Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3359 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, krč noriu sau susirast iki 100 eurų kažkur galingą kolonėlę nešiojamą, aš nesakau jog tuoj pat perku, bet tikrai yra planų, nes vasara ir reik muzikos nešiotis pastoviai, tai.. Labai norėtusi kuo galingesnės, radau šitą ;DD, bet ne pagal mano kainą http://www.1a.lt/kompiuterine_technika_biuro_prekes/ausines_ir_kompiuterines_koloneles/jungciu_stoteles_ir_bevieliai_garsiakalbiai/idance_mixbox_2000_bluetooth_speaker

DĖKUI!

7868796635.png

15 minutes prieš, Exitts parašė:

nebūtų paprasčiau kokia jbc kolonkė mini? Nebent čia lauke diske darysi, bet ramiam pasisedėjimams jbc yra kažkas tobulo :D

Šeip JBC yra traktorių markė, o jai galbi apie kolonėlę tai tikriausiai kalbėjai apie JBL. Na o manau tikrai užtektu pilnumoi JBL nes pats jau esu susiduręs su JBL ir tikrai gerai plešia kolonėlės

xPaVWwY.png

prieš 3 valandas(-ų), Kukme1steris. parašė:

Šeip JBC yra traktorių markė, o jai galbi apie kolonėlę tai tikriausiai kalbėjai apie JBL. Na o manau tikrai užtektu pilnumoi JBL nes pats jau esu susiduręs su JBL ir tikrai gerai plešia kolonėlės

Oppps.. :D jooo, net nežinau kodėl jbc pasakiau :D. Išvis žiauriai man patiko ji prie jūros, skamba garsiai, sklandžiai, plius žiauriai kompaktiška :D

76561198114317621.png

prieš 7 valandas(-ų), Exitts parašė:

Oppps.. :D jooo, net nežinau kodėl jbc pasakiau :D. Išvis žiauriai man patiko ji prie jūros, skamba garsiai, sklandžiai, plius žiauriai kompaktiška :D

Jo žn, draugas turi mokėjo ~200€ ir turėjo ta JBL GO ar kaip, nors ir maža ta JBL bet groja garsiai ir visu garsu netraška garsas

xPaVWwY.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3359 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...