Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ieškomas asmuo minecraft projektui


Rus

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2597 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Galbūt dar atsirastų žmogus norintis sukurti didelį minecraft projektą ? Šiuo metu aš turiu domeną, galiu dirbti su failais, šiek tiek kurti įskiepius, padaryti tikrai įdomų serverį, tačiau vienas nenoriu to pradėti. Ieškau žmogaus kuris norėtų užsidirbti bei sukurti puikią bendruomenę.

 

Ieškau žmogaus kuris turėtų hostingą. (ONLY VPSNET.) Pats sėdžiu tikrai su pinigais tačiau nenoriu vienas už viską mokėti, reikalui esant būtų galima ir mestis ant hostingo. Esu garantuotas  85% jog viskas atsipirks po pirmo mėnesio. Domintų labiau žmogus kuris turi pora vps hostingų ant kurių būtų galima sukurti serverių tinklą su bent 2-3 serveriais. Prieš kiek laiko viską dariau su pažįstamu ir padarėme fagerho.lt serverių tinklą kuriame buvo per pirmą startą 71 on žaidėjas, prisipirko paslaugų, tačiau kadangi tą serverį dariau tik dėl to jog pasižiūrėti kiek būtų susidomėjimas žmonių taigi iš jo išėjau ant sekančios dienos (serveris nebuvo mano, tiesiog viską dariau.) Plačiau kokius serverius planuočiau daryti ir kt. susisiekite skype.

 

MineCraft pasaulyje esu žinomas kaip: Dom1s. Esu buvęs projektuose kurie scamindavo, tačiau šis projektas nebus grynai pinigų gręžimui. Tai bus ir dėl bendruomenės, tačiau kodėl atsipirks ? Visgi kiek esu daręs projektų visi man jie atsipirko, dar nebuvau išėjęs į minusą, taigi manau nedarau klaidos bandydamas susukti dar vieną rimtesnį projektą. Tačiau norėčiau padaryti vieną rimčiausių projektų kiek turėjau, galbūt ir vieną rimčiausią su laiku ir lietuvoje.

 

Susidomėję galite susiekti skype: domcee10

 

Mane domina ir kitokie pasiūlymai, visada galima ką nors įdomaus prigalvoti. Beto galiu daryti viską projekte tiek su tinklapiu tiek su serveriu, galite net nieko nedaryti tiesiog gauti pelną, man projektai yra ne tik dėl pelno, o tiek ir dėl žaidėjų, darnios bendruomenės.

 

PEACE :beers:

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2597 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...