Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

G-Freak sugryžimas


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2532 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki gyvi žaidimų manijakai :D

Taigi taigi, pailsėjau kaip reikiant ir vis dėl to viskas privedė prie to kad vėl gryžtu prie Minecraft serverių. Šį kartą ambicijos daug didesnės nei prieš kelis metu. Esu geeeeerokai atsilikęs nuo Minecraft naujovių ir stengsiuosi pasivyti. Na bet užteks apie mane nes čia pažystančių mane turbūt nedaug ir beikę :)

Šiek tiek apie serverį ką planuoju/planavau daryti:

Kai palikau šį hobį likimo valiai buvo populiaru Skyblock arba Survival/Factions serveriai. Gal kas nors pakomentuotų kaip yra šiuo metu? Pradėjau konfiguruoti abu variantus bet kažkaip pamaniau ar išvis jie kam nors įdomūs :)

Kita mintis buvo pradėta rutulioti prieš pat man paliekant Minecraft t.y. Minigames serveris, jis kaip ir buvo paleistas, bet iki galo taip ir nesukonfogūruotas. Kaip yra šiuo metu su įvairiais Minigames?

Žmonių projektui kol kas neiškau bet jeigu kiltų nenumaldomas noras pabendrauti :) rašykit skype: G-freak Chiopas (kol kas vienintelis kanalas susisiekimui, bet vėliau bus ir daugiau). Dar yra likęs Facebook puslapis (https://www.facebook.com/MCgfreak/?fref=ts) bandau jį atgauti nežinau kaip pavyks, kai tik bus žinių pranešiu šioje temoje.

P.S. Prisegu porą nuotraukų iš dviejų spawn.

ScreenShot

P.S.S Būtų smagu išgirsti iš žmonių žaidusių G-freak serveriuose atsiliepimų apie šią mintį :)

 

Redaguota , nario chiopas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Spawnai - naujoko darbas. Facebook puslapyje spawnas truputėlį geresnis, bet nėra labai geras, man nepatinka kvarcas maišytas su cobblestone, stone bricks ir t.t.. Serverio pavadinimas - G-FREAK.lt, bet toks domenas net neužregistruotas, tai yra apgailėtina. Serveris nėra pregresuojantis, sukūrėt discord kanalą ir labai didžiuojatės, o tai gali padaryti bet kuris. Bent jau būtumėt normaliai sutvarkę viską. Na nvm, sekmės su projektu, bet man jo pabaiga jau kaip ir žinoma.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Senas, tuo metu buvęs geras serveris, išnaudojau ChestShop bugą, prisidariau daug visko - fun times. Kadangi neturi pakankamai žinių (O gal išvis) ties unikalumo kūrimo, sukursi besikartojantį žanrą (arba žanrus). Nesiūlyčiau kurti, bet vis gi, jeigu jau šovė idėja, kad reikia imtis darbų ties serveriais, manau, kad mano žodžiai nesustabdys. Lietuvoje Minecraft populiarumas miršta, dauguma žaidėjų jau atrado savo mėgstamiausius šūdserverius kuriuose grindina dieną naktį, kad tik turėtų kuo daugiau diamond block stackų, bet ar tai yra įdomus žaidimas, kada atrodo, jog deimantai šūdo verti? Pradėdamas nuo poros žanrų vienu metu tau iškils problemos kontroliuoti viską, padarysi Skyblock, sukursi shop, eisi dirbti prie factions, pastebėsi, kad po keletos dienų Skyblock'e visi jau su dmd blockais apsistatę negražiai. Reikia viską apmąstyti ne vienam ir ne minutei, jeigu ruošies kažką kurti, kurk kažką naujo ir dominančio. Vienintelis dalykas kas laiko žmones serveriuose tai yra pats community. Yra vienas pakankamai tvarkingas projektas kubai.lt, jame žaidžiau patiko, bet žaidėjų kiekis <10. Jų klaida, kad neapsistojo ties vieno dalyko puoselėjimo, kad sulauktų dėmesio ten, po to puoselėtų kitą aspektą serverio (jų serveryje yra Hardcore Survival, Creative, Skyblock ir bbž kas dar) 4 metus serveris stovi ir tuoj tebus tik porą žmonių online - administracija.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2532 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...