Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2913 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

nu žodziu ieškojau šias kelias dienas gamemodo/dalių gamemodam ir prisikaupė 30 kažkur gamemodu
nu tai nusprendžiau pasidalint visiem tiem "Šūdserveriam" gamemodus na tai imkit 
ČIA NE MANO KURTI GAMEMODAI

P.S. SORRY UŽ KLAIDAS

Linkas - http://www20.zippyshare.com/v/CJGqkMVb/file.html

Nepykit tik ;D jei negaila rep užmeskit bet kiek mačiau "naršydamas" po foruma tai tikriausia bus -rep bet vistiek ačiū :)

P.P.S kaikurie gali būt brokuoti nes nebandžiau šiu nes nenoriu "šūdserverio"

Čia visiem tiem kas nemoka/tingi išmokti kaip naudoti mysql tai žiurekit aš suprantu kad nekiekvienas moka/turi laiko scriptinti [pvz kaip aš] bet ant tiek tingėti net mysql išmokti užsidet, tai jeigu norėtumet kad parodyčiau kaip užsideti i pm arba cia komentuokit negaila man...

Redaguota , nario PonasKarka

Bet tu debilas ar šiaip silpnaprotis esi ? Rašai , kad prisikaupė 30 gm , o čia tik 9 . Dauguma yra su virusais , ir tai tie daugumai su mysql yra , tai kam tu keli ... Pats sau prieštarauji . -rep iš manęs . :) 

Gyvenimas neduoda mums tokių problemų,kurių mes negalime išspręsti. - Milijonieriaus užrašai
https://www.youtube.com/watch?v=ffV6qUUUKyU

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2913 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...