Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2955 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki forumieciai padekit nera interneto va siandien atsikeliau paskui pavalgiau ir nuejau i mokykla po mokyklos nuejau i folios trenke ir pavarges namo isijungiau kompa ir noedamas ieiti i interneto jo tiesiog nebuvo tikrinai ir kabeli pas man kabelio nera nes prisijunges prie wifi patikrinau ir routeri yra antenos tai turetu wifi pasiekt padekit as nenoriu be interneto buti. tikrinau pas man antivirusine ijungta tai visuri tikriausiai interneto nepradangino kaip dazniausiai zmoniem buna (tik ne man :PPP)

no-internet[1].png

Dabar, Kodukas13 parašė:

aciu zmogau bet nepadejo :(

PS. KAIP KALBEJIMAS???? :song:

siaip kadangi pas tau wifi tai gal but antena istrauk ir idek

man kalbejimas labai gerai praejo va kai iejau i kalbejimo kambari pradejau  kalbet ir tik paskui dave lapa hahaha matai koks ass geras kalbetojas kad jau kalbu kai nereikia bet gaila kad uz tai man nueme balu :(((( tai va kaip as issiaiskiau kad reiki istraukti wifi antena ir ir vel pa priklijuoti kad veiktu internetas :)

2 minutes prieš, Kodukas13 parašė:

aciu zmogau bet nepadejo :(

PS. KAIP KALBEJIMAS???? :song:

man anglu kalbejimas gerai praejo. Gavau 54 balus, Mano manymu tai yra gerai. Gavau tema "Kaip galetumete patobulinti gyvenima". Iskalbejau gerai. Esu patenkintas savo rezultatu nes 54 yra geras balas mano manymu tikriausiai mano praeitu metu perlaikymas man padejo geriau pasymokiti

Dabar, Vape____@@@ parašė:

siaip kadangi pas tau wifi tai gal but antena istrauk ir idek

man kalbejimas labai gerai praejo va kai iejau i kalbejimo kambari pradejau  kalbet ir tik paskui dave lapa hahaha matai koks ass geras kalbetojas kad jau kalbu kai nereikia bet gaila kad uz tai man nueme balu :(((( tai va kaip as issiaiskiau kad reiki istraukti wifi antena ir ir vel pa priklijuoti kad veiktu internetas :)

man anglu kalbejimas gerai praejo. Gavau 54 balus, Mano manymu tai yra gerai. Gavau tema "Kaip galetumete patobulinti gyvenima". Iskalbejau gerai. Esu patenkintas savo rezultatu nes 54 yra geras balas mano manymu tikriausiai mano praeitu metu perlaikymas man padejo geriau pasymokiti

Dabar, AngluKalbejimas parašė:

54 balai yra ziauriai blogai *Myliu SuperGames.lt* asilas taigi tu degradas *Myliu SuperGames.lt* antrus metus perlaikineja :DDDDD

as gavau tema "Kodel zmonija gerai dirba". iskalbejau 87 balus ne tai kai tu 54 :DDDDDD

Dabar, BMWopaAUDIzopa parašė:

54 balai yra ziauriai blogai *Myliu SuperGames.lt* asilas taigi tu degradas *Myliu SuperGames.lt* antrus metus perlaikineja :DDDDD

as gavau tema "Kodel zmonija gerai dirba". iskalbejau 87 balus ne tai kai tu 54 :DDDDDD

nu ne taip stipriai ant zmogaus prasyciau :( as gavau 77 ir visai patenkintas. galima gyventi su 54

1 minute prieš, BMWopaAUDIzopa parašė:

e tu asilo galva uostyk bata mano

Dabar, TelefonuDeelreris parašė:

nu ne taip stipriai ant zmogaus prasyciau :( as gavau 77 ir visai patenkintas. galima gyventi su 54

aciu uz stiprinancius zodzius :):)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2955 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...