Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3374 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, norėčiau paklausti ar verta jailbreakinti iphone 5s IOS 10.2.1 versija? Kokia nauda ir kokie minusai? Ar "jailbreakinus" telefoną parduodant nepamažėja jo vertė ir ar įmanoma tą jailbreaka kažkaip nuimti ir gražinti į seną būseną? Ir gal žinot iškur ir kaip jailbreakint? AČIŪŪ

Redaguota , nario `Greta
(redaguota)

Jeigu tavo tel Gamykliskai neristas/gamykliskai atristas (factory unlocked) gali drasiai Jailbreak'int. Nes galesi paskui ramiai kada panoresi ta jailbreak nuimt!

Pliusai: Visus apps'us gali installint nemokamai. "Cydia" programoj, galesi isirasinet visokius plugin'us ir kitaip customize'int telefona.

Minusai: Bug'ai, striginejimai, ... ir kitos linksmybes! (Aisku cia ne visiems ir ne visada)

Verte telefono nepamazes!

(Ir jeigu nuspresi jailbreak'int, tau tinka tik "Untethered Jailbreak". Visokie "Tethered", "Semi-tethered",... tau netinka. Pasigooglinsi kodel!)

Redaguota , nario Vadila

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

5 minutes prieš, MrSonnet parašė:

appsai visados neatsinaujins į latest versiją

Pataisysiu, neatsinaujins tik tie Apps'ai. Kuriuos "nupiratinai". 

Jeigu parsisiuntei normalei Apps'a is 'App Store' kaip ir paprastai, atsinaujins normalei kaip ir visada.

Del virusu nzn, naudojausi gal apie 2 metus su Jailbreak'intu iPad'u. Viskas buvo tvarkoj.. gal cia kaip kam.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

(redaguota)
3 minutes prieš, Vadila parašė:

Pataisysiu, neatsinaujins tik tie Apps'ai. Kuriuos "nupiratinai". 

Jeigu parsisiuntei normalei Apps'a is 'App Store' kaip ir paprastai, atsinaujins normalei kaip ir visada.

Del virusu nzn, naudojausi gal apie 2 metus su Jailbreak'intu iPad'u. Viskas buvo tvarkoj.. gal cia kaip kam.

Dėl appsų - taip.

Dėl pačio jailbreakinimu, aš gf buvau jailbreakinęs, ir virusas vienas, kitas tikrai buvo.

Nesakau kad visad jie bus telefone, tsg kad gali būt tokių priežąsčių kai į iphone gali virusiukas atkeliaut.

Redaguota , nario MrSonnet
4 minutes prieš, `Greta parašė:

"  neristas/gamykliskai atristas (factory unlocked)  " - kaip sužinoti ar telefonas nėra rištas?

Jeigu dabar nenaudoji jokiu Gevey sudu, tiesiog normalei istatyta veikianti SIM kortele, reiskia turi gamykliskai nerista tel.  Drasiai gali jailbreak'int.

3 minutes prieš, MrSonnet parašė:

Tj kiek suprantu sim kortelių kitų operatorių neitų dėt.

Taip.

1 minute prieš, MrSonnet parašė:

Dėl pačio jailbreakinimu, aš gf buvau jailbreakinęs, ir virusas vienas, kitas tikrai buvo.

Gali but.

16 minutes prieš, Vadila parašė:

Jeigu dabar nenaudoji jokiu Gevey sudu, tiesiog normalei istatyta veikianti SIM kortele, reiskia turi gamykliskai nerista tel.  Drasiai gali jailbreak'int.

Taip.

Gali but.

Nu man atrodo never lockas, kad visas korteles eina dėt, tai jo neužlockintas telefonas ant vieno operatoriaus, tai reiškiasi drasiai galėsiu jailbreakinti? Kaip ir norėčiau pabandyti, o šiap verta?

(redaguota)
33 minutes prieš, `Greta parašė:

Nu man atrodo never lockas, kad visas korteles eina dėt, tai jo neužlockintas telefonas ant vieno operatoriaus, tai reiškiasi drasiai galėsiu jailbreakinti? Kaip ir norėčiau pabandyti, o šiap verta?

Taip, viskas gerai jail'inkis.

O ar verta, cia jau tau sprest (Kaip ir sakiau, visada galima grizt prie svaraus tel. Tik ne taip lengvai, kaip jail'intis)

Asmeniskai as, nenaudoju jail'o. Man uztenka ir to, kad pats AppStore pasiulo daug tikrai geru mokamu apps'u nemokamai. Kurios gali paimt visam laikui:

http://appshopper.com/prices/free

Bet yra zmoniu, kuriems reik visko ir iskart, ir nemokamai! Plius telefono customizinimas! 

Tokiems jail'as yra butinas. 

Redaguota , nario Vadila

17 minutes prieš, Vadila parašė:

Taip, viskas gerai jail'inkis.

