Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Knights and Merchants multiplayer


Anfaradus

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2530 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi, nežinau kiek iš jūsų žino šitą nuostabų, senų laikų strateginį žaidimą - Knights & Merchants, bet vėl atsirado jam multiplayeris. Kas nežino šio žaidimo, tai štai trumpas video. 

Žinoma grafikos negeriausios, (nepamirškime, kad jis yra ar 2001 ar 1991 metų žaidimas), tačiau tikriems strateginių žaidimų mylėtojams tai nemotais.
Kas šiame video nepasakyta, t.y tai, kad norint, kad tavo vergai (nešėjai), neštų daiktus, maistą ar pnš, kaip video medžiagoje reikia nutiesti kelius, norint išlaikyti armiją reikia ją maitinti, norint gauti mėsos, pirma tenka pasistatyti ūkinį pastatą, nurodyt dirbamą žemės plotą, po to užauginamas derlius, tada vergai juos nuneša į malūną, ten jie sumalamami, miltai nunešami į kepyklą ir tik tada duoną atsiranda valgykloje. Trumpai drūtai, kuo jis skiriasi  nuo kitų strateginių žaidimų, tai tuo, kad neužtenką atlikti 1 veiksmą, kad gautum reikiamą daiktą. Lygiai tas pats ir su ginklais ir kt. Pvz. yra 2 tipų karių šarvai metaliniai arba odiniai. Norint gauti metalinius, reikia pirma išgauti anglies, tada metalorūdos , po to iš to daromas liejinys, vėliau nešamas kalviui ir galiausiai pagamintas kardas/šarvas/skydas nešamas į kareivines. 

Galėčiau pasakoti ir pasakoti apie šį žaidimą, tačiau nenoriu per daug įsiplėsti, taigi kaip gauti šį žaidimą, kad galėtum žaisti multyplayer?
Tai pirma atsisiųskite jį iš čia:
https://thepiratebay.org/torrent/8399573/Knights_and_Merchants_-_The_Peasants_Rebellion_[GoG]
Tada parsisiųskite jo remake:
https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fkrom.reveur.de%2FKAM_Remake%2Fkam_remake_full_r6720.exe&h=ATPS05HRn5QIIUVYUNr2Pwsz01f_JNxH_AgQ9raKdQa3_lWbMBL3IYzQiLm2-gaCD_7uGb0hmpAdPxI_LciTeq2DnEWHC3AqJDE3l1A90A0I-rWVyygfQU9PzFTbhsIeX_TEeK5qcfw
Abu instaliuojate, jeigu norite pirma pramokti bei pagauti žaidimo esmę, tai iš pradžių pamėginkite 1-2 kartus singleplayer.
Multyplayer galite žaisti tik jungdamiesi ,,Remake". 
 

Na o jeigu ko nors nesupratote, turite klausimų ar norėtumėt pažaisti kartu, tai pridėkite mane prie skype: arturas0147 

Redaguota , nario Anfaradus
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 4 valandas(-ų), Developer parašė:

Pasirodo kažkada nemokamai jį dalino steame, tai turiu šį žaidimą savo library. Bet prie jo nerašo jokio "Remake" ar pan., tiesiog "Knights and Merchants", tai įdomu, ar bus Multiplayer jame, ar reikės atsisiųst kažkokį tai papildymą?

Reikės atsisiųsti, kadangi čia yra fan remake, kurio dėka ir turime multiplayer, originaliame jis irgi yra, tačiau visiškai nėra serverių, taipogi čia daugiau mapų, bei ko nebuvo galima daryti originaliame t.y susimaketuoti savo norimą map, dar yra pridėtas turgus, ko vėlgi nebuvo originaliame. Beje  Jeigu kažkas bus ne taip, kad po ,,remake" instaliavimo neduos žaisti multiplayer, tada geriau iš thepirtebay.org per mano numestą link atsisiųsk crackintą K&M, o tą ištrink, kadangi  crackintas jau išbandytas ir žinau, kad viskas kuo puikiausiai veikia(bet manau ar crackintas ar steam K&M, neturėtų turėti reikšmės, nes vis dėlto ne per jį žaisi). 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2530 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...