Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Corallo scammeris [ Prigautas // Busted ]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3360 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki.

Taigi žmogus apscammino ant 4.51 eur. Pradžiai turėjo buti tarpininkas, bet kadangi neatrašė, tai pabandžiau pasitikėti.

Įrodymai:

9348d7d66d5762c6cea3621b4e7e8365643.png

caab5f9e2d6f7957ef5113faf7c85cc6766.png

36d7fe4ee5cb5d7e806e75cae3e9723c73.png

645e0140bbc8796caf38612523d671bd575.png

2a2f7fa2f5c2239c1a2904050a9ac35c986.png

Vardas Pavardė žmogaus, nežinau ar tikra ištikro :D - Domantas Stepanavicius

Supergames profilie  https://www.supergames.lt/profile/48386-corallo/ 

Prigautas // Busted

2f49cdd33cea92220ce8a8e8464f147d566.png

Busted, turi daugiau paskyru kurios jau užblokuotis, prigautas. Juk sakiau kad turi paskyru iš kuriu esi apscammines neviena žmgu. ;)

Redaguota , nario m4FasTV
(redaguota)

Visų pirma aš ne joks Domantas, iš kur ištraukei?

Šiais laikais lietuvoje visokių įdomių žmonių yra, tad prieš turėdamas finansinių reikalų, paprašyk, kad iš tikros SuperGames.lt paskyros, parašyčiau asmeninę žinutę, neparodei jo SkypeID, manasis, - vienintelis kurį naudoju, taip kad laisvas.

Su tuo savo vieninteliu Skype, pasikviečiau tave aiškintis dėl tų atsiliepimų, dar kartą kartoju, kad ir 5 teigiami atsiliepimai, visokių yra lietuvoje, - NEJAUGI TAIP SUNKU BUVO PAPRAŠYTI, KAD PARAŠYČIAU ASMENINĘ ŽINUTĘ, IŠ SAVO SG? Ne aš kaltas, dėl atsiliepimo nuėmimo parašiau @Pranas, ne mano kaltė, kad nemokša esi, ir sugebi pasigaut ant tokių imposterių, man realiai nerūpi kas jis yra, joks aš ne Domantas, ir aiškintis nesiruošiu, PEACE.

Kiek girdėjau asmeninės inormacijos viešint negalima, kad ir ne mano.
Aš nesuprantu, kaip tave galėjo apgaut, kai tu ėjai su tarpininku? Plius dar turėjai Eriką kontaktuose, what?

Beto buvai su Eriku ir "Domantu" grupėje, beto Erikas ima ten kažkiek, už tarpininkavimą ( http://prntscr.com/etl1lh ) tai kokio bieso, tu ėjai pirmas, aš iki šiol nesuprantu? Kokia man būtų prasmė apgaudinėt turint 5 atsiliepimus ant 4 supistų eurų? Ne aš kaltas, kad ant tokių pasigaut gali :D

Redaguota , nario .Corallo`
(redaguota)
prieš 1 valandą, .Corallo` parašė:

Visų pirma aš ne joks Domantas, iš kur ištraukei?

Šiais laikais lietuvoje visokių įdomių žmonių yra, tad prieš turėdamas finansinių reikalų, paprašyk, kad iš tikros SuperGames.lt paskyros, parašyčiau asmeninę žinutę, neparodei jo SkypeID, manasis, - vienintelis kurį naudoju, taip kad laisvas.

Su tuo savo vieninteliu Skype, pasikviečiau tave aiškintis dėl tų atsiliepimų, dar kartą kartoju, kad ir 5 teigiami atsiliepimai, visokių yra lietuvoje, - NEJAUGI TAIP SUNKU BUVO PAPRAŠYTI, KAD PARAŠYČIAU ASMENINĘ ŽINUTĘ, IŠ SAVO SG? Ne aš kaltas, dėl atsiliepimo nuėmimo parašiau @Pranas, ne mano kaltė, kad nemokša esi, ir sugebi pasigaut ant tokių imposterių, man realiai nerūpi kas jis yra, joks aš ne Domantas, ir aiškintis nesiruošiu, PEACE.

Kiek girdėjau asmeninės inormacijos viešint negalima, kad ir ne mano.
Aš nesuprantu, kaip tave galėjo apgaut, kai tu ėjai su tarpininku? Plius dar turėjai Eriką kontaktuose, what?

Beto buvai su Eriku ir "Domantu" grupėje, beto Erikas ima ten kažkiek, už tarpininkavimą ( http://prntscr.com/etl1lh ) tai kokio bieso, tu ėjai pirmas, aš iki šiol nesuprantu? Kokia man būtų prasmė apgaudinėt turint 5 atsiliepimus ant 4 supistų eurų? Ne aš kaltas, kad ant tokių pasigaut gali :D

Tarkim pagal tave ne tu čia buvai, ir neapgavai manęs, bet visgi, esi scammeris ir žinai kodėl ? Štai peržvelk. ;)

58e86b3840e81734e99c5b22a9b5df48269.png

553ffcaa2c479f119feb033a32ed3789192.png

09b454c95aa3a36c2ebef0b07b6c3236933.png

Betkurio atveju, tu vistiek scammeriukas ;)

Redaguota , nario m4FasTV
Dabar, m4FasTV parašė:

Pirkai ? Tik jau nereikia  gerai ? Scammeris esi, scammeriu ir liksi. ;)

Juokingas žmogus esi, realiai.. Paliksiu aš šitą, neįdomu ką apie mane galvoji, tenoriu nusiimti neteisingą atsiliepimą.

