Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Išaugusi Lietuvos krepšinio lygos konkurencija


Ainius

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2600 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas vakaras, šis Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezonas pateikė daug netikėtumų ir čia dar toli gražu nėra pabaiga. Visų pirma reiktų pasidžiaugti išaugusia lygos konkurencija. Jeigu seniau dėl 1-2 vietos turnyrinėje lentelėje kovojo tik Kauno ''Žalgiris'' ir Vilniaus ''Lietuvos Rytas'', tai šiais metais jau turime netikėtai į aukštumas pakilusį Panevėžio ''Lietkabelį'', kuris tik šiandien suklupęs Utenoje po ilgos pertraukos užleido antrąja  poziciją vilniečiams. 

Na, o žemiau lentelėje konkurencijos taip pat netrūksta, arši kova vyksta dėl 4-6 vietų, būtent šiose pozicijose pokyčiai ypač dažni. Praktiškai po kiekvienos savaitės šias pozicijas keičiasi Utenos ''Juventus'', Klaipėdos ''Neptūnas'', Prienų-Birštono ''Vytautas''. Prognozuoti galutinius 4-6 vietų pasiskirstymus labai sunku, nes kokybišką krepšinį šiuo metu demonstruoja tiek Utenos ''Juventus'', kuris jau du kartus nugalėjo aukščiau turnyrinėje lentelėje esantį Vilniaus ''Lietuvos Rytą'' ir Panevėžio ''Lietkabelį'',tiek Klaipėdos ''Neptūnas'', kuris vasario mėnesį buvo nukraujavęs, kai komandą paliko Larry Drew ir Omari Johnson, tačiau laiku sustiprėjęs sugebėjo išvykoje 9 taškais nugalėti LKL čempionus Kauno ''Žalgirį''. Po šios savaitės rungtynių 6 vietoje įsitaisė Vytautas šiandien pademonstravęs kovą prieš kauniečius, iš tų trijų komandų, šiuo metu, būtent Prienų ekipa atrodo silpniausiai, nes turi nemažai iš rikiuotės iškritusių pagrindinių žaidėjų.

Žiūrint dar žemiau 7-oje vietoje įsitaisęs Pasvalio ''Pieno žvaigždžių'' klubas, kuris pakankamai atitrūkęs nuo 8-oje vietoje esančios Alytaus ''Dzukijos'', tačiau per daug į priekį paleidęs 6-oje pozicijoje esantį Prienų-Birštono ''Vytautą''. Jau minėta Alytaus ''Dzukija'' esanti 8-oje vietoje stengiasi išsaugoti galimybę dalyvauti čempionato atkrentamosiose varžybose, nes jiems ant kulnų mina vienu tašku mažiau turintis Kėdainių ''Nevėžis''. Apie 10-ąją vietą daug kalbėti nereikia, nes ten labai ''tvirtai'' įsitvirtinęs Šiaulių ''Šiaulių klubas, kuris šį sezoną tapo didžiausiu Lietuvos krepšinio lygos nusivylimu. 

Ką galite Jūs pasakyti apie šį sezoną? Kaip manote kokios bus atkrentamosios? Ar jaučiate išaugusią lygos konkurenciją? Pasidalinkite savo įžvalgomis. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Asmeniškai man LKL nebėra toks įdomus, kaip kadaise. Labiau patiko Lietuvos krepšinio lyga dar vaikystėj, nors vienaip ar antraip, aišku, jog Žalgiris laimės žiedus kaip ir visuomet. Tačiau seniau komandų sudėtys buvo daug stipresnės, nors aišku dėl legionierių. Anksčiau buvo įdomu žiūrėti finalą su ryškia kulminacija ( žalgiris vs lt rytas ).

Taip, gal ir šį sezoną daug viskas pasikeitė, tas pats lietkabelis netikėtai sužibėjo, nugalėjo lietuvos rytą, tačiau reguliarusis sezonas yra reguliarusis. Abejoju, ar atkrintamosios bus intriguotos. Nustojau domėtis Lietuvos krepšiniu, o tai iškeičiau į Ameriką ( NBA ), kur esu atsidavęs 100%.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pats sergu uz utenos juventus. Tai galiu pasakyti, kad ne vien juventusas parodo savo charakteri aiksteleje, bet ir visos kitos komandos, pavyzdziui dzukija, kuri tikrai kaunasi ir yra verti aukstesnes vietos, bet ne visad gerai suzaidzia. Juventus irgi daug kas nuvertina, bet parodo, kad nereikia cia taip kalbet apie ji blogai. Na visos komandos geros, visos gerai zaidzia. Zalgiris nera ka kalbeti, sauni komanda, be to, dabar labiau ziuriu eurolygos varzybas, kai zaidzia zalgiris, galime ten pasirgti uz viena lietuvos komanda - zalgiri butent siuo metu. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sutinku su jumis, kad žalgiris kaip komanda yra labai gerai sukomplektuota, turi gerą trenerį ir maža tikimybė, kad šį sezoną kas nors sugebės iš jų atimti čempionų titulą. 

Su Lucio teiginiu, jog atkrintamosiose varžybose nesutinku, nes pagal dabartinę turnyrinę lentelę pusfinaliuose turėtų susitikti Lietuvos Rytas su Lietkabeliu, Žalgiris su Neptūnu, vien pirmojo pusfinalio kovos nėra nuspėjamos, o kalbant apie antrąjį mes irgi žinome neptūno galimybes, ypač kai jie žaidžia namuose. 

Ketvirtfinaliai irgi turi būti intriguojantys ir visos kitos nepaminėtos komandos laisvai, kokybišku krepšiniu gali iš finalinio ketverto iškrapštyti ne vieną komandą.

Sutinku, kad Lietuvos krepšinis negali būti net lyginamas su NBA ar Eurolyga, vien finansiniai skirtumai milžiniški, tačiau prie didelių norų sezonas po sezono, tikiu, kad Lietuvos krepšinis iš Europoje 10 vietos gali laisvai pakilti į 5, žinoma viskas priklausys ir nuo finansų, kiek teko girdėti yra svarstoma galimybė neleisti savivaldybėms remti komandų, tas būtų didelis peilis šalies lygai, jeigu tokie pasvarstymai taptų realybe, konkurencija gal ir būtų dar didesnė Lietuvoje, tačiau apie europinį frontą liktų tik svajoti ir gyventi prisiminimais.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2600 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...