Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2977 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

yo nežinau ar galima čia ref linkų mėtyt , jeigu negalima na tada pažiurėsiu kaip greitai moderatoriai dirba.

G2A gali nusipirkt žaidimus žymiai pigiau negu steam'e.  Jau pirkau +20 žaidimų ir ne kartą nebuvau apscammintas. Jeigu dėl to jaudinies galima už 3 eurus nusipirkt g2a guard.  ez refund.

žodziu kas žada pirkt iš g2a.com ir kam negaila susikurt acc naudojant mano ref link'a ( Visgi nieko nekainuoja , o man padėsit gaut kelis centus)

https://www.g2a.com/r/user-5594f6648ef32

Hui ten, csgo kainuoja 11,50, iš offerių galima iki 9e, bet vis tiek brangiai gaunasi. Tikrai čia ne žymiai pigiau, euru ir 50ct skiriasi kaina ( bent jau csgo, kitų nežiūrėjau ), tai ką žinau. Nu jo, ten nelabai prie scamo linkę, bet vis tiek. O tai čia susikūrus acc gaunama centai ir mums pvz, ar tik tau? Anw, nesunku susikurt gi per tą ref linką : D tuoj

23 minutes prieš, Lucio parašė:

Hui ten, csgo kainuoja 11,50, iš offerių galima iki 9e, bet vis tiek brangiai gaunasi. Tikrai čia ne žymiai pigiau, euru ir 50ct skiriasi kaina ( bent jau csgo, kitų nežiūrėjau ), tai ką žinau. Nu jo, ten nelabai prie scamo linkę, bet vis tiek. O tai čia susikūrus acc gaunama centai ir mums pvz, ar tik tau? Anw, nesunku susikurt gi per tą ref linką : D tuoj

csgo tai man atrodo vienintelis žaidimas kuris brangesnis g2a palyginus su dauguma e-parduotuvių.

Kiek supratau , tai tik man. Žinau kad su G2A shield ten gali kažkiek atgal gauti perkant , bet taip su ref linku tai lyg ir ne. Dėkoju :)

P.s del tu offeriu pigesnių , tai patariu pirkt tik iš tų kurie turi teigiamiu atsiliepimų. Just in case.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2977 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...