Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2910 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

11 minutes prieš, RoeX parašė:

Nereikia jam rodyti teisiu, o ka tureti tai regitruoj marods gali gauti pirkimo/pardavimo dokumentus, ten ta lapa duoda pasiraso pardavejas kaip ir viskas. O vėliau ten perregistruoji ir t.t 

file:///C:/Users/Naa/Downloads/pirkimo-pardavimo-sutarties-forma.pdf

Tai kad uz dyka gali gauti ta sablona.

(redaguota)

atsispausdini pp sutartį reikia 2 lapų vienas tau kitas buvusiam savininkui abu lapus užpildot tu vieną pasiemi su savimi parsivarai automobilį nueini į regitrą ir parodai pp sutartį sumoki 10 e ar kiek ten ir užregistruoja (regitroje teisių nereikia, turėk tik asmens dokumentą) ir niekam tu teisių rodyti nereikia

Redaguota , nario Friskis1398

SrVJvlB.png

Prieš 1 valandą, Konooplyankw parašė:

Laba diena, norejau paklausti. Norint pirkti naudota automobili is zmogaus jam butina parodyti teises? Nes as dar tik laikausi teises, bet noreciau is anksto nusipirkti automobili. Ir kokius dokumentus reiketu pasirasyti man del pirkimo, kad automobilis priklausytu butent man?

Blyn dėl teisiu tai rodyti tikrai nereikia, o dėl dokumentu aš nežinau kaip veikia viskas lietuvoi.
anglijoje v5 lapą gauni, kuri persirašai į savo varda per interneta. ir viskas nieko daugiau nereikia. apart kelio mokesti mokėti kas mėnesi bei draudima nesveikai brangu.

lietuvoje irgi turėtu būti V5 man rodos.

56 minutes prieš, Blumer parašė:

Blyn dėl teisiu tai rodyti tikrai nereikia, o dėl dokumentu aš nežinau kaip veikia viskas lietuvoi.
anglijoje v5 lapą gauni, kuri persirašai į savo varda per interneta. ir viskas nieko daugiau nereikia. apart kelio mokesti mokėti kas mėnesi bei draudima nesveikai brangu.

lietuvoje irgi turėtu būti V5 man rodos.

T

viskas turėtu būti kaip ir visur.
pardavėjui paduodi pinigus, jis tau duoda lapuka kuris įrodytu kad nusipirkai mašina. tu jam duodi savo adresa varda pavarde ir jis pagal viska turi išsiusti tau naujus dokumentus į tavo adresa. mašina turi turėti nuo pat pinigų padavimo.

tik nevairuok, kadangi lietuvoi stabdys iš neturėjimo ką veikti, anglijoje aš vairuoju be teisiu ir dzin, kadangi čia nestabdo iš neturėjimo ką veikti

Prieš 1 valandą, Konooplyankw parašė:

Tai esme tame, kad masina galiu pirkt is anksto, nesvarbu, kad dar tik mokinuosi vairavima? Tik, kad vairuot as negalesiu kol neislaikysiu egzaminu ir kol negausiu pazymejimo, as teisingai supratau?

Masina pirkti taip gali , bet žmogui nunešus dokumentus i regitra masina nuo saves išsiregistruoja , ta mašina bus ant nieko užrašyta , per 14 dienu privalėsi ta mašina užregistruoti ant savęs ar ant šeimos nario kažkurio , to nepadarius eisi per naujo regitroje viska ir kratis tavo visa mašina

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2910 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...