Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2987 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveikučiai, kaip nekeista po ilgokos pertraukos turbūt jau geri 7mėnesiai, bet aš nutariau grįžti į SA:MP pasaulį, daug kas klausė, ar kursiu projektą, ar kažką toliau veiksiu, atsakymo aiškaus nebuvo. Apgalvojęs, nusprendžiau prisijungti prie kokio nors projekto, patirties daug. SKYPE: rokas_kuk

Padėti galiu reklamavimo srityje, tinklalapio, turiu masinį aktyvumą, komunikabilus. Laukiu pasiūlymų.

Redaguota , nario AmC

45.png.ac6f6c341e63323c70964a5d17619175.png

• ,
1 minute prieš, Dzjampstailas parašė:

koki 7 mėnesiai dar :DDD sfg.lt apine.lt(ne reklamicke) tipo ne tu buvai?

kažką maišai, sfg jau nebe aš buvau dbr paskutinį kartą, o kažkokie grybai, o apine.lt reklamavau projektą tik, iš sampo jau buvau pasitraukęs. Ir tai ta reklama buvo gal prieš 2-3mėn. sfg paskutinį kartą buvau kai visi verkė, kad prie gedo buvo geriau

45.png.ac6f6c341e63323c70964a5d17619175.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2987 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...