Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Padekit mopedo teisiu laikymo ( kokie buvo pas jus klausimai )

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3412 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

20 minutes prieš, KaindaDievas parašė:

Jei nesugebi išmokti.. Tai manau tau dar nereikia jų.. Paskui privažiuoja į gatves tokių kaip tu.. Ir ant visų kurie vairuoja mopedus stumia, kad nemoka vairuoti..

Man tiesiog idomu kokie buna klausimai teorijos teste, prie ko cia tas teorijos nemokejimas, pradejau nesenai mokintis tai ir domiuosi, o tokie kaip tu nesuprate nieko rasineja sudus patys nieko nezinodami, as prasiau tu pasidalinti tuo kokie buvo klausimai pas juos MA teorijos teste o ne tokiu kurie dar tik su paspertukais ar dviraciais vazineja.

(redaguota)

Tikėjaus kad tau daugiau metų.

Su teisėm įvairiai būna, aš kai teises laikiaus tiek mašinos tiek motociklo A kategorijos klausimai buvo skirtingi, nors pagrindas bv tas pats.

Sankryžos, saugaus vairavimo, ženklų, reguliuotojų, ypač smagiausia su važiavimo greičiais būna kur ten ir taip aišku.

Sėkmės su teisėm.

Redaguota , nario MrSonnet
40 minutes prieš, Maquex parašė:

Man tiesiog idomu kokie buna klausimai teorijos teste, prie ko cia tas teorijos nemokejimas, pradejau nesenai mokintis tai ir domiuosi, o tokie kaip tu nesuprate nieko rasineja sudus patys nieko nezinodami, as prasiau tu pasidalinti tuo kokie buvo klausimai pas juos MA teorijos teste o ne tokiu kurie dar tik su paspertukais ar dviraciais vazineja.

Kas čia per ma?? Kokius paspirtukus čia galima su tokia vairuoti. Kiek žinau jei tu nori mopedo laikytis teises tau reikės AM :D Ir be to aš jau kaip ir galiu paspirtuką su A1 vairuoti tai man užtenka ;D

prieš 2 valandas(-ų), Kakas69 parašė:

Knygute nusiperki is iskali. Juk jei kas su auto nuteksh tave uz ziopluma, tai juk tu dantis ant asfalto paliksi. 

Del saves mokais.

Sėkmės tau su tokia logika. Kiek tokių čiūvakų pažystu kad iškala tą knygute ir eina 3-5 sykius ba neišlaiko (rip ~50eur) vien iš saugaus vairavimo galima padaryt 6 klaidas, o tokių klausimų būna 2-4. Pwz kai bv man toks klausimas: kas prisideda pr automobilio ekonomikos. Atsakymai vaziavimas aukštesne pavara, mašinos šildymas prieš važiavimą, garsus muzikos klausymas atidarytais langais, greičio viršijimas. Prikolas, kad teisingi visi, nors nesupratęs likau regitroj kodėl muzikos klausymas teisingas, bet *Myliu SuperGames.lt*.

Nezinau kaip dabar, bent mano laikais tai uzteko knygute pasiskaityt, zenklus isimint, bendros taisykles, kaip elgtis sankryzoje, kieno pimumas ir t.t testus ant kompo pasprest ir islaikiau as ta teorija is pirmo karto padares 1 klaida.

Kokie kiti patarimai gali buti. Juk kelyje vaziuosi, tos pacios bendros taisykles kurias reik isimint ket. Gal tik isimint daugiau kas susije su dviraciais transportais. Greiciai ir t.t

Niekas cia nepasiulys stebuklingos formules kokie klausimai bus patikrinime. Pagaliau del saves verta pasimokinti pora dienu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3412 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...