Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2883 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, parduodu filmai.in taškus (200+) Susidomėję su kainomis rašom asmenine žinute.

Ačiū :)

i32_1GgDyjw.png

CPU: Intel Core i7-4790 (3,60-4,00Ghz) || GPU: NVIDIA Geforce GTX 980 (4GB) || Mobo: Asus H81M-K || RAM: 10 GB (Crucial) || HHD: 1 TB || PSU: Corsair Builder CX750 ATX2.3 (750W) || Monitor: Asus VG242H || Case: Deepcool Tesseract SW Matx Black || OS: Windows 10 Enterprise

33 minutes prieš, drochello parašė:

@Reklameris1 kaip tau *Myliu SuperGames.lt* parašyt jeigu negali primt naujų žinučių?

Pratryniau gaviklį, rašom dabar.

i32_1GgDyjw.png

CPU: Intel Core i7-4790 (3,60-4,00Ghz) || GPU: NVIDIA Geforce GTX 980 (4GB) || Mobo: Asus H81M-K || RAM: 10 GB (Crucial) || HHD: 1 TB || PSU: Corsair Builder CX750 ATX2.3 (750W) || Monitor: Asus VG242H || Case: Deepcool Tesseract SW Matx Black || OS: Windows 10 Enterprise

• Parašė po 1 mėnesio...

Neapsimoka pirkti.. ir šjp jau 3 diena čia problemos man..

• Taškų neina permest nes yra Pasyvus narys, ir jis to nesupranta.

• Acc neduoda, neaišku dėl kokios priežąsties.

• Pinigų laukiu vos ne 48h, nes jis nesugebėjo nurodyti paskirtyje mano EVP

• Tingi susikurti kažkokia paysera.lt saskaitą, iš kurios irgi eis permest pinigųs į jo banką ir t.t nes tik reiks patvirtint tapatybę per banką.

Ir svarbiausia, kaltas aš ir mano acc.. Ir jis toliau pardavinėja acc. čia tik mano pastebėjimai ir nuomonė, Tad Viliau, nesupyk ir netrink nieko :))

Nuoroda: https://lmg5.lt?ref=Martin_Hill

Užsiregistruok ( užtenka tiesiog su discord'u, į žaidimą nebūtina jungtis ), parašyk man kokiu nick ir gauk 100 forumo eurų arba 1 eur į banką.

Nuoroda: https://lmg5.lt?ref=Martin_Hill

Vienam iš užsiregistravusių iki 2023-09-30 pervesiu 10eur į betkurią sąskaitą :)

(redaguota)
prieš 23 valandas(-ų), Martynas` parašė:

Neapsimoka pirkti.. ir šjp jau 3 diena čia problemos man..

• Taškų neina permest nes yra Pasyvus narys, ir jis to nesupranta.

• Acc neduoda, neaišku dėl kokios priežąsties.

• Pinigų laukiu vos ne 48h, nes jis nesugebėjo nurodyti paskirtyje mano EVP

• Tingi susikurti kažkokia paysera.lt saskaitą, iš kurios irgi eis permest pinigųs į jo banką ir t.t nes tik reiks patvirtint tapatybę per banką.

Ir svarbiausia, kaltas aš ir mano acc.. Ir jis toliau pardavinėja acc. čia tik mano pastebėjimai ir nuomonė, Tad Viliau, nesupyk ir netrink nieko :))

• Nors ir pasyvus, prieš 2-3 savaites buvo pervesta vienam žmogui 230 taškų. Tai jau tau buvo kalta į galvą :)
  • Kodėl acc neduodu, tai yra mano reikalas, galbūt logiškiausias atsakymas, nenoriu ?
  • Jau sakiau, payseros vartotojui persiunčiu pinigus pirmąjį kartą, todėl kokius duomenis tik teturėjau, jais ir naudojausi. T.y. iš gavėjo (tavęs) gavus pinigus, rašė tokį adresą, tokį ir paėmiau. Tavo ėjimas taipogi nėra logiškas, todėl siūlyčiau nepūsti burbulo. Kodėl, kai aš sakiau, jog pinigus grąžinsiu, jeigu visgi nepavyks niekas, o galiausiai tu dar ir pats parašei, persiųsk pinigus man. Tuomet kodėl tu iškarto ir nenurodei savo EVP adreso ? Šiame punkte yra abipusė klaida.
  • Nuo kada aš kažką trinu ? :D

Martynai, nesispjaudyk ant savų kulnų.

P.S. Laiškas jau buvo parašytas Payserai, atgausi pinigus.

Redaguota , nario Reklameris1

i32_1GgDyjw.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2883 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...