Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2992 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, Kaip buvo teo internetas buvo labai geras, neturėjau pasipiktinimu, kaip atsirado ta telia pradedu vis labiau pasipiktinti, nes internetas grybauja, sulėtėjo, o kalbant apie Mbps 8 ar čia nrml? ar daugumai čia pradėjo stigti tas internetas? nes net kartais man tarkim nekrauja interneto, žaisdamas patiriu lag'u.

ka patartumėt tokiu atvėju daryti?.

2327abce890801a7eadaef3c90ff3db2501.png

8fba183b65d3d5699c1c87ff85eb6c4f707.gif

(redaguota)

Nueik į Speedtest.net ir padaryk testą į Vilniu, Stockholm ir Berlin, parodyk rezultatus. Taipogi, kokioje aplinkoje gyveni? Galbūt kaime ir vienintelis būdas gauti interneta yra nuo aukšto bokšto, bet jam trugdo siūbuojantys medžiai

Dar keli klausimai:
Kiek moki už internetą? Kokį greiti žadėjo?

Redaguota , nario Simuciokas

Free cancer cure:
188055d006.gif

4 minutes prieš, BenasK parašė:

Tai tau pasisekė. Nors ir patys gerą turėjom, bet pasiemėm dar ir jų maršrutizatorių. Nu, mum ne 8mb/s, kaip temos autoriui, daugiau dar, bet vistiek lievai :D 

Realiai padarei didžiulę klaida pasiimdamas jų maršrutizatorių... Pats turėjau 10 metų senumo, nusipirkom Asus RT-AC58U greitis tiesiog sunaikino galim sakyt :D Ant telefono naujo (Sony M5) priešai buvo 5Mb dabar net Wifi ryšiu 100mb/s taip kad manau gali būti nuo tavo maršriutizatoriaus :))

50TIcDJ.png

|Steamas - Tancuj| Skype - djevaldas2 |Instagram - Evaldas21 |

Patiko komentaras? Nepagailėk karmos taškų.

14 minutes prieš, Evaldas /// parašė:

Nežinau kaip tau bet taip pat esu "Telia" klientas ir realiai niekuo nesikeičia nuo "Teo", kaip žadėjo 100Mb/s realiai tiek ir yra :D 

c1f62b86237849a291de8762e0b3763c.png

pvz: Man jei tokia bėda yra, tai tarkim aš noriu dabar padidinti sparta jiem paskambinus man plana ar ką pakeistu į geresni ? nes dabar tai..

10 minutes prieš, Evaldas /// parašė:

Realiai padarei didžiulę klaida pasiimdamas jų maršrutizatorių... Pats turėjau 10 metų senumo, nusipirkom Asus RT-AC58U greitis tiesiog sunaikino galim sakyt :D Ant telefono naujo (Sony M5) priešai buvo 5Mb dabar net Wifi ryšiu 100mb/s taip kad manau gali būti nuo tavo maršriutizatoriaus :))

Nu kažkaip tai moka jie įkalbėt :D Tipo, sako ten tas garantuoja pilną interneto greitį ir pan. :D

4 minutes prieš, `Modestas parašė:

pvz: Man jei tokia bėda yra, tai tarkim aš noriu dabar padidinti sparta jiem paskambinus man plana ar ką pakeistu į geresni ? nes dabar tai..

Nebūtinai bėda/ ne bėda, bet nebūtina skambint ir gadint pinigus. Tiesiog, eini į telia.lt ir paspaudi kad nori kito plano. Ten suvedi duomenis ir tau paskambins. O tada jau viską sutarsit

3 minutes prieš, BenasK parašė:

Nebūtinai bėda/ ne bėda, bet nebūtina skambint ir gadint pinigus. Tiesiog, eini į telia.lt ir paspaudi kad nori kito plano. Ten suvedi duomenis ir tau paskambins. O tada jau viską sutarsit

Tai tiesiog pakeis planą į geresnį ir viskas?

3 minutes prieš, BenasK parašė:

4 minutes prieš, `Modestas parašė:

Realiai manau tave įkalbėtu ateiti pas ir duos kita pasiūlyma tarkim: 1Gb/s + Nemokama televizija.. Nu ir bet ir poto bus tas pats kur tu čj permokėsi žiaurei geriau va pasiemi 100 Mb/s (nebent esi streameris ar gyveni ten kur daug medžių nes trugdo ryšiui) ir nusiperki normalų routeri nes pas jų ten šudas paskutinis pagal mane..

50TIcDJ.png

|Steamas - Tancuj| Skype - djevaldas2 |Instagram - Evaldas21 |

Patiko komentaras? Nepagailėk karmos taškų.

