Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3347 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Jeigu jau užsukote į šią temą, manau, ieškote žmogaus, kuris jums galėtu atlikti kodavimo ar grafikos darbus, kuriant tinklapį. Trumpai pristatysiu save ir savo studiją.

Kodėl turėtumėte rinktis mano studiją, kai yra begalės kitų ? Visų pirmą, mano paslaugos yra skirtos paprastiems žmonėms, žinantiems ko jie nori, tad mano paslaugų kainos tikrai nesikandžioja ir yra prieinamos visiems, na, o jei busiu geros nuotaikos, tikrai susitarsime. Visada atsižvelgsiu į kliento norus ir pageidavimus, ir stengsiuosi tol, kol galutinis rezultatas tenkina mano klientą. Antrą priežastis, darbus atlieku greitai ir kokybiškai, bent jau taip kokybiškai, kaip galiu. Iškarto noriu paminėti, kad aš ne esu profesionalus dizaineris ar programuotojas, tad kaip ir minėjau, mano paslaugos yra skirtos paprastiems žmonėms žinantiems ko jie nori, visko išmokau pats, o mano patirtis šiame reikale, nei daug, nei mažai, viso labo tik 3-4 metai. Kurį laiką, buvau nutraukęs savo veiklą, tačiau nusprendžiau išmėginti save dar kartą, ir vėl pradėjau teikti web dizaino paslaugas, žinau, mano tinklapyje mažai mano darbų pavyzdžiu, tad pirmiems 4 laimingiesiems nemokamai nupiešiu dizainą, tad laukiu jūsų žinučių PM, arba e-mail: [email protected]. Mano teikiamos paslaugos:
Grafikos darbai:
- Svetainių dizainų piešimas.
- Reklaminių skydelių piešimas.
- Vizitinių kortelių piešimas.
- Svetainės santrumpų (logotipų) piešimas.
- Kiti grafikos darbai.
Kodavimo paslaugos:
- xHTML/CSS dizainų kodavimas.
- PHP - Fussion v6 TVS kodavimas.
- PHP - Fussion v7 TVS kodavimas.
- Unikalios TVS sukūrimas.
Kitos paslaugos:
- VIDEO montavimas.
- Tattoo eskizų piešimas ( piešiu su ranka ).
- Įvairus audio takelių karpymas, sujungimas ir pnš...
Paslaugos, nesusijusios su web programavimu ar grafika:
-Youtube SUB/like rinkimas ( 100 SUB/like = 1e ).
-Facebook like/share rinkimas ( 100 like/share = 1e ).

Atsiskaitymas: SMS, banko pavedimu, paysera.
Kontaktai:
eMail: [email protected]
facebook: www.facebook.com/ArtPlaceGraphic/

Svetainės adresas: www.artplace.lt

prieš 1 valandą, LeveL. parašė:

utf8 koduote bent isidek i savo svetaine.. :D ir pagal pavyzdi tai - stilius gan pasenes, bet saunu kad yra dar tokiu :)

Sekmes uzsakymuose jei gausi.

Dėkui :) Nematau labai didelių bėdų, kad stilius pasenęs, bus puiki proga išmokti kažką naujo :) O besimokant galima pamėginti ir užsidirbti kažką :)  Na dėl tinklapio taip :D Jame daug ko trūksta, tiesiog vieną dieną prisėdau, ir sugalvojau pažiūrėti ar vis dar sugebu kažką rimtesnio iš kodavimo srities padaryti, tipo ale TVS, tai taip ekspromtu ir neužbaigiau visko iki galo, o šiuo metu, kaip ir dirbu prie naujos tinklapio išvaizdos :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3347 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...