Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3000 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Laba visiems SuperGames.lt svetainės lankytojams.

Labai ilgai galvodamas kurti samp projektą .Šia dieną nutariau, kibsiu į darbus , susibursiu komandą.

Pradėsiu nuo savo prisistatymo .:

Nu ką pradedam.Esu tvirtas žmogus, na aš manau, jei būsiu tvirtas atlaikysiu visus spaudimus kurie man čia pasimaišys priešais, arba tiesiog bus labai didelių nesusipratimų kur paprastam žmogeliui kirstų per smegenis, taip? O aš tiesiog į viską tvirtai ir šaltu protu žiūrėčiau. Esu supratingas, tikrai aš esu toks ir nemėgstu pykti ant žmonių kurie tikrai kažką padarė netyčia arba kaip tik tyčia, bet tai padarė visiškai neapgalvodami, tiesiog tikrai visada priimu žmonių atsiprašymus (nuoširdžius atsiprašymus) jeigu tenai būna jie kažką padarę ne taip, man nereikia, kad žmonės lietų ant manęs nepykantą, geriau noriu gyventi bei bendrauti su visais taikiai. Stropus, tiesiog visada kaip kažką pradedu daryti tai darau atsargiai ir darau kokybiškai, visa tai turi atrodyti labai gražiai, be jokių minusų, tiesiog aš jau toks.. Ir man patinka kaip viskas būna savose vietose. Rimtas, na ištikro kartais pabūnu ir rimtas, bet tuo pačiu ir linksmas, tiesiog manau visi galime būti tokie, kada būna rimtesnė situacija aš būsiu rimtas, o kada kaip sakoma tiesiog ''chillinsiu'' būsiu tikrai gerokai linksmesnis. Nuoširdus, na ištikro aš nemėgstu savęs taip vadinti, bet bent jau man draugės ar šiaip kokie giminaičiai tikrai pasako kažką panašaus į tai - ''tu esi labai nuoširdus'' kiek čia tiesos aš tikrai nežinau, bet tikiu tais žmonėmis kurie man tai sako, tai tebunie aš toks... Esu ganėtinai gudrus, moku suktis iš bet kokių sunkių situacijų, taip neapsunkindamas kitų darbo bei savo reputacijos. Dėkingumas, jeigu man žmogus kažkuom padės, taip? Patikėkite manimi.. Aš jam būsiu skoloje iki gyvenimo galo, ir padėsiu kuom tik reikės jei manęs paprašys pagalbos. Draugiškas, na tikrai aš mėgstu bendrauti su žmonėmis, nesvarbu, kad ir kas ten per žmogus bebūtų, jei į mane kreipsis, aš draugiškai atsiliepsiu, tikrai neignoruosiu žmogaus. Esu atviras, tikrai nemėgstu laikyti melo savyje, nes poto viskas nusikreipia prieš mane patį, tiesiog sakau visiem viską kaip yra, žinoma... Jeigu tenai jau matau, kad pakenksiu kažkam kitam jei sakysiu tiesą, ką jau padarysi... Tenka nutylėti kartais... Atsidavęs, na visada kaip kažko apsiimu į tai žiūriu su dideliu atsidavimu ir aš tikrai žinau tai, kad iš manęs niekas neišmus to atsidavimo darbui kuris man rūpi, šiuo atveju aš labai siekiu gauti šias pareigas. Na čia išvardinau daugiau savo gerūjų savybių, dabar truputėlį apie tas blogąsias kurių visai neblogai būtų atskiratyti : Drovus, įkyrumas (na taip, taip... Esu ganėtinai įkyrus), neprognozuojamas.Tai va ir tiek apie mane . Be to esu vardu Deimantas ir man yra 17 metų.

Ką moku daryti su SA:MP :

• Užsiemu žemelapio moketavimu. [ MAPP DARBAIS ]
  • Kažkiek susišaudau su svetainėmis.
  • Esu pilnas unikalių bei idomių idėju skirtu savo serveriui sukurti.

Kokio man žmogaus reikia ? :

• Tai reikėtu Scripterio . Kuris dirbtu serveriui . Pinigais iš serverio pelno dalintumėse kartu.
  • Užsispirusio ir adekvačiai mastančio žmogaus.
  • Metai tai tikrai ne 12-13 bent 15-16.. Žinau sakysit ką tie metai reiškia . Mano manimu tikrai daug ką reiškią .
  • Dirbančio iki galo nepalykus neužbaiktos serverio dominacijos.
  • Bei aišku turėti norą dirbti.

Mano duomenis :

• SuperGames.lt - Dzeraldas12 až žinutės.
  • Komentarai po tema.

ŠTAI TIEK. AČIŪ UŽ DĖMESĮ BE TO LINKIU VISIEMS DIDŽIAUSIOS SĖKMĖS.

• ,
On 2017-04-05 at 21:57, Dzeraldas12 parašė:

Sveikas , koks tolkas rašyt litanijas , ir poto dar karta aiškit ta pati ? Žmogui vieno karto neužtenka atsimink tai ;)

Dar vienas pranešimas rodantis, kad kažkas ne taip. Niekur apie litanijas nerašiau, kalbu apie rišlius ir esmę turinčius pranešimus, kurių čia nematau. Nieko neturiu prieš, bet patarčiau nemeluot dėl amžiaus.

Vis dėl to, sėkmės ieškant.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3000 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...