3 minutes prieš, `Modestas parašė:

Nu tai paskambins, viską paklaus ko ten jiem reikia, ir gal net nevažiuos tada pas tave

2 minutes prieš, Evaldas /// parašė:

manau tave įkalbėtu ateiti pas ir duos kita pasiūlyma tarkim: 1Gb/s + Nemokama televizija

Neįkalbėtų. Man siūlė ir televiziją ir pan. bet pasakiau kad nereikia nieko daugiau tik internetas. bandė siūlyt ir 1gb/s bet sakiau kad lėtesnio užtenka

55 minutes prieš, `Modestas parašė:

Sveiki, Kaip buvo teo internetas buvo labai geras, neturėjau pasipiktinimu, kaip atsirado ta telia pradedu vis labiau pasipiktinti, nes internetas grybauja, sulėtėjo, o kalbant apie Mbps 8 ar čia nrml? ar daugumai čia pradėjo stigti tas internetas? nes net kartais man tarkim nekrauja interneto, žaisdamas patiriu lag'u.

ka patartumėt tokiu atvėju daryti?.

2327abce890801a7eadaef3c90ff3db2501.png

O ko Tu tikiesi iš bazinio interneto, ir dar naudojant WI-FI? Anksčiau kai bazinis pas mane buvo, džiaugdavausi kad 1mb/s pasiekia greitį, nors ir rašydavo jog yra 100mb/s. Nori greito interneto - pasiimk šviesolaidinį ir problemų neturėsi.

P.s. kažkas sakė kad Telia maršrutizatoriai lievi. Kaip tik, jie ne lievi, o geri. Visada sugedusį galima nemokamai pakeisti nauju. Ir greitis toks, kokį žada. Nesitikėkit išspaust viską ką siūlina gyvendami kažkur kaimuose ar mažuose miesteliuose, bei naudodami internetą per wi-fi, o ne tiesiogiai laidu...

3f903ec34b99d50aff5955b0eda81d4f490.jpg
"SoundKid" Youtube Channel Here - http://www.youtube.com/c/SoundKid

4 minutes prieš, SoundKid parašė:

O ko Tu tikiesi iš bazinio interneto, ir dar naudojant WI-FI? Anksčiau kai bazinis pas mane buvo, džiaugdavausi kad 1mb/s pasiekia greitį, nors ir rašydavo jog yra 100mb/s. Nori greito interneto - pasiimk šviesolaidinį ir problemų neturėsi.

P.s. kažkas sakė kad Telia maršrutizatoriai lievi. Kaip tik, jie ne lievi, o geri. Visada sugedusį galima nemokamai pakeisti nauju. Ir greitis toks, kokį žada. Nesitikėkit išspaust viską ką siūlina gyvendami kažkur kaimuose ar mažuose miesteliuose, bei naudodami internetą per wi-fi, o ne tiesiogiai laidu...

ėėė nu nereikia irgi per daug :D pas mane yra užsakoma dabar 300mb/s šviesolaidis, yra jų maršrutizatorius, kaip ir minėjau, prisijungęs per laidą gaunu 100mb/s net ir tada, kai niekas kitas internetu nesinaudoja.

1 minute prieš, BenasK parašė:

ėėė nu nereikia irgi per daug :D pas mane yra užsakoma dabar 300mb/s šviesolaidis, yra jų maršrutizatorius, kaip ir minėjau, prisijungęs per laidą gaunu 100mb/s net ir tada, kai niekas kitas internetu nesinaudoja.

Nu tai sakau gal kokiam kaime gyveni, arba maršrutizatorius brokuotas. Tokiu atveju skambiniesi į Telia ir klausi, kodėl taip yra. Atrodo Jums visiems liežuvis nudžius, jei pasiskambinsit ir pasiklausit žmonių, kurie žinos geriau, nei čia bereikalingai komentuojantys žmonės.

Pas mane patį Telia šviesolaidinis 300 mb/s internetas.

Greitis toks, kokį ir žadėjo. Tuo labiau, kad naudojuosi wi-fi, o ne tiesiogiai nuo laido. Maršrutizatorius jų pačių - nuomuojuosi už keletą eurų per mėnesį, taip pat nesiskundžiu. Taip, kad neieškokit subinėj smegenų.

3f903ec34b99d50aff5955b0eda81d4f490.jpg
"SoundKid" Youtube Channel Here - http://www.youtube.com/c/SoundKid

9 minutes prieš, SoundKid parašė:

Nu tai sakau gal kokiam kaime gyveni, arba maršrutizatorius brokuotas. Tokiu atveju skambiniesi į Telia ir klausi, kodėl taip yra. Atrodo Jums visiems liežuvis nudžius, jei pasiskambinsit ir pasiklausit žmonių, kurie žinos geriau, nei čia bereikalingai komentuojantys žmonės.

Nu, šiaip tai tikrai ne kaime gyvenu. Normaliam, sakyčiau gan dideliam mieste

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2992 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...