20 minutes prieš, Citadoras parašė:

Labai nesigilinau aš į šį reikala,  bet koks pointas pirkti kito skype ir juo naudotis kaip main? Negu jau, kad prisiregistruotum prie skypes kainuoja pinigus? O_o

Skype pirkau reklamos tikslais, o po kiek laiko naudojau kaip mainą.

(redaguota)
3 minutes prieš, m4FasTV parašė:

Juokingas ? Aš tik pateikiu faktus kad tu scammeris, jei pirkai, pateik įrodymus kad pirkai paskyrą. ;)

Tau gal rimtai su galva negerai? :DD
Pirkau prieš metus su viršum, dar turiu įrodymus pateikinėt, kai mane apkaltina dėl kažkokių nebūtų dalykų? Atsipisk tu nuo manęs, neįtarinėjęs, koks tavo reikalas, ką aš ir kada pirkau? Persišviesk tu galvą, nes žiūriu nelabai gerai yra. Atėjai į temą apie Skype padiskutuot? Nemanau.

Redaguota , nario .Corallo`
2 minutes prieš, m4FasTV parašė:

Man tai viskas su galva gerai :D Bet čia tau scammeriuk ne viskas gerai, dėl 4.50 euriuku scammini. :D 

Aš tau neaiškiai parašiau, ar tavęs skaityt nemokė, ką viršuj surašiau?
Ne mano problemos, kad sugebi ant imposterių pasigaut, pasiėmęs tarpininką.
Ne aš kaltas, jog eini pirmas, su imposteriais, ir ne aš kaltas, kad nesugebi man į a.ž. parašyt, prieš pirkdamas kažką.

Dabar, .Corallo` parašė:

Aš tau neaiškiai parašiau, ar tavęs skaityt nemokė, ką viršuj surašiau?
Ne mano problemos, kad sugebi ant imposterių pasigaut, pasiėmęs tarpininką.
Ne aš kaltas, jog eini pirmas, su imposteriais, ir ne aš kaltas, kad nesugebi man į a.ž. parašyt, prieš pirkdamas kažką.

Kuo tu dar bandai apsimetinėti ? :D Ne viena paskyrą tu šiame forume turi su neigiamais atsiliepimais :D Dar bandai čia kažka apsimetinėti.

Dabar, .Corallo` parašė:

Aš tau patariu nueiti pas gydytoją, rimtai..
Tu toks bukas, kad nesupranti ką rašau, ar tik apsimeti?

Tu skypėj rašiai galbut pirksi už tuos pinigus Sarg limonus, o tu ant šio paskyros turi SARG - Las venturo už turto pirkimą teigiama atsiiepimą, čia dar vienas faktas kuris įrodo kad tu butent tas pats asmuo. ;)

(redaguota)
On 2017-04-07 at 19:09, m4FasTV parašė:

Tu skypėj rašiai galbut pirksi už tuos pinigus Sarg limonus, o tu ant šio paskyros turi SARG - Las venturo už turto pirkimą teigiama atsiiepimą, čia dar vienas faktas kuris įrodo kad tu butent tas pats asmuo. ;)

Supratai ką pats ką tik parašei? Paaiškink.
Kokia man prasmė apgaudinėt ant supistų 4 EURŲ :funny:

Neaiškiai pasakiau? - PRIEŠ TURĖDAMAS REIKALŲ SU KUOM NORS, PAPRAŠYK KAD TAU Į A.Ž PARAŠYTŲ, *Myliu SuperGames.lt*

Redaguota , nario Ainius
Dabar, .Corallo` parašė:

Supratai ką pats ką tik parašei? Paaiškink.
Kokia man prasmė apgaudinėt ant supistų 4 EURŲ :funny:

Tai kaip matai tau 4 eur čia kosmosas yra, kad dėl tokiu sumu apgaudinėji. Manai, kad čia parašiai pora postu ir imsiu ir perkeisiu nuomonę ? :D Gi puikiai pats žinai kad forume turi ir kitu paskyru, ant kuriu yra po neigiami atsiliepimai. ;)

Dabar, m4FasTV parašė:

Tai kaip matai tau 4 eur čia kosmosas yra, kad dėl tokiu sumu apgaudinėji. Manai, kad čia parašiai pora postu ir imsiu ir perkeisiu nuomonę ? :D Gi puikiai pats žinai kad forume turi ir kitu paskyru, ant kuriu yra po neigiami atsiliepimai. ;)

Kiek tau metų, galiu paklaust? :D
Juokdarys esi, belenkoks... Ačiū bent, kad nuotaiką pakeli :funny:

Mes apie forumo paskyras kalbam, ar apie tavo tuos nieko vertus 4 eurus? :D
Neaiškiai parašiau viršuje? Tai ką man padaryt, kad patikėtum, jog ten imposteris?
Gal tau pervest tuos 4 eurus, dėl kurių verki čia, ir dramas keli? xd... Baisu, baisu... :funny:

Dabar, .Corallo` parašė:

Kiek tau metų, galiu paklaust? :D
Juokdarys esi, belenkoks... Ačiū bent, kad nuotaiką pakeli :funny:

Mes apie forumo paskyras kalbam, ar apie tavo tuos nieko vertus 4 eurus? :D
Neaiškiai parašiau viršuje? Tai ką man padaryt, kad patikėtum, jog ten imposteris?
Gal tau pervest tuos 4 eurus, dėl kurių verki čia, ir dramas keli? xd... Baisu, baisu... :funny:

Tai tavo kitos paskyros įrodo kad esi scammeris ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3360 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...