Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2943 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1 minute prieš, Artūras/ parašė:

Šiaip nepatarčiau mašiną rinktis  pagal grožį ;D, kadangi galiu paiimt pvz  audi rs7  jin graži , galingą, bet labai gendantį, tai tiek iš to grožio kai už taisymą mokėsi tiek ,kad tas grožis pasimatys ir sumose, o šiaip kodėl esi būtent apsistojas ties BMW? Nemąstai apie mersedėsus?

Mergų dėmesis didesnis prie BMW :DDDD Juokauju aišku, o šiaip galas varomas labiau patinka. Nuo pat mažens traukia mane BMW markė, o šiaip dar Audi modelis patinka. Tik sunku rasti modelį kuris man patiktų, ir neviršijant 10000€

10 minutes prieš, Lukez parašė:

Kiaušini lipk iš samp'o.

Šiaip laikas galvoti, ir taupyti pinigus ant mašinos :) Nedaug laiko beliko iki teisių, norisi teises įsilaikius mašina turėti jau :) 

Mhm,kažkoks pacanėlis vos 18 metų (dar neturintis net) perka mašiną iki 10k eurų? :D Juokini...Po to galės tėvai rinkt tavo kūno gabalėlius po asfaltą.Pirma stažo,patirties įgauk ir tada jau pirk tokias galingesnes mašinas.

(redaguota)

ar taip sunku nueiti i autogida, autoplius..? https://autogidas.lt/automobiliai/?f_1=BMW&f_model_14=&f_215=5000&f_216=10000&f_41=&f_42=&f_3=&f_2=&f_376= netgi pasirinkes masina, gali apacioj atsiliepimus pasiskaityti. Susirandi dominancius variantus ir poto klausineji apie juos. O ir apskritai, siulyciau nusipirkti pigesne masina kol igausi patirties, o ne iskart uz 10k. 

Redaguota , nario /Frixo
Dabar, Playaa parašė:

Mhm,kažkoks pacanėlis vos 18 metų (dar neturintis net) perka mašiną iki 10k eurų? :D Juokini...Po to galės tėvai rinkt tavo kūno gabalėlius po asfaltą.Pirma stažo,patirties įgauk ir tada jau pirk tokias galingesnes mašinas.

Žmoguti patirties turiu pakankamai, nuo 12 metų važinėju su automobiliu. Ne visur važinėju, bet vairuoti moku, ir gan gerai moku.

Manau tau draudimas bus brangus. :D Nes už tokia sumą mašina pirkt tai tikrai jau bus ne pigus draudimas, nes katik būsi įsilaikęs teises.  Atsimink dar viena dalyką, kad nusipirkęs į mašina turėsi pilt kurą, remontuot, o tas remontas tai nėra pigus bmw markės, kaip girdėjau kažkur, atsivaro į autoservisa bmw tai mechanikai trina rankom, nes jau pinigų atlups ;D

2 minutes prieš, /Frixo parašė:

ar taip sunku nueiti i autogida, autoplius..? https://autogidas.lt/automobiliai/?f_1=BMW&f_model_14=&f_215=5000&f_216=10000&f_41=&f_42=&f_3=&f_2=&f_376= netgi pasirinkes masina, gali apacioj atsiliepimus pasiskaityti. Susirandi dominancius variantus ir poto klausineji apie juos. O ir apskritai, siulyciau nusipirkti pigesne masina kol igausi patirties, o ne iskart uz 10k. 

Dėkui už patarimus, patirties turiu. Tai iki 10000€ galbūt pirksiu ir už mažesne kainą :)

15 minutes prieš, Playaa parašė:

Kad ir nusipirks jis už tuos 10k kokią galingesnę? Tai vistiek 70km/h važiuos virutis ;D 2 metelius.

1 minute prieš, Aurelijus A. parašė:

Kad ir nusipirks jis už tuos 10k kokią galingesnę? Tai vistiek 70km/h važiuos virutis ;D 2 metelius.

Visad galima kur vienas kelyje ir daugiau paspausti ;)

2 minutes prieš, Haroldas. parašė:

Jei iki teisių nedaug liko, nebūk idiotas ir nepirk BMW markės automobilio dar tokia kaina. Visu pirma yra apribojimai (kW), kurie Tau neleis vairuoti tokios markės mašinos.  Ir šeip, užtenka gaidžių, kurie tiką su išlaikytom teisėm laksto po miestą.

Galvoju apie audi marke, bet nerandu normalios, bei gražios :)

On 4/10/2017 at 15:25, Aurelijus A. parašė:

Apie ką aš ir šneku. Tokie žmonės tik pasirodyt ir nori. Pasidėk Tu tuos pinigėlius, kuriuos labai taupei ant mašinos :D Man yra iš fantastikos tokie pasakojimai, kad kažkokie pacukai taupo ant mašinos 10tūkstančių, o vėliau ir gyvena toj savo mašinoj.

Su tokiu mąstymu, mašinų nėra - paspausiu, prie perėjos nieks nestovi - nepristabdysiu ir VISŲ KITŲ, nėra - padarysiu, toli nenueisi. Aš šneku, ne kad BMW markės neapsimoka pirkt už tokią suma, o aplamai mašinos neapsimoka pirkt už tokią sumą pradžiai. Investuok pinigus į mokslą, verslą, BUTĄ.

On 4/10/2017 at 15:28, Haroldas. parašė:

Apie ką aš ir šneku. Tokie žmonės tik pasirodyt ir nori. Pasidėk Tu tuos pinigėlius, kuriuos labai taupei ant mašinos :D Man yra iš fantastikos tokie pasakojimai, kad kažkokie pacukai taupo ant mašinos 10tūkstančių, o vėliau ir gyvena toj savo mašinoj.

Tai kad aš ir gyvensiu skaityk mašinoj :D, namo nakty pamiegot parvažiuosiu :D

On 4/10/2017 at 15:31, Aurelijus A. parašė:

Galima, galima, tik paskui "kažkaip netyčia papuolus" ar ten nežymėta nusegs, ar ten už kampo kur stovės, tai manau išsišiepęs eisi teisių perlaikyt, arba klausyt tu kursų per naują.

Galbūt, galbūt ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2943 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...