Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2945 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

70da5ef58a53cd005936ffcc663b88be645.png

Pristatymas:
Sveiki, šio projekto pavadinimas buvo sugalvotas ir įkurtas paprastą pavasario vakarą.  Manau šiais laikais yra daugybę sa-mp žaidimo projektų, bet manau pas mus taip pat suks keletą ar net didesnis žaidėjų skaičius. Šaunu jog tu domiesi sa-mp ir ieškau projektų serverių tad mes tau siūlome visai jau nesenai susikūrusi projektą. Galiausiai jau atidarėme projekto forumą , bei pradėjome ruoštis serverio atidarymui. 

Kodėl mes? 
 Esu tik aš Mantas ir Deivis, kurie žino savo pareigas ir jas atlieka itin gerai. Mes jums pateiksime jūsų monitoriaus ekrane įdomu vaizdą, kuris jus trauks ir trauks. O gal dėl to, kad esame naujas projektas ir visiems įdomu kas tai? žinosite užsukęs pas mus ir pamygus mygtuką Registruotis. Na, o gal dėl to jog jau esame ne kartą kūrę projektą?, kaip lgp.lt, s-city.us.lt. Mūsų darbas jūsų žaidimas kaip tai suprasti? , daugybę darbo dėjome į kūrimą, užsibrėžėme tikslą jog sukursime tai ir sukūrėme. 

Sistemos:

Kasykla- 
Manau visiems kyla klausimas kas tai? Mes administracija manome jog ši sistema yra kone įdomiausia serveryje sistemų. Iš šios sistemos gali užsidirbti didelę pinigų sumą, ir smagiai varžydamasis,  varžydamasis? Taip, kas 1-3 valandas serveryje vyksta varžytuvės kas gi daugiau iškas to metalo skaičiuojama kilogramais. Laimėjusysis žaidėjas gauna prizą iš administracijos, bet žinoma kasykla naudotis reikia kastuvo. 

X FAKTORIUS - 
Kas gi tai? Ši sistema yra itin įdomu, kur galės rinktis visi serverio žaidėjai ir rengti įvairiausius klausimanijos su gražiomis text'uromis. Tai kaip daugelis sako paprastas pastatas, o daugelis jie būna neteisus. Tas pastatas kaip kartais tikrai praverčia visokiems renginiams serveryje ar informacijai pranešti, jog kur turėtu žaidėjai atsisėsti patogiai, ir išsiklausyti serverio administracijos informacijos. 

Prekybos centrai - 
Drabužių ir kitų įvairių centrai galite nusipirkti įvairių daiktų. 
Garažų sistema 
Tai viena sistema kuri saugo jūsų transportą, kiekvienas galės nusipirkti garažą nuo 7 dienų jį kainuos tada 20,000€ 14 dienų, kainuos 50,000€, ir 30 dienų garažas, kainuos 100,000€, juos valdyti galės su komanda /garazas, ten bus, 2 pasirinkimai: Atidaryti garažą ir Uždaryti garažą, garažo nuomos galės ir atsisakyti ten pat ant namelio nuomos klaustuko, išmes jums lentelė jog galite atsisakyti, ir atgauti dalį pinigų šiek tiek.

Forumashttp://dreamside.us.lt

Serverio IP adresas - Jau greitu metu!

1 minute prieš, LarteK` parašė:

Kai jūs mane užpisat aš nebegaliu, atsičiūhinkit su tais projektais *Myliu SuperGames.lt*. :DDD Įdėjot į kūrimą, ką tu ten įdėjai vaikeliuk *Myliu SuperGames.lt* :DDDD savo tekstų keitinėjimą, startuosit su platintu GM, *Myliu SuperGames.lt* kai juokas ima iš tokių graudžių vaikų. 13 - mečiai kažką bando sukurt, kur po kėlių dienų bus žlugęs nes prapisot skaičių

anw sekmės žiesim kiek ištempsit, gal aš nesamonę kalbu :DDDDDDDDD

Aš nesuprantu tokių žmonių, stūma ant projektų... Gerai žlugsime ir kokia tau nauda bus? 

prieš 15 valandas(-ų), LarteK` parašė:

Kai jūs mane užpisat aš nebegaliu, atsičiūhinkit su tais projektais *Myliu SuperGames.lt*. :DDD Įdėjot į kūrimą, ką tu ten įdėjai vaikeliuk *Myliu SuperGames.lt* :DDDD savo tekstų keitinėjimą, startuosit su platintu GM, *Myliu SuperGames.lt* kai juokas ima iš tokių graudžių vaikų. 13 - mečiai kažką bando sukurt, kur po kėlių dienų bus žlugęs nes prapisot skaičių

Jesus.. kada jūs susiprotėsit? Ta prasme gal jau užtenka peikti tuos us.lt projektus, nes iš to jokios naudos, jie kūrėsi ir kursis toliau, tiesiog siūlyčiau neužsukti į jų temas jeigu jums aktualūs yra tik .lt domeną turintys projektai, tiesiog su tokiom iškalbom labai gerai parodei savo intelekto lygį.

Peace.

prieš 16 valandas(-ų), Malchik_Music parašė:

Na projektas abejojų ar iškels gera reputaciją dėl pagalbininko, speju Boss_Carlos padoneitino todėl davetė pagalbininko statusą. Na bet sėkmės su projektų, ilgai neištempsit.