O ar verta, cia jau tau sprest (Kaip ir sakiau, visada galima grizt prie svaraus tel. Tik ne taip lengvai, kaip jail'intis)

Asmeniskai as, nenaudoju jail'o. Man uztenka ir to, kad pats AppStore pasiulo daug tikrai geru mokamu apps'u nemokamai. Kurios gali paimt visam laikui:

http://appshopper.com/prices/free

Bet yra zmoniu, kuriems reik visko ir iskart, ir nemokamai! Plius telefono customizinimas! 

Tokiems jail'as yra butinas. 

Labai ačiū :D O čia kad mano iphono versija 10.2.1 nieko blogo? Ir kaip suprantu skirtingai versijai skirtino jailbreako ar kažko panašaus reikia? spėju geriausia rasti tut youtubei? Ar gal žinai iškarto iškur siustis?

ieškok googlėj forumuose savo versijai jailbreak, jeigu jai bus. Šiaip aš jailbreak nesiūlau darytis, tiesiog pažaisi ir nusibos, o įpatingai jeigu neišmanai ir klausi tokių elementarių dalykų kaip atsisiųst ir kur žiūrėt, tai tiesiog nuoširdžiai siūlau nedaryt sau bėdų. Esu ankščiau žaidęs su tuo jailbreak, pažaidžiau ir nusibodo, vistiek apple padaro taip kad daugmaž būtų patogu naudoti tą jų os. O jeigu nori žaist, pati pagal save viską reguliuot tai varyk androidą nusipirk ir ten galėsi visokius vėjus daryt. :)

c3e7e3f946aef31f45c0b5c34f8a6b40887.png

4 minutes prieš, `Greta parašė:

Labai ačiū :D O čia kad mano iphono versija 10.2.1 nieko blogo? Ir kaip suprantu skirtingai versijai skirtino jailbreako ar kažko panašaus reikia? spėju geriausia rasti tut youtubei? Ar gal žinai iškarto iškur siustis?

http://www.downloadpangu.org/ios-10-2-1-jailbreak.html

Viskas graziai paaiskinta ir parodyta! 

Ten kur jau prasideda "Method 2", tau netinka!

59 minutes prieš, Vadila parašė:

http://www.downloadpangu.org/ios-10-2-1-jailbreak.html

Viskas graziai paaiskinta ir parodyta! 

Ten kur jau prasideda "Method 2", tau netinka!

O kodėl butent man tinka Method 1 arba kaip tu minėjai " (Ir jeigu nuspresi jailbreak'int, tau tinka tik "Untethered Jailbreak". Visokie "Tethered", "Semi-tethered",... tau netinka. Pasigooglinsi kodel!) " ?

18 minutes prieš, `Greta parašė:

O kodėl butent man tinka Method 1 arba kaip tu minėjai " (Ir jeigu nuspresi jailbreak'int, tau tinka tik "Untethered Jailbreak". Visokie "Tethered", "Semi-tethered",... tau netinka. Pasigooglinsi kodel!) " ?

Nes padarius "Tethered", "Semi-tethered" JB kaskart restartinus telefona, nusimusa JB. Reik ten knistis krc..

O Untethered JB veikia visada, netgi isjungus ir ijungus tel, jis bus normalei JB-intas.

prieš 14 valandas(-ų), Vadila parašė:

Nes padarius "Tethered", "Semi-tethered" JB kaskart restartinus telefona, nusimusa JB. Reik ten knistis krc..

O Untethered JB veikia visada, netgi isjungus ir ijungus tel, jis bus normalei JB-intas.

šiandien pabandžiau, pasidariau kaip ir rašė method 1 tą ant desktopo paspaudžiu o toliau nežinau ka daryti :D latest updates meta ir viskas

16 minutes prieš, `Greta parašė:

šiandien pabandžiau, pasidariau kaip ir rašė method 1 tą ant desktopo paspaudžiu o toliau nežinau ka daryti :D latest updates meta ir viskas

Nu tai reik ten pasirinkt kuria Pangu versija isirasyt. Ziurekis pagal savo versija..

2 minutes prieš, `Greta parašė:

Nu tai taip paspaudžiau ta versiją ir vėl man tuos methodus rodo :D per sunku man ten suprasti spėju :D

Gali dar but, jog nera butent tavo versijai skirto Pangu. Dar nenuhack'ino.. ir tame latest updates, kada iseis, turetu pasirodyt Pangu butent tau!

(Pats nieko nematau, todel nieko pasakyt negaliu!)

13 minutes prieš, Vadila parašė:

Gali dar but, jog nera butent tavo versijai skirto Pangu. Dar nenuhack'ino.. ir tame latest updates, kada iseis, turetu pasirodyt Pangu butent tau!

(Pats nieko nematau, todel nieko pasakyt negaliu!)

O gal žinai kur jau dabar būtu mano versijai ir, kad kaip minėjai veiktu visados net padarius rr telefono

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3374 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...