Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2849 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

hola, hola! modinu gta5 pinigus & levelį. tingiu čia rašinėt rašinėlius, vis gi ne lietuvių pamoka.

PINIGAI:

~150M - 1€ (Tiek pinigų užtenka nusipirkti viską, ką tik įmanoma) [REKOMENDUOJU]

~275M - 2€

400M - 3€

PINIGAI, IKI 300M, YRA GARANTUOTAI SAUGŪS, TOLIAU - RIZIKUOJATE JŪS.

LEVELIS:

50LVL - 1€

100LVL- 2€ (Optimaliausias variantas, pasiekę tokį levelį, atsirakinate viską, kas įmanoma) [REKOMENDUOJU]

250lvl  - 2.5€

MODMENU KŪRĖJAI LEVELIO KĖLIMĄ YRA ĮRAŠĘ PRIE VERY SMALL RISK KATEGORIJOS, BET IŠ MANO ASMENINĖS PATIRTIES JOKIŲ KEBLUMŲ NEBUVO NIEKADOS KILĘ.

PERKANT DIDESNĮ KIEKĮ, NEI AŠ REKOMENDUOJU - LABAI MAŽAI, BET VIS TIEK RIZIKUOJATE.

TAIP PAT PARDUODU ŠĮ MENU (ORIGINALIAI JO KAINA 15€) MANO - 12€! ATIDUOSIU SU FORUMO ACCOUNT'U. 

ATSISKAITYMAI - swed/paysera/csgo skinais (brangiau)

SUSISIEKTI GALITE:

skype; domsajanas

steamid; http://steamcommunity.com/id/precoras/

Redaguota , nario PreCOR グ

g8cFqIc.gif

(redaguota)

Nepirkit pinigu, nebukit durni! Yra gtagivers discord, ten nemokamai pastoviai droppina pinigus be jokiu banu! https://discord.gg/xThaPMS

Taip pat remote RP glitchas (lvl kelimas) yra ispatchintas jau nuo 4/2017

Redaguota , nario manchyy

||ZALMAN Z9 PLUS||CORSAIR CX500M|||ASUS P8Z77-V LX||8GB RAM DDR3||I5-3570K||ASUS STRIX GTX 970||250GB SSD||

||RAZER GOLIATHUS CONTROL||RAZER BLACKWIDOW CHROMA||RAZER DEATHADDER 2013||STEELSERIES SIBERIA 200||

5235469362.png

prieš 1 valandą, Kefyras.SaiyajiN parašė:

Vakar padropino man ten 100k i sec, jokio bano nera. Dėkui kad pasakei apie tokį gerą dalyką :)

Jau praėjo laikas kai čia visi perka pinigus iš modderių, dabar jau viską nemokamai daro, ant tiek daug jų yra, kad konkurencija net nebedalyvauja šiame žaidime kaip prieš metus ar du. Tuo pačiu, pirkdamas iš normalių modderių įsitikink, kad jie užtikrina garantijas jei būsit užbaninti jie atlygins žalą (jau bent taip daro didžioji dalis patikimų, tikrų modderių).

da30838075596c240bcb3a60e6ed0d0b.png

@pesh MVP

• Parašė po 1 mėnesio...
  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2849 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...