Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3417 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

prieš 7 valandas(-ų), Lucio parašė:

Tik ETS2 ir Rocket League iš neblogų žaidimų, visi kiti nėra įdomus asmeniškai man. Call of duty kuriuos turi - seni ir taip pat neįdomūs. Kalbant, jog CSGO yra VAC'as, paskyros neimčiau nei už tą eurą, nes manau ne vienam man, šiais laikais CS:GO yra pagrindas turėti ir žaisti per steam. Eik čytint toliau :)

Niekam tavo nuomonė nėra įdomi,man pavyzdžiui CALL OF DUTY pirmos dalys iki šiol yra geriausios.Pričiom čia eik toliau chytint ? Vaikėzas 12 metų prabilo.

prieš 12 valandas(-ų), Benderu parašė:

Niekam tavo nuomonė nėra įdomi,man pavyzdžiui CALL OF DUTY pirmos dalys iki šiol yra geriausios.Pričiom čia eik toliau chytint ? Vaikėzas 12 metų prabilo.

Niekam mano nuomonė nėra įdomi? Na ir kas? Galvoji man rūpi? Laisva Lietuva, jei nežinojai, jei prie ruso tau buvo geriau, judėk pas rusus ir sėdėk užsidaręs. Ant tavo nuomonės man asmeniškai ir visiškai poxui. Kas tau ten geriausia, call of dutis, kokios dalys ir panašiai. Pričiom eit čytint? VAC'as už nieką neduodamas :) Jeigu nežinojai, VAC susideda iš trijų žodžių. VALVE ANTI CHEAT. Žinai ką reiškia cheat? ;) Na, jeigu manai, kad man 12 metų, tai dar labiau parodai savo mažo berniuko intelektą, būdamas vaikas kitus vadini vaikais. Pathetic child :song:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3417 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...