūlei. Geras tu žmogus.. Man tai viskas gerai gyvenime aš bent neapipisinėju žmonių kaip tu. Tai čia tau labiau sėkmės gyvenime susirasti darbą gėriau nebežaisk to sargo nes tau jis smegenis pyzdina.

(redaguota)
4 minutes prieš, - Profesorius - parašė:

Ačiū kad pasiūlei. Jau mačiau ne tik man pasiūlei. Geras tu žmogus.. Man tai viskas gerai gyvenime aš bent neapipisinėju žmonių kaip tu. Tai čia tau labiau sėkmės gyvenime susirasti darbą gėriau nebežaisk to sargo nes tau jis smegenis pyzdina.

Būtum tu sveikas žmogus nepystum nei man nei kam proto, tiesiog pystum *Myliu SuperGames.lt* iš šitos temos ir tiek. Kažkodėl kiti forumo nariai nieko panašaus kaip tu nerašo. Aš suprantu kad tau 16 metų arba ok 17, bet gi jeigu nepakanka proto tai vaikštinėk tu į ta mokyklą, arba tiesiog išmesk kompa per langą, dar vienas variantas - jeigu nerandi nei vienos išeities pasitaisyti, tai pats nušok nuo jo. Ačiū, darba jau turiu užsienyje, sarge nežaidžiu, tik pardaviau ką ten turėjau, nesijaudink smegenų trukimas čia tik Jums pone. Ir dar karta - pyskit jus nakuj ir dinkit iš šio pasaulio. Arba tiesiog nieko neatrašyk ir dink iš šitos temoks :) Ačiū.

76561197961619057.png

(redaguota)
prieš 3 valandas(-ų), Bill_Jaws parašė:

matosi iš video kad nepatimas žmogus puse sumuos duoda vistiek ne sutinka nės nori apgaut čia viskas aišku vieno zodziu ne patikimas :)

prikolitas 2k16 su 2 teigiamais. Sakiau gaunu pilna suma - gauni paskyra kur apgaulė ?

76561197961619057.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3319 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...