Reputaciją bandysim iškelti kad ir bloga, bet svarbiausiai kad jį būtų projekte gera reputaciją. Boss_Carlos pagalbininkas ne dėl pinigų jis buvo paimtas į pareigas, reikėjo vieno dar pagalbininko kuris prižiūrėtu šiek tiek projektą dar ir mums galėtu viską pranešti, daug buvo kandidatų į tas pareigas, bet jis buvo vienas iš stipriausių.

prieš 6 valandas(-ų), Pablas parašė:

Sėkmės visada us domenas bus ar pirksit lt domena sėkmės

.lt domenas jau yra žadama pirkti, bet šiek tiek laiko pastovėsime ant kojų su us.lt galūnė. Svarbiausiai esame nusipirke VPSNET hostingą.

prieš 16 valandas(-ų), PawnerGX parašė:

Sveikas, sekmės su projektu, bet biški nukopinai mano projekto pavadinimą - DreamCity.... 

Atsiprašome, nežinojome kad yra toks DreamCity pavadinimas. Bet dėkojame už sėkmę projektui, jums tai pat linkime didžiausios sėkmės.

prieš 17 valandas(-ų), LarteK` parašė:

Nesikeiksiu šį kartą prieš tave kaip mažas vaikas čia viską rašinėji. Tik nesakyk kad pats esi suaugęs bičiuk mažasis mūsų protinguoli jei mums sakai kad yra tik po 13 metų, ir kur tu tai sakai labai klysti duodu 100% jog tau pačiam tėra 14-15 metų maxsimaliai pagal tokia rašysena visą. Bei sėkmės tau toliau mokintis Lietuvių kalbos pamokas, ir jas dažniau lankyk tau į gerą bus. Ir patarčiau pasinaudoti www.rasyba.lt.

www.LRGP.LT

6 minutes prieš, Jonny_Need parašė:

Reputaciją bandysim iškelti kad ir bloga, bet svarbiausiai kad jį būtų projekte gera reputaciją. Boss_Carlos pagalbininkas ne dėl pinigų jis buvo paimtas į pareigas, reikėjo vieno dar pagalbininko kuris prižiūrėtu šiek tiek projektą dar ir mums galėtu viską pranešti, daug buvo kandidatų į tas pareigas, bet jis buvo vienas iš stipriausių.

.lt domenas jau yra žadama pirkti, bet šiek tiek laiko pastovėsime ant kojų su us.lt galūnė. Svarbiausiai esame nusipirke VPSNET hostingą.

Atsiprašome, nežinojome kad yra toks DreamCity pavadinimas. Bet dėkojame už sėkmę projektui, jums tai pat linkime didžiausios sėkmės.

Nesikeiksiu šį kartą prieš tave kaip mažas vaikas čia viską rašinėji. Tik nesakyk kad pats esi suaugęs bičiuk mažasis mūsų protinguoli jei mums sakai kad yra tik po 13 metų, ir kur tu tai sakai labai klysti duodu 100% jog tau pačiam tėra 14-15 metų maxsimaliai pagal tokia rašysena visą. Bei sėkmės tau toliau mokintis Lietuvių kalbos pamokas, ir jas dažniau lankyk tau į gerą bus. Ir patarčiau pasinaudoti www.rasyba.lt.

Nerekomenduočiau siūlyti kitiems išmokti rašyti kaip pats padarai pilną klaidų. Bėja koks skirtumas kad ir tas projektas dviejų dienų, tačiau yra žmonių kurie nori turėti kokias nors "pareigas" ir eina per tokius projektus ir žaidžia tad pirma reikėtu kaltinti ne tokių serverių kūrėjus tačiau žaidėjus. :)

Prieš 1 valandą, mQu parašė:

Nerekomenduočiau siūlyti kitiems išmokti rašyti kaip pats padarai pilną klaidų. Bėja koks skirtumas kad ir tas projektas dviejų dienų, tačiau yra žmonių kurie nori turėti kokias nors "pareigas" ir eina per tokius projektus ir žaidžia tad pirma reikėtu kaltinti ne tokių serverių kūrėjus tačiau žaidėjus. :)

Rašysena yra irgi mano ne iš geriausių ir tai to nesakau kad mano rašysena pati geriausia. Tiesiog kai jiems ten viską atsakiau į klausimus/konfliktus nesistengiau visiškai rašyti ir aš čia žinau jog nerašau kokia anketą svarbia ar dar kažką, jei reiktu parašyčiau tikrai pakankamai gerai.

www.LRGP.LT

Dabar, Jonny_Need parašė:

Rašysena yra irgi mano ne iš geriausių ir tai to nesakau kad mano rašysena pati geriausia. Tiesiog kai jiems ten viską atsakiau į klausimus/konfliktus nesistengiau visiškai rašyti ir aš čia žinau jog nerašau kokia anketą svarbia ar dar kažką, jei reiktu parašyčiau tikrai pakankamai gerai.

Tai aš ir nesakau kad yra būtina rašyti gražiai/taisyklingai tačiau nesakyk kitiems žmonės kad išmoktu tai daryti. :)

(redaguota)
3 minutes prieš, Dexs parašė:

Aš rimtai nesuprantu tokių žmonių...  Kurie tik moka pasišaipyti, pirma pasižiūrėk ant save, na o tada žiūrėk į kitus.

Pasižiūrėt ant save? :D 
Tu gal nedaryk sau gėdos, nes vat aš tikrai nesuprantu tokių žmonių, kurie galvoja, kad su platintu gm, us.lt subdomenu ir kitais platintais šūdais kažką pasieks :D

Redaguota , nario ArN01d

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2945 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...