Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3385 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki taigi noriu pirkti masina iki 1000-2500eu, bet beda neapsisprendziu kokia, greitu metu pirksiu, bet dar neisirinkau nevienos....

Man masinos patika kures nereike daug kisti pinigu, graziausios man tai bmw 323i 2005 sedanai, surudijusiu nesiulykit(pamatau nors viena rudi iskarto ignoruoju),  megstama spalva melina, bet gali but pilka ir juoda, nemegstu  zydru arba geltonu ir raudonos nlb noreciau.

Seip visi modeliai man patinka, bet kai vaziuoju noriu jausti konforta, nes pats esu didelis, draskyti jos nezadu, vazineti su ja daznai neketinu 5-20km i savaite.

Pas mane prie gyvenamojo namo biski duobetas kelias, butu geriau, kad geresne vaziuokle butu. :)

Ir dar norejau paklausti, kai perki masina i ka daugiausia turi atkreipti demesi, nes girdejau buna kad su motorais blogais buna, siurblei sugede, cilindrai tarpines suejusios buna ir pns.

Gal geriausia vezti pas tuos kur patikrina masina ar gera ar pns. nes visgi perki daigta uz 2500eu, tai nori kad ji laikytu ilgai o ne 2menesius.

Redaguota , nario RnP

Imk a6 c5 1.9 ~99metų, kas pas jas rūdija tai tik priekinė arką,

passat b5.5 1.9 96kw, problema pagrindinė ta kad kas antram važiavimę reik daugiau pagazuot kad trauka nedingtų, dėl to kad pumpadūzas, tačiau mašina atitarnaut gali labai puikiai

taipogi jei patinka taip sakoma minkštos mašinos imk opel astrą, vectra 2007m 1.9l. Taipogi puikiai laiko,

o jei wpš prie bmw esi, imk iš kokios italijos atitemptos bmw 525 arba 530 2.5l, geriausia kad su esp, tad žiemom neslidinėsi nors ir galas varomas.

Iš lietuvių pirkęs gausi buką pimpalą, tad pagal manę imk ką tik parvarytą mašiną, kurios dar stovi ant tralų,

pats asmeniškai turėjas mašinų, bet už chipuota vectra gts 2008 1.9 110kw >136kw niekas geriau man nebus. Taisymo nereik, tik laiku filtrus pasikeist i vsio, jokio gedimo nebuve

(redaguota)

i darba, i sporto kluba :D, biski klaida padariau norejau parasyti 5-20

turiu audi 2.5 tdi, gerai vaziuoja bet supuvusi ziauriai :(, jau net per pinigus neprakisiu as jos :D

Seip man patinka audi a4, bet kai isvaziuoju is kiemo biski duobiu pasirenku, tad norejau paklausti ar atsparios vaziuokles.

Redaguota , nario RnP
prieš 1 valandą, RnP parašė:

i darba, i sporto kluba :D, biski klaida padariau norejau parasyti 5-20

turiu audi 2.5 tdi, gerai vaziuoja bet supuvusi ziauriai :(, jau net per pinigus neprakisiu as jos :D

Seip man patinka audi a4, bet kai isvaziuoju is kiemo biski duobiu pasirenku, tad norejau paklausti ar atsparios vaziuokles.

Nu jei geros važiuoklės reik imk toyota avensis...

(redaguota)
41 minutes prieš, MrSonnet parašė:

Nu jei geros važiuoklės reik imk toyota avensis...

Geras pasiulymas! Norejau paklausti kokie + ir kokie minusai jos.

Nes mano brolis norejo pirkti sake turi dideli minusa su motorais ar pns.

O kaip sita https://www.autogidas.lt/peugeot-407-hdi-sv-executive-eu3-universalas-2005-0129047531.html  ?

Redaguota , nario RnP

Tik norejau pasakyt, jog BMW lietuvoj rizikinga imt kaip kazkas ir sake. Dazniausiai buna suvarytos, nes duoda prasisikt gerai visi!

O ka pasiulyt net nzn, pats teisiu vis neissilaikau tai zinai.. :D Nelabai ir domiuosi..

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

prieš 4 valandas(-ų), RnP parašė:

Geras pasiulymas! Norejau paklausti kokie + ir kokie minusai jos.

Nes mano brolis norejo pirkti sake turi dideli minusa su motorais ar pns.

O kaip sita https://www.autogidas.lt/peugeot-407-hdi-sv-executive-eu3-universalas-2005-0129047531.html  ?

į hdi net nemesk žvilgsnio, tik vienetai yra ilgaamžiai, draugai iki dabar jie turi problemų su peugeot,

O su avensis, problemų neturėsi didesnių neturėsi, tačiau kiek bandęs aš ją, tai didelis sukimo spindulys, tačiau jei imsi suėsta lietuvių, tai žinok kad šitos markės detalės yra labai brangios, tą patį sakau ir apie lenkus. Esu pirkes passat b6, ir po kelių mėn reikėjo keist tiek stabdžių kalades, tiek sankaba, tiek greičio dėžę, kur atsiėjo detalės apie 1400 svarų.

Blyn jeigu tu žadi pravažiuot 5-20 km, tai kam tau mašina? Nusiprk kedus, nes tiek per savaitę praeit nėra kas, jei per vieną dieną 20 km žadi prasukt savaiten kartą išvažiavęs tai dvirati gali. Nusipirksi dvirati už 300-400 eur ir važinėsi vargo nematysi, išlaikymas pigus, viskas pigu, o mašina tiek pravažiuojant tik bėda bus, nes tada turėsi nusipirkti akūmo pakrovėja, nes tau jis išsikraus dažnai važinėjant tokiais atstumais, kažkas suges 100 % tad dar remontui. Pagalvok koks tikslas, kad bent žiemai pirkt,  bet ir tai nesamonė būtų. 

Jeigu vistiek proto nėra, tai imk benzininį kokį 2-3 golfą, kad kuo pigiau. nežiūrėk į tas rūdis, nes vistiek tau jinai supus (na nebent garaže laikysi ir labai prižiūrėsi). Na nebent tu jau turtuoli kokį primeti tai rimtai 7 bmw imk, daug nepravažiuoji tai ant kuro neišleisi, ir galėsi pavaidint, kad ale tipo mašiną turi. 

Mašinu niekas neperka, kad su juomis nevažinėti, arba tu nesupranti kiek yra 5-20 km arba tu idijotas, jei nusipirksi mašiną, kad tik tiek pravažiuot. Kitiem per dieną reikia 100km padaryt važiuojant į darbą ar pan, bet neperka mašinos, nes veža darboviete, arba draugų susiranda kurie nuveža. Kartoju nedaryk kvailystes, arba pirkt mašina ir su ja nors kiek važinėt arba nepirkt jos visai.

Bent būtum parašęs 50-200 km, tai kažkaip kitaip skambėtu :D

http://rkentas.tk - Kitoks motyvacinis puslapis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3385 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...