Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2944 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

VISA TIESA APIE TVINKĮ

Sveiki, galbūt šios temos nebūtų jeigu daugeliui gerai žinomas žmogus kuris mėgsta apsimetinėti geru skripteriu (patirtis 7 metai :O) bei kitais žmonėmis, ir šiandien bandė savais būdais prisitrinti prie mano projekto bandydamas parodyti kaip jis nusimano skriptinime, projektų priežiūroje, darbais susijusiais su forumo administravimu, TeamSpeak ir t.t. 

Nuotraukos:

xd6vxxt.png

nlHM0Om.png

Įrodymai, jog šiandien jis pasikvietė manę į skype ir bandė parodyti savo įgūdžius, tačiau patikrinus informaciją apie jo turimus vartotojus šiame forume - pasitvirtino, jog tai tas pats Tvinkis (Gvidas R.) kurio skype: gvidas.raciunas bei kitas skype: hd.menian. Žodžiu žmogus bandė manę apgauti (ir tai jau ne pirmas kartas kuomet jam nepavyksta), todėl šiandien sugalvojau ir aš pažaisti su kitu skype vartotoju apsimesdamas random veikėju kuris nieko nenusimano ir pan :D . Pasikviečiau į skypę hd.menian (tas pats skype vartotojas kuris neva bandė įrodyti, jog jis puikiai mokda skriptinti ir pan). 

Pokalbio nuotraukos iš kito skype vartotojo pakvietus į kontaktus hd.menian:

oyb6thS.png

hFiLOxK.png

Nuotrauka kurioje matome, jog Tvinkis parduoda real-life.lt modifikaciją už 50€.

63bKlne.png

Nuotrauka kurioje Tvinkis rašo neva jis rašė visą modifikaciją :D

l3MLTvc.png

Pasiūliau tarpininką tikėdamasis, jog jis apsimes juo iš kito savo skype vartotojo, bet vėliau pats man davė savo kitą skype vartotoją (gvidas.raciunas)

Z4blk26.png

wOop4Mh.png

Tęko pameluoti, jog neva turiu coDemo žvejybos sistemą, jog žmogus paprašytų, jog atsiūsčiau jam modifikaciją :D

XJDgmvs.png

Tvinkis teigia, jog skriptina 7 metus ir jo nickas Bruno_Delimar.

SMMBoFY.png

Šioje nuotraukoje matome kaip jis pats man davė savo kitą skype (gvidas.raciunas):

I0gZGnU.png

Na ir pokalbio pratęsimas iš jo kito skype (Gvidas R. PROGRAMAVIMO PASLAUGOS! :D):

CjbhfSh.png

IBRT9pi.png

Žmogus kuris apsimeta sunside.lt administratoriumi (sprendžiant iš hd.menian skype vartotojo avataro) nori, jog nupirkčiau sunside domeną :D No logic xD

3Hkm01x.png

Norėjau išpešti jo supergames pakvietimą, jog sužinočiau koks šiuo metu jo supergames vartotojo vardas (tikiu, jog greitu metu išaiškės).

bYw0lEL.png

jPg2UVE.png

AbzbKfy.png

yCAm9zn.png

Faktai kuriuos sužinojome:

• Tvinkio skype: hd.menian ir gividas.raciunas
  • Žmogus apsimeta, jog skriptina 7 metus (Bruno_Delimar)
  • Žmogus pardavinėja Real Life modifikaciją už 50€.

Išvada: Venkite šio žmogaus kuriems dar netęko su juo susidurti ir būkite budrūs, kadangi galite stipriai apsigauti :)

TVINKI KITĄ KARTĄ KAI BANDYSI MAN VĖL PADLAIŽIAUTI - ĮDĖK DAUGIAU PASTANGŲ NES ŠĮ KARTĄ APSIGAVAI PATS SAVE ;)

Redaguota , nario Tvinkis 2017 Scripter

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2944 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...