Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Gal yra kas paskolintu 1.45 ? Swedbank-Paysera-sms

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3378 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki forumo nariai ;)

Gal yra žmogus kuris galėtu paskolinti Swedbank - Paysera ar sms budu 1.45 eur ? Atiduočiau 22 dieną šio mėnesio.

Jeigu paskolintumėte sms budu, atsiskaityčiau Swedbank//Paysera 1.45 sumą.

O jei paskolintumėt Swedbank ar Paysera, atsiskaityčiau 2.00 eur.

Jei tikrai atsirastu skolinančiu, rašykit asmenine žinute forume, arba nurodykit savo kontaktus [ skype id ]

6 minutes prieš, pancamoV parašė:

Jus  trenkti matau kaip ir rimtai, didesnės sumos forume niekas neskolintu tuo labiau, jei net 1.45 nelabai yra kas skolina, o dėl tėvu, aš iš ju skolinuos aišku pinigus, bet tik kaip reikia kažko sau, o ne kad žaidimams išleisti. Aš nesu kaip jus, kurie iš tėvu kišenes iema pinigus kad žaidimams išleist.

Atvėsk truputį, prie ko iškart "aš nesu kaip jus, kurie iš tėvu kišenes iema pinigus kad žaidimams išleist". Duodu 100 procentų, esi pats ėmęs mamos ar tėčio telefoną, ir siuntęs žinutę kažkokiam žaidimui, cmon, kas nėra taip daręs [kalbu, kai buvot mažesni]. Jeigu tu tiksliai pabrėžei, kad būtent imam iš tėvų pinigus, tai labai klysti šitoje vietoje. Man įdomu, iš kokių pinigų tu grąžinsi tą skolą, nes tau daugiausiai 15-16 metų, darbo kaip ir neturi, nebent kažkur vietoj, ar dar kažkur. Taip, kad kitą kartą prieš sakydamas pagalvok, "kad neimi pinigų iš tėvų" ;]

Asmeninis kanalas, kuriame rasit teikiamas paslaugas, patikimus asmenis, ir visą kitą!
discord.gg/M8g5u35

27 minutes prieš, Justtas parašė:

Atvėsk truputį, prie ko iškart "aš nesu kaip jus, kurie iš tėvu kišenes iema pinigus kad žaidimams išleist". Duodu 100 procentų, esi pats ėmęs mamos ar tėčio telefoną, ir siuntęs žinutę kažkokiam žaidimui, cmon, kas nėra taip daręs [kalbu, kai buvot mažesni]. Jeigu tu tiksliai pabrėžei, kad būtent imam iš tėvų pinigus, tai labai klysti šitoje vietoje. Man įdomu, iš kokių pinigų tu grąžinsi tą skolą, nes tau daugiausiai 15-16 metų, darbo kaip ir neturi, nebent kažkur vietoj, ar dar kažkur. Taip, kad kitą kartą prieš sakydamas pagalvok, "kad neimi pinigų iš tėvų" ;]

15-16 ? :D Žmogau tu taip dabar pieva čia surašiai kad geriau jau patylėtum, nebe freepostine čia :D Aš jau nebesimokau, o dirbantis esu.  Iš tėvu niekados neimdavau ju telefonus neatsiklauses, o dėl sms niekados iš ju nesu siuntes. O pagal tave suprantu kad esi iemes tėvu telefonus ir siuntes sms žinutes, tai toks poelgis iš mano puses butu čigoniškas, suprantu tėvai ir pnš, bet imt iš ju tėvus neatsiklausus ir siust sms kuriuos kainuoja, tai baisu.

15 minutes prieš, pancamoV parašė:

15-16 ? :D Žmogau tu taip dabar pieva čia surašiai kad geriau jau patylėtum, nebe freepostine čia :D Aš jau nebesimokau, o dirbantis esu.  Iš tėvu niekados neimdavau ju telefonus neatsiklauses, o dėl sms niekados iš ju nesu siuntes. O pagal tave suprantu kad esi iemes tėvu telefonus ir siuntes sms žinutes, tai toks poelgis iš mano puses butu čigoniškas, suprantu tėvai ir pnš, bet imt iš ju tėvus neatsiklausus ir siust sms kuriuos kainuoja, tai baisu.

Tai jeigu dirbantis, kaip čia 1.45 nesukrapštai? O, ar aš minėjau, kad neatsiklausęs tėvų imdavau? Taip, imdavau atsiklausdavau, ir jei leisdavo siūsdavau, kai žinutės kainuodavo po 1 ar 2 litus. Ir anyway, niekas čia "nefreepostina" kaip tu čia išsireiškei, visi išreiškia savo nuomonę, apie pasakytus tavo žodžius ;]

Asmeninis kanalas, kuriame rasit teikiamas paslaugas, patikimus asmenis, ir visą kitą!
discord.gg/M8g5u35

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3378 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...