Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3382 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi sveiki supergames lankytojai, internautai, susiradau projektėjį kuriam reikėjo pluginerio, aš kadangi esu toje srityje patyręs, taigi galvoju kodėl gi nepabandžius, savininkas taip buvo vaikas 13 metų, ir iš jo aš to ir tikėjaus, ir jis dar save "Youtuberiu" laiko, taigi norėjau tik pasakyti kad nepasitikėtumėte tokiais vaikais ir nieko nedarytumėte, o tiesiog viską sugadintumėte ir būtų manau geriausiai <Juokiuos> Nes šis vaikelis atėjo sako nu gerai imk, tu statyt, daryk ką reikia, aš viską padariau su pluginais sutvarkiau sulietuvinau, ir kaip jam pasakiau padaryk man permissionus kad galėčiau prieit prie daugiau komandų man pasakė tiesiai šviesiai "Eik *Myliu SuperGames.lt*" nu ką galvoju ką jau padarysi pasakiau gerai, bet tu ištrynk tai ką aš padariau nes likau be atlygio, ir be privilegijų taigi ir gavau baną <Juokiuos> taigi pasakau tik tiek, kad nepasitikėtumėte tokiais vaikais ir net nesistengtumėte pas juos...

Ir man įdomu kaip jis susitvarkys be manęs, nes net nemoka apsaugot statinių... :D 

Palieku "Savininko" YouTube linką, skype.

YouTube: Gaidukas

Taigi tikuos serveris nepamatys viešumos už tokius bairius.

Nepykit dėl rašybos klaidų, rašiau greitai.

Ir galų galiausiai gavau baną, ir išmetė skype iš draugų :D 

Net kieša labiau pasitikėčiau iš LMG ( nereklama )

Redaguota , nario #Kristis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3382 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...