Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3383 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, papasakosiu kaip kas buvo...

Prieš daugiau nei metus kažkas tokio, nusipirkau ten cs go ir šiaip stumdavau laiką steam'e, bet nei karto nebuvau atidaręs CS:GO, taigi kažkaip ir tingėjau jį siūstis, nes lavonas internetas dar tada būdavo, nu ir kažkaip nebeidavau į steamą, nu ir krč čia šiandien gavau gerą pc ir intikas geras, ir labai užsimaniau cs:go pakapoti, čia recoverinu password, pyst žiūriu 587 day(s) since last ban, wtf? 200hr pralošta, nors nieko nežaidžiau....

Parašiau į supportą viską paaiškinau, tikiuosi čia kažkas paeis ar jau ate ate?

prieš 5 valandas(-ų), MantasPwn parašė:

Nemanau, kad grąžins, aš ir buvau gavęs dėl cheat engine netyčia draugas pajungė, tai viskas tuom ir pasibaigė.

na bet man tai kazkas pavoge acc ir pridirbo veju be mano zinios, ne ip adresai nesueina, pora kart tebuvau tik steam pasijunges ir viskas, o acc cs go 200h pralosta:D

(redaguota)

Tau žaidimo negražins tai jau faktas , bet mačiau tavo praita klausimą dėl gmail tai atsakymas taip , nes nuo paskutinio VAC bano turi praiti 1mėnėsi man atrodos kad galėtum nauduoti ta pati gmail arba telefono numerį.

+ kaip jie sužinos kad pavoge gal davei kažkam acc ir pasakei pajungti koki cheat engine.

Redaguota , nario SeRoGaLT

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3383